7 comentarii

 1. Subscriu
  Prea multi din astia, in ultima vreme. Nu doar amatori dar si cu ochelari de cal pe deasupra.

  0

  0

 2. Arhi, din pacate are oarecum dreptate Mihuleac. Eu, spre exemplu, ma chinui sa ma programez pentru examen de permis A. Exista si motociclisti teribilisti, la fel cum exista multi soferi prosti. L-am vazut, acum cateva zile, pe unul prin Bucuresti (bineinteles, cross) pe o roata printre masini. L-am vazut pe altul care sarise bine de 150km/h pe o strada cunoscuta ca un cal breaz pentru ca n-ai nicio vizibilitate. Si partea cea mai buna: nu avea casca si era in sandale. Iar scoala pe care o faci pentru A nu te invata nimic, pentru ca faci doar jaloane in poligon. Nici la examen nu iesi in trafic. Asadar, cand iei permisul, daca n-ai B, experienta ta in trafic e zero, teoretic. Ceea ce face ca o mare parte a motociclistilor noi sa se verse la prima situatie care implica franare sau evitare – in linie dreapta stie sa accelereze orice maimuta, cu opritul e mai greu. M-am certat, personal, cu o gramada de pusti care nu aveau inca permis si intentionau sa-si ia prima motocicleta la 1000. Le spui degeaba ca e prea mare, ca o sa cada – ei sunt Rossi. Si din pacate cad.
  Ceea ce nu inseamna ca nu ai si tu dreptate – majoritatea motociclistilor mor din cauza soferilor imbecili care nu respecta legea.

  Recomand cu mare caldura pagina asta, e geniala:

  http://www.carbibles.com/bikes.html

  0

  0

 3. nu ma … tipul are dreptate, a auzit niste cuvinte spuse de cineva si le-a preluat … doar asa ca sa aibe ce scrie :)

  Intr-adevar ei asa sunt numiti, si vanati de toata lumea, spre exemplu, daca dai peste unul din ei in weekend nu patesti nimic, iar daca e beat … nici macar nu ti se opreste permisul … asta in santo domingo ;)

  0

  0

 4. articolul tipului e un exemplu clar de neprofesionalism. Nu-mi dau seama cum editorul i-a dat drumul la tipar. Un articol fara o documentare in prealabil si fara verificarea informatiilor e egal cu 0. cel putin asa ne invata la scoala de jurnalisti. Dar, poate ca tipul a chiulit de la cursuri…sau ii lipseste cu dezavarsire scoala!

  0

  0

 5. lilisor, „articolul” tipului este un „editorial”, adica un text in care cineva isi da cu parerea. Si isi asuma aceasta parere.

  0

  0

 6. #7

  Sa moara toti motociclistii si scuteristii numai ieri am observat 20 de motociclisti fara casca ba unii aveau si pasager fara casca in decurs de 1 ora!

  0

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]