24 comentarii

 1. Ai exemplul in fata.

 2. Era de rahat turcesc si daca era un typo simplu, asta daca ne gandim ca vorbim de mediafax.
  Jurnalismul se cam duce in pix odata cu venirea noilor generatii, sau ma rog, odata cu angajarea unor inapti cu veleitati de intelectuali.

 3. Astia de la Mediafax nu au si ei un(o) secretar(a) de redactie? Nu corecteaza nimeni analfabetismele „noii generatii”? 🙂

 4. Poate a copiat la randul lui stirea si implicit greseala.Se gasesc si de-astia prin media.

 5. #6

  Habsortia. Ab Sortiam. Ad sortimus.

 6. #7

  @Joint

  am inteles mesajul tau. Revino dupa ce trece efectul. 🙂

 7. Jurnalism in Romania? Ce-i ala?

  • #9

   asta e intrebare retorica optimista sau pesimista?

 8. Dispare presa scrisa, ramin benzile desenate/tabloidele.

 9. Incep sa se faca angajari din randurile generatiei ” tu sti, sa fi…” + ca la mai toate televiziunile vezi ca sunt cautati oameni care stiu sa se prosteasca nu sa fie profesionisti (nu dau exemplu pe capatos deoarece nu vreau) 🙂 Jurnalismul la noi se face de ceva timp doar pe baza de ţâţe si pe subiecte cu texte ce te fac sa te simpti insultat ca ti-ai pierdut 4-5 minute sa le lecturezi. Nu am mai citi un ziar online sau cu atat mai mult sa cumpar un ziar de nu stiu cand.

 10. Scrie in Google „absortia” si vezi ce gasesti. Daca asa vreau ei sa scrie, asa scriu. Ajunge un „b” in cuvant. Excesul dauneaza.

 11. #14

  Cred ca e mai grav decat un individ habarnist pe undeva. Se pare ca e intr-adevar generația copy-paste. Aici e un bun exemplu.

 12. #17

  In contextul fondurilor europene, vine de la „a absorti”, sinonim cu „a palma”.

  • #18

   Alex » da, ar trebui facut un asemenea dictionar

 13. Avem o limba frumoasa, pacat ca trebuie folosita. 🙂

 14. #20

  astea-s ca pomperi, borbandat, bulentin. eu stiu un proaspat doctor in stiinte (si el rade cand aude asta), ce scrie fi in loc de fii si multe, multe altele.

 15. #21

  Allways Coca-cola ! :))

 16. Pe langa faptul ca in tara avem jurnalisti analfabeti, interesant este faptul ca sunt si corupti…probabil mai corupti decat unii oameni ai legii intrucat in presa uneori se scrie doar ce vrea X sau Y pentru ca presa fiind considerata a 4-a putere in stat are o influenta foarte mare asupra poporului si nu ar vrea domnul X sa stie lumea ce gafe a facut el aseara cand era beat pe la o petrecere sau ceva de genul

 17. #23

  La articolul asta ar trebui să comenteze Alexandra.

 18. Poate încearcă să copieze acurateţea în exprimare a Ministrului Educaţiei!