2 comentarii

 1. #1

  Cred ca ii inteleg. De ce sa-ti risti cariera de judecator, procuror, si pe urma viata, sa stai cu gandul ca rudele te vor pandi fiindca ti-ai facut treaba? Sau mai rau, scapa de puscarie faptasii si pe urma se vor ocupa sa te tinteasca?

  Era un text (pe facebook cred si regret ca nu l-am salvat) in care explica de ce legile nu se aplica peste tot la fel. De exemplu, nu o sa vezi politia americana arestand pe cei din comunitatea amish sau scientologii sau mormonii, de ce nu o sa vezi politia din Anglia ocupandu-se pe bune de gastile care se ocupa cu ”child grooming”, de ce nu vezi autoritatile din Italia distrugand odata pentru totdeauna mafia, de ce nu o sa vezi banci & institutii financiare zdrobite si cu directorii/managerii de sus arestati pe viata (chiar de aici, din Romania) samd.

  E o legatura. Au dreptate cei care zic ”Pai daca as fi fost eu cu o fapta mai mica decat asta, ma luau din secunda a doua”. E corect, fiindca nu se vrea, fiindca nu se doreste altfel.

  Rromii sunt cu regulile lor. Cine suntem noi sa ne bagam in ei? Pe urma suntem acuzati la europeni de rasism.

  0

 2. #2

  Ai dplm! Ce Tara Trista, si cica SA stai CA se schimba….

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Primul ginecolog la care am mers, cea de care am povestit aici, a decis că Luna nu poate să nască decât prin cezariană, pentru că poartă ochelari și, dacă naște natural, va avea probleme mari de vedere, îi vor crește dioptriile, va fi un dezastru. Cumva, minciuna asta sfruntată se potrivea și […]

Ce incredibil, declanșatorul mișcării #metoo a ajuns la o înțelegere de 25 de milioane cu reclamanții săi. Și uite-așa se demonstrează două chestii interesante. Prima ar fi că femeile care s-au trezit pipăite brusc de HW voiau bani și nimic mai mult, adică un fel de prostituție prin tribunal. O femeie CU […]