7 comentarii

 1. Subscriu
  Prea multi din astia, in ultima vreme. Nu doar amatori dar si cu ochelari de cal pe deasupra.

  Thumb up 0
 2. Arhi, din pacate are oarecum dreptate Mihuleac. Eu, spre exemplu, ma chinui sa ma programez pentru examen de permis A. Exista si motociclisti teribilisti, la fel cum exista multi soferi prosti. L-am vazut, acum cateva zile, pe unul prin Bucuresti (bineinteles, cross) pe o roata printre masini. L-am vazut pe altul care sarise bine de 150km/h pe o strada cunoscuta ca un cal breaz pentru ca n-ai nicio vizibilitate. Si partea cea mai buna: nu avea casca si era in sandale. Iar scoala pe care o faci pentru A nu te invata nimic, pentru ca faci doar jaloane in poligon. Nici la examen nu iesi in trafic. Asadar, cand iei permisul, daca n-ai B, experienta ta in trafic e zero, teoretic. Ceea ce face ca o mare parte a motociclistilor noi sa se verse la prima situatie care implica franare sau evitare – in linie dreapta stie sa accelereze orice maimuta, cu opritul e mai greu. M-am certat, personal, cu o gramada de pusti care nu aveau inca permis si intentionau sa-si ia prima motocicleta la 1000. Le spui degeaba ca e prea mare, ca o sa cada – ei sunt Rossi. Si din pacate cad.
  Ceea ce nu inseamna ca nu ai si tu dreptate – majoritatea motociclistilor mor din cauza soferilor imbecili care nu respecta legea.

  Recomand cu mare caldura pagina asta, e geniala:

  http://www.carbibles.com/bikes.html

  Thumb up 0
 3. nu ma … tipul are dreptate, a auzit niste cuvinte spuse de cineva si le-a preluat … doar asa ca sa aibe ce scrie 🙂

  Intr-adevar ei asa sunt numiti, si vanati de toata lumea, spre exemplu, daca dai peste unul din ei in weekend nu patesti nimic, iar daca e beat … nici macar nu ti se opreste permisul … asta in santo domingo 😉

  Thumb up 0
 4. articolul tipului e un exemplu clar de neprofesionalism. Nu-mi dau seama cum editorul i-a dat drumul la tipar. Un articol fara o documentare in prealabil si fara verificarea informatiilor e egal cu 0. cel putin asa ne invata la scoala de jurnalisti. Dar, poate ca tipul a chiulit de la cursuri…sau ii lipseste cu dezavarsire scoala!

  Thumb up 0
 5. lilisor, „articolul” tipului este un „editorial”, adica un text in care cineva isi da cu parerea. Si isi asuma aceasta parere.

  Thumb up 0
 6. #7

  Sa moara toti motociclistii si scuteristii numai ieri am observat 20 de motociclisti fara casca ba unii aveau si pasager fara casca in decurs de 1 ora!

  Thumb up 0