Jurnal de delegat la referendum

Prins cu altele, am uitat ca, în ziua referendumului, să dau link la articolul acesta, scris de Flavius Bunoiu, din postura de delegat la referendum.

Vă spun, am râs încontinuu, e scris incredibil de bine, ca pe vremea când încă existau bloggeri în românia și Visurât nu renunțase la blog. Cam în genul ăla, hâtru și molcom, atent și incisiv.

Citiți și râdeți-vă, că e haios.
A, și citiți de jos în sus, că e scris ca un jurnal al celor 2 zile.

15 comentarii

 1. A, stai…Se face sex in scoli gimnaziale si intre delegati la referendum…
  Copilaria mea e o minciuna…

  Bine, am dat laba la 12 ani…

  Glumesc.

  0

 2. #4

  F. mișto +++

  0

 3. #5

  Am ras de m-am spart la faza cu imprimanta.

  0

 4. La faza cu prăjiturile m-am înecat de râs.

  0

 5. am ras cu lacrimi :))))

  0

 6. #8

  bun rău!

  0

 7. Pot sa confirm 95% din lista.
  Doar ca la mine au fost 16 ore sambata si vreo 19 duminica. Ma doare fundul si acum :))
  Cel mai batran de pe lista era nascut in 1929, asa ca am inceput serios sa ma gandesc daca asa cum nu poti sa votezi sub 18 ani, poate nu ar trebui sa o faci nici peste 65-70.
  Imi hotarasti mie viitorul, tu care ai sanse mari sa nu mai apuci prea mult din el.

  0

  • #10

   poate mori tu inaintea lui, numa zic, n-ai de unde sa stii

   0

  • #11

   Nici n-am zis altceva, sunt perfect constient ca pot sa ies din casa peste 10 minute si sa ma calce o mașină sau sa fac un infarct ori ceva de genul, dar statistic am eu sanse mai mari sa prind urmatoarele alegeri.
   Mai pe scurt vreo 90% din cei ce au venit la referendum erau 70+ si aproape toti nu stiau ce sa voteze; ne intrebau pe noi care evident nu aveam voie sa le spunem, se mai si supa rau si faceau urât. Situatie valabila si la alegerile din 2016 (atunci stiau cu cine).
   Deci imi sustin ideea ca trebuie facut ceva, ori facem votarea obligatorie pentru toată lumea, ori punem si o limita superioara.
   Nu prea sunt adeptul masurilor de genul asta, dar trebuie, pentru ca uite in ce hal a ajuns tara, condusa de analfabeti votati de aia care i-au ales in schimbul unor iluzorii mariri de pensii.

   0

 8. #12

  N-am citit articolul dar vreau sa comentez ceva sa nu uit. Vreau sa ii amintesc ceva domnului Mircea Badea: La Cioc!

  0

  • Vine Mircea spre dimineata acasa. Il ia Carmen la intrebari
   – Ce faci Mircea, de unde vii la ora asta?
   – Veneam spre casa de la serviciu si m-au prins motociclistii pe strada. M-au violat 3 zile.
   – Cum 3 zile ca numai azi ai intarziat?
   – Da dar trebuie sa merg si maine si poimaine …

   0

 9. Multam de recomandare. Epic! :)))

  0

 10. Am auzit ca in nu stiu ce oras la ALDE s-a cerut 25 de lei pentru o delegatie. Adica sa plateasca omul 10% din suma cu care il plateste statul delegatiilor pentru cele 2 zile pierdute.

  0

Citește și...

A trecut o lună de când m-a dat prima oară voievodul acestui blog la gazetă. Acum câteva săptămâni am avut o discuție care începea cu „puii mei, pe tine te citesc doar bărbați, unde sunt toate doamnele?” Seniorul mi-a indicat atunci un procent estimativ de cititoare, pe care eu, bineînțeles, nu l-am crezut, […]

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]