7 comentarii

 1. Subscriu
  Prea multi din astia, in ultima vreme. Nu doar amatori dar si cu ochelari de cal pe deasupra.

 2. Arhi, din pacate are oarecum dreptate Mihuleac. Eu, spre exemplu, ma chinui sa ma programez pentru examen de permis A. Exista si motociclisti teribilisti, la fel cum exista multi soferi prosti. L-am vazut, acum cateva zile, pe unul prin Bucuresti (bineinteles, cross) pe o roata printre masini. L-am vazut pe altul care sarise bine de 150km/h pe o strada cunoscuta ca un cal breaz pentru ca n-ai nicio vizibilitate. Si partea cea mai buna: nu avea casca si era in sandale. Iar scoala pe care o faci pentru A nu te invata nimic, pentru ca faci doar jaloane in poligon. Nici la examen nu iesi in trafic. Asadar, cand iei permisul, daca n-ai B, experienta ta in trafic e zero, teoretic. Ceea ce face ca o mare parte a motociclistilor noi sa se verse la prima situatie care implica franare sau evitare – in linie dreapta stie sa accelereze orice maimuta, cu opritul e mai greu. M-am certat, personal, cu o gramada de pusti care nu aveau inca permis si intentionau sa-si ia prima motocicleta la 1000. Le spui degeaba ca e prea mare, ca o sa cada – ei sunt Rossi. Si din pacate cad.
  Ceea ce nu inseamna ca nu ai si tu dreptate – majoritatea motociclistilor mor din cauza soferilor imbecili care nu respecta legea.

  Recomand cu mare caldura pagina asta, e geniala:

  http://www.carbibles.com/bikes.html

 3. nu ma … tipul are dreptate, a auzit niste cuvinte spuse de cineva si le-a preluat … doar asa ca sa aibe ce scrie :)

  Intr-adevar ei asa sunt numiti, si vanati de toata lumea, spre exemplu, daca dai peste unul din ei in weekend nu patesti nimic, iar daca e beat … nici macar nu ti se opreste permisul … asta in santo domingo ;)

 4. articolul tipului e un exemplu clar de neprofesionalism. Nu-mi dau seama cum editorul i-a dat drumul la tipar. Un articol fara o documentare in prealabil si fara verificarea informatiilor e egal cu 0. cel putin asa ne invata la scoala de jurnalisti. Dar, poate ca tipul a chiulit de la cursuri…sau ii lipseste cu dezavarsire scoala!

 5. lilisor, „articolul” tipului este un „editorial”, adica un text in care cineva isi da cu parerea. Si isi asuma aceasta parere.

 6. #7

  Sa moara toti motociclistii si scuteristii numai ieri am observat 20 de motociclisti fara casca ba unii aveau si pasager fara casca in decurs de 1 ora!

Citește și...

Știți, atunci când sfârșitul e aproape, șobolanii sunt primii care părăsesc locația. Inundații, incendii, vapoare scufundate, primii care pleacă sunt șobolanii. Se pare că domnia PSD e aproape, pentru că cel mai căcăcios șobolan din barca securistă, domnul jurnalist Mircea Badea, a cotit barca brusc: Ușor diferit față de limba zemoasă de aici, […]

Vă spun, am râs cu hohote la chestia asta, este incredibil câtă muncă au depus cei de la Joe pentru clipul acesta. Incredibil de bine făcut, excelența la un nivel dumnezeiesc. Rar mă entuziasmez așa de mult la un clip, mai ales că nu sunt un fan al clipurilor video pe net. […]