7 comentarii

 1. #1
  Nea Ilie de la Sculărie

  Articolul aproape hotărât (sau aproape definit) este un articol care aproape că însoțește un substantiv, adjectiv sau mai rar alte părți de vorbire și a cărui funcție este de a arăta că acel cuvânt aproape denumește un obiect, concept etc. cunoscut de vorbitor sau individualizat dintr-o mulțime de obiecte similare.
  Ce nu e clar?

  0

 2. Iar noi aproape că-l credem.

  0

 3. #3

  Privesc acest subiect cu atentie si ingrijorare. Dupa care poate o sa plec la Miami. Nu stiu, sunt aproape hotarat.

  0

 4. #4

  Va folosi aceasta „nehotarare” ca moneda de negociere cu USR+. Sa nu uitam ca Johannis-ul nost’ e reprezentat politic de PNL. Nu e tocmai impartial, monserul.

  De fapt, intrebarea e simpla: castiga securistii vechi si noi din PSD, securistii din PNL sau securistii din USR+?

  0

  • #5

   Boss, vezi ca aia din USR+ sunt nazisti si stalinisti…

   0

  • #6

   La USR nu e niciun stalinist.
   Nu poti sa fii continuator al politicilor celui care aproape ca l-a omorat pe Lev Davidovici Trotki, cel mai mare marxist!
   #impardonabil
   #piolet

   0

  • #7

   @Mихаи: incearca tu sa-i expici lui Mircea Badea ca aia de la USR+ sunt trotskisti, si ai sa vezi cum zice ca l-ai injurat de mama…

   0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]