Justitia pe care o aparam #69

Mai multe persoane trimise în judecată, într-un dosar de fraudare a fondurilor europene, au cerut în instanță ca Direcția Națională Anticorupție-serviciul teritorial Alba Iulia și Serviciul Român de Informații să comunice dacă au colaborat în filarea, interceptarea convorbirilor sau supravegherea persoanelor din dosar, transmite Alba24.ro

Curtea de Apel Alba Iulia a admis cererea acestora și dacă cele două servicii vor afirma că au colaborat în dosar, nu numai că vor fi nevoite să comunice ce informații au obținut, ba chiar să dezvăluie componenţa echipei, contribuţia şi identitatea fiecărui membru.

Printre inculpaţi se află şi patru cetăţeni libanezi, un francez, doi notari din Brașov, dar și președintele de la acea vreme a Camerei de Comerţ Cluj, Ştefan Dimitriu, administratorul societăţii De Construcţii Napoca SA.

Cum e asta, neicușorule?
Deci DNA și serviciile îi prind cu frauda, iar judecătorul cere ca numele celor care i-au filat și interceptat să fie făcute publice. Practic, imbecilii din justiția albaneză au decis că spionii și cei care nu trebuie să aibă față brusc, vor avea, în numele dreptății cetățenilor libanezi. După care puțină presiune pe ei, poate vreun membru de familie răpit, declarațiile retrase și justiția mai triumfă o dată.

Justiția din românia este pe o treaptă situată foarte jos în societate. Foarte jos.

10 comentarii

 1. #1

  justitia este un termen general si nepotrivit in acest caz, stie cineva numele judecatorilor?

  0

  0

  • #2

   Bănuiesc ca se pot afla.

   0

   0

  • #3

   deobicei emiti prezumtii care nu se confirma!
   justitia romana este atat de transparenta incat nu exista o sursa publica pe care sa o consulti si sa afli numele judecatorilor dintr-un dosar!

   0

   0

 2. #4

  Intelegeam daca dorea judecatorul sa stie cum au mers treburile, dar sa faca publice acele informatii e de cacao rau de tot.

  0

  0

 3. #5

  Poate judecătorul era tânăr și nu putea înca sa se pensioneze…

  0

  0

 4. #6

  Probabil că legea îi obligă să clarifice, mă îndoiesc că judecătorii acceptă orice solicitare primită.

  0

  0

 5. #7

  Ma intreb daca in dosare de terorism, SRI trebuie sa dezvaluie indentitatea agentilor?

  0

  0

 6. #8

  În cazuri d’astea trebuie să protesteze lumea și să ii apere pe aia, nu când se ciondaneste kovesi sau Lazar cu psdistii.

  0

  0

 7. #9

  de cand si-a rezolvat dragnea dosarele privind infractiunile, pesedeul s-a oprit din latrat pe tema raspunderii magistratilor.
  din latrat, ca de legiferat n-au avut vreo intentie!

  0

  0

Citește și...

Geoană și cu Stoltenberg, șefii armatelor lumii. Acum, opinia tuturor este că trebuie să așteptăm ziua de mâine, să vedem sigur dacă este. Revenind la modul serios, Geoană nu a fost și nu este deloc prostănac. A fost o mizerie din campania lui Băsescu, mizerie care a prins extrem de bine. Noi, […]

E posibil să fi crezut că, din cauza căldurii excesive, prietenii de la GoodOffer24 v-au abandonat în arșița verii, cu sete de windows, office și altele. Dar iată, nu, cântecul de sirenă al Windowsului sună în zare și vă cheamă, poate aveți nevoie de o cheie sau să o faceți cadou. (