Johannis a făcut mai multe pentru PSD decât a făcut Dragnea

Stiu ca toata lumea e pornita cu Johannis, care de fiecare data cand face chestii pro psd, de fapt isi face spatiu de manevra si alte chestii smooth si smart si ne pazește de Tăriceanu, dar spuneti-mi si mie ce a facut ficusul asta, de cand e presedinte, impotriva lui dragnea si a PSD-ului. Pentru ca, asa cum spune Times New Roman, Johannis a facut mai multe pentru PSD decat a reusit sa faca Dragnea.

https://www.news.ro/politic-intern/presedintele-iohannis-a-promulgat-legea-privind-superimunitatea-judecatorilor-curtii-constitutionale-1922400310572018071818234316

10 comentarii

 1. #1

  A facut multe. Aici chiar gresesti. De pilda a fost o faza in care era incruntat. Nu multi pot sa faca asta la nivelul ala si apoi a mai fost faptul ca nimeni niciodata nu a mai urmarit cu atata atentie totul.
  Dar na, e usor sa arunci cuvinte din astea despre astfel de oameni care au dat totul pt tara.

  0

 2. #2

  Las și eu epifania asta, pe care nu o sa o citiți aici, si pe care nu v-o spune nici Ciolos, nici Mândruță, și nici Guran sau altii care nu văd pădurea de copaci. Care văd doar abuzuri , amărâți fără dinti, statuparalel și hashtagurile. Buba noastră sau a României, nu este nici pe departe Iohannis, tariceanu, Dragnea sau PSD-ul , ori mizeriile pe care le fac prin parlament și in actul de guvernare. Ei sunt doar încă un grup, pe lângă ăștia de pleaca zilnic, care văd și conștientizează cascada spre care ne îndreptam cu viteza și încearcă sa-și conserve pe cat posibil existența actuala si sa-si umple cu capital debaralele pt vremurile care vin. in vreo 5 ani primii decreței încep sa iasa la pensie. Și sunt milioane. Atunci o sa înceapă adevarata ruina care scrie pe noi, toți. Milioane de pensionari care se adauga la milioane existente. De unde bani?! Astia din câmpul muncii care am rămas sau vom rămâne, chiar dacă am lucra cu toții la Microsoft și Apple 16 ore pe zi tot nu am reuși sa acoperim factura pe care România urmează sa o primească lunar in posta. Dragnea, are informațile astea. Și acționează vânătorește. știe ca are biciul și hamurile unei mârțoage bătrâne care abia trage acum cu ultimile puteri dar încă mai poate fi materializata cumva. Și omul gândește pragmatic, decât sa iroseasca resurse pe pastile, alimentație, veterinar si prelungească o agonie cu deznodământ cert ca apoi mai sa o ducă la abator, sa o împartă cu toată lumea și sa-l ciuruie toți apoi pt deces, mai degrabă o taie de vie sau o împușca in cap și-o împarte cu doar ai lui. Și dacă am fi sinceri cu noi, cred ca așa am face mulți in situația asta. De asta pentru nimeni, pt niciun partid matur nu mai e nicio miza guvernarea. Toți se pregătesc de ruina inevitabila pentru care in egala măsura suntem cu totii responsabili.

  0

  • #3
   Arhi

   da, ai inventat apa calda, cu siguranta nu am scris aici niciodata despre decretei si iesirea lor la pensie

  • #4

   Foarte bun comentariu’. Chiar şi Cetin te aprobă.

   0

  • #5
   Arhi

   da

 3. #6

  Toți se pregătesc de ruina inevitabila pentru care in egala măsura suntem cu totii responsabili.

  Boss, nu ca vreau sa te dezamagesc, da’ chiar nu reusesc sa vad cum as fi eu responsabil pentru ruina care vine. Nu de alta, da’ nici eu si nici macar vreun neam de-a 7 spita n-am fost pe la guvernarea/administrarea tarii.

  0

 4. #8

  La ficusu’ lăudat să nu te duci cu sacu’!

  0

 5. #9

  Voiam sa punctez altceva, probabil nu reușesc sa ma exprim in cea mai potrivită maniera. arhi întreba, pe buna drepatate de-altfel, ca și primul comentator, ce a făcut iohanis sa le caroteze astorlalti manevrele. pai nimic, pentru ca, probabil, și el are deja convingerea profunda ca nu mai e nimic de salvat, țara/guvernarea nu mai e o miza, nici pe termen scurt măcar, iar un combat pe bune, n-ar fi decât o risipa de calorii, care ar altera, tuturor părților implicate, capacitatea de a rămâne in picioarele in viitorul apropiat. Din ce il simt, si el e deja resemnat. asta cu codurile, kovesi, condamnarea lui Dragnea, e marunta, gen esti in chirie și câinele ti-a cacat pe parchet. Te deranjează, dar nu merita parca tărăboiul, când tu nu mai ai bani de chirie, gaz sau Eon si oricum esti Pa. Cam așa și cu Klaus.

  PS. Este promoție mișto la omv cu niște trolere ieftineala 🙂

  0

  • #10

   E resemnat dar mai vrea un mandat? Nu-i nici asta :)))

   0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Doar mie mi se pare că mobile.de a ajuns un fel de autovit? Prețurile săltate, stai și te uiți, de exemplu, eu, mașini de 6000. Beton, există. Bifezi recuperare tva, gata, nu mai există. Taxiuri cât cuprinde, valuri valuri de Smarturi și cam atât. Vorbim turkce, araba, rusa si romana. FML.

Am primit știrea asta pe mail și, după ce am ieșit scârbit din campania electorală mizerabilă din ultima lună, chiar nu mă pot abține. Mailul se termină cu ceva de genul „vă rugăm păstrați anonimitatea”. Îi ador pe delatorii ăștia justițiari care vor să facă justiție, dar pe expunerea altora. Scrie tu, Cetine, […]