Jocuri de iPhone din ultima săptămână

Coin Dozer

Gratuit și dă dependență. Desigur, scapi foarte repede de monezi, dar faza mișto e că jocul continuă și în background și te anunță când s-au regenerat total.

Cat Physics

Destul de drăguț, dar cu o grafică tip 1990 HC95, Spectrum sau TimS. Îți pune totuși creierul la treabă, deci e ok.

Slingshot

Joc cu mașini. Practic, când l-am cumpărat a fost o țeapă, de fapt eu căutam un joc pe care îl jucam pe android, ceva cu o mașinuță căreia îi trasai cu degetul un traseu și, pe baza traseului tău, mergea bine sau nu.
Nu e ăla, dar e destul de fun, se bazează pe niște sfori care îți agață mașina în curbe, făcând-o să își schimbe direcția. Pentru 89 de cenți, e ok.

19 comentarii

 1. #1

  Slingshot arata foarte foarte bine, din pacate pare sa fie iOS exclusiv, nu reusesc sa-l gasesc pt Android :(

  0

 2. #2

  Jocul pe care-l cauti este Draw Race, Draw Race 2 … etc. Have fun ! :)

  0

 3. #5

  Coin Dozer da, am ajuns pe la vreo 54000 de puncte, si inca mai joc. Nu stiu de ce, dar joc, chiar ca provoaca dependenta.

  0

 4. #6

  Foarte tare cat phisics. Printre putinele jocuri pe care nu m-am lasat pana nu am terminat toate nivelurile.

  0

 5. Fiu-meu la 5 ani e fan Coin Dozer. Vinde „price”-uri, aduna monede la greu :) Dar voi astia mai „batranii” ati mai vazut real „coin dozer” pe undeva? Cand eram mici mergea cu monede de 3 lei, remember?

  0

 6. Coin Dozer am jucat ca fraierul cateva saptamani, asteptam sa se regenereze monezile apoi am aflat ca poti da ora inainte la IP si gata :)

  0

 7. Glumesti? Dai ora inainte la telefon sau mai bine data. Inainte sa intri in joc schimbi data, pune 18 Nov si gata, toate monezile sunt regenerate. Majoritatea jocurilor de genul asta au bug-ul asta, mai putin cele ce se salveaza pe un server (Tap Zoo de exemplu)

  0

 8. #11

  Meh, eu încă te înjur pentru kuvinte. După aproape o săptămână am ajuns să gândesc în familii lexicale de cuvinte / cuvânt,cuvântat, cuvântare, necuvântător….

  0

  • #12

   Meekuu » yup, so do we:)))

   0

  • #13

   Si pe mine m-a prins kuvinte de la postul lui Arhi, dar dupa 3 zile am hotarat ca voi pierde prea mult timp cu el asa ca l-am dezinstalat, ceea ce va urez si voua daca simtiti ca timpul vostru e mai pretios :P

   0

  • #14

   Nu mi-a placut. Nu accepta cuvinte cu diacritice, nu accepta cuvinte imprumutate si sunt unele care pur si simplu nu exista in baza lor de date. Dupa 4 runde m-am enervat si l-am dezinstalat.

   0

  • #15

   @oaki. Ba accepta cuvintele cu diacritice, buba e ca au multe cuvinte inexistente in lista lor, de exemplu „Cefere” ?!! In rest e fain jocul dar n-ar strica sa sincronizeze dictionarul lor cu ala dupa care se joaca scrabble.

   0

 9. #17

  Ala cu pisici mi se pare fain. Cele cu masini nu mi-au placut niciodata pe telefon, e prea naspa controlul comparativ cu pc-ul. De asta prefer pe telefon arcade-uri sau jocuri de actiune.

  0

  • #18

   Pe mine m-a prins Asphalt cu mașini. Se controlează chiar ok ( controlul pe ecran stânga/dreapta pentru curbe, accelerează automat, și butoane soft pe ecran pentru frână).
   Nu e volan dar e rezonabil ca si control…

   0

 10. #19

  are drepate cs si nu este singurul joc care poate fi „”jucat”” in acest mod

  0

Citește și...

M-am gândit de multe ori că prin poveștile mele s-ar putea să aduc serioase deservicii bărbaților fiindcă din toate rezultă cum că bărbații ar avea doar 3 nevoi de bază: somnul, mâncarea și sexul. Nu prea am cum să ascund asta pentru că așa e. 24 de ore din 24, bărbații își consumă […]

Deci am râs de numa numa. Rise a făcut reclamație la DLAF, pe baza investigației lor, după care au publicat investigația și, nu-i așa, semnalizarea că Barna e cercetat de ANTIMAFIA. Parchetul fiind OBLIGAT să cerceteze orice reclamație, by default, indiferent cât de tâmpită ar fi. -> enter rise project -> donations -> […]