22 comentarii

 1. Macar aia au bani de full casco. 😉

  Thumb up 0
 2. #2

  Adevar graiesti Gerhald. Noi avem salariile minime pe economie 600Ron, aia au 600-700Euro, e ceva diferenta. In plus, intr-adevar, este de ras din spatele monitorului dar pus intr-o asemenea situatie, nu stiu daca e chiar de ras mai ales daca n-ai full casco :))

  Thumb up 0
  • Eu nu stiu salar de 6-700 euro in usa. Dar stiu destui cu 6000-7000$/luna.

   Thumb up 0
 3. e mult mai complicat la americani cu asigurarile

  Thumb up 0
  • Tare am impresia ca e mult mai complicat in Romania cu asigurarile.
   Am avut un accident (un cascat a intrat cu masina lui in masina mea parcata). Am luat toate informatiile lui si am sunat la asigurarea mea. Ei mi-au indicat o firma unde sa merg pentru evaluare reparatiei. Am fost acolo, cel de acolo a completat formularul, a facut poze si a trimis prin fax raportul. O saptamina mai tirziu am fost sunat ca evaluarea este acceptata si daca fac reparatia in acealsi loc totul e ok altfel imi trimit prin posta cec pe numele firmei unde imi fac reparatia. Si gata. Evaluarea reparatiei a inclus si inchirierea masinii de schimb pentru timpul cit masina mea a fost la reparat. Fara cearta, fara zbierete, fara tiganeli.
   Pentru ca nu a fost vina mea am platit ZERO si am primit de la asigurare o scrisoare cum ca au trecut in documente ca nu a fost vina mea.

   Thumb up 0
  • @mihai: sunt extrem de convins ca ce ai povestit tu nu are cum sa se intample in romania…

   Thumb up 0
  • 😀 Da, eu sunt sigur ca e in Romania toata treaba asta. Numai la altii se intampla sa astepti agentul constatator pana se scarpina el la oua cateva ceasuri ca sa vina, sau pana isi bea cafeaua daca mergi tu la biroul lor, numai la altii fac asigurarile nazuri ca de ce sa inlocuiasca aia, cand poate fi indreptata, numai la altii te tine cate 2-3 luni cu devizul de plata „in lucru” pe la sediile centrale… La noi totul e bine.

   Thumb up 0
 4. acolo trebuiau lanturi+4×4 … degeaba ai cauciucuri de iarna. Nu mai avem noi noroc de zapada si alunecus serios ca intalneam situatii asemanatoare la cotroceni si la parlament de ni se pareau astia mici copii

  Thumb up 0
 5. Poti sa ai orice inafara de senile. 70% din problema in cazul de fata o reprezinta chestia aceea cu maini si cu picioare dintre volan si pedale.

  Thumb up 0
 6. #10

  parca e curling :))

  Thumb up 0
 7. Ce frumos alunecau, zici ca erau bile de biliard. :))

  Thumb up 0
 8. ce moldoveni prosti!

  Thumb up 0
 9. #13

  Curling cu masini.

  Thumb up 0
 10. crede-mă, pe gheaţă nu ajută nimic.

  Thumb up 0
 11. Unde e derdelusu? sa ma dau si eu cu bicicleta 🙂

  Thumb up 0
 12. dar sunt si bolovani la greu. tin frana apasata si se duc sanie :))

  Thumb up 0
 13. #18

  Daaa, sigur ca aveau! 😀

  Thumb up 0
 14. #19

  Daca nu folosesc frana de motor derbedeiii! 😀

  Thumb up 0
 15. Ride ciob de oala sparta. Cind ei inventau cauciucurile de iarna, airbagurile si ABS-ul la noi se dadea decret de interzicerea circulatiei cu autoturismele pe timp de iarna. Sau nu mai tine minte nimeni asta?

  Thumb up 0
 16. #21

  hai ca-mi place biliardu` asta, mai ai ? 😆

  Thumb up 0
 17. Partieeeeeeeeeee :))

  Thumb up 0