Justitia pe care o aparam

https://www.g4media.ro/surpriza-din-motivarea-instantei-privind-achitarile-din-dosarul-tandarei-procurorul-diicot-a-cerut-cot-la-cot-cu-inculpatii-schimbarea-incadrarii-in-fapte-mai-usoare-care-erau-prescrise-judecator.html

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

2 comentarii

 1. #1

  Cred ca ii inteleg. De ce sa-ti risti cariera de judecator, procuror, si pe urma viata, sa stai cu gandul ca rudele te vor pandi fiindca ti-ai facut treaba? Sau mai rau, scapa de puscarie faptasii si pe urma se vor ocupa sa te tinteasca?

  Era un text (pe facebook cred si regret ca nu l-am salvat) in care explica de ce legile nu se aplica peste tot la fel. De exemplu, nu o sa vezi politia americana arestand pe cei din comunitatea amish sau scientologii sau mormonii, de ce nu o sa vezi politia din Anglia ocupandu-se pe bune de gastile care se ocupa cu ”child grooming”, de ce nu vezi autoritatile din Italia distrugand odata pentru totdeauna mafia, de ce nu o sa vezi banci & institutii financiare zdrobite si cu directorii/managerii de sus arestati pe viata (chiar de aici, din Romania) samd.

  E o legatura. Au dreptate cei care zic ”Pai daca as fi fost eu cu o fapta mai mica decat asta, ma luau din secunda a doua”. E corect, fiindca nu se vrea, fiindca nu se doreste altfel.

  Rromii sunt cu regulile lor. Cine suntem noi sa ne bagam in ei? Pe urma suntem acuzati la europeni de rasism.

 2. #2

  Ai dplm! Ce Tara Trista, si cica SA stai CA se schimba….