11 comentarii

 1. #1

  initial au luat 6 ani. 6 ani pentru crima cu premeditare. cat de tare. daca te dai lovit ca ai avut si o criza de depresie scapi cu tratament acasa si ceva homeopatie si una doua sedinte de bioenergie.

  0

  • #2
   Anton

   Scrie 2-3 carti, camera mica si cu varu scorojit, cacat, nici nu are timp sa premediteze temeinic a 2-a crima, ca ii raman doar max 3 ani

   0

  • #3
   Arhi

   anul de puscarie, in romania, este 8 luni. practic, 4 ani si ceva. no biggie

 2. #4

  pentru asa ceva, trebuie de la 30 de ani in sus. dupa mine
  daca nu ma insel in motivarea lu adrian nastase scria ca prin pedeapsa aplicata instanta a vrut sa dea un exemplu in societate bla bla bla bla. in motivarea astora ce o sa scrie, „ca au viata inainte, sunt tineri si sa nu le stricam viitorul”. cum cazul ala de la medias le vine manusa astora care sunt contra psd asa si cazul asta le vine manusa alora care sunt pro psd…

  0

  • #5

   Erau minori cand au comis fapta. Poate de aia au luat doar atat. Dar eu sunt putin nelamurit de o chestie: i-a consultat vreun psiholog/psihiatru sa vada daca n-au probleme la mansarda? Ca la cat de usor s-au decis sa omoare nu m-ar mira.

   0

  • #6

   Bă Ales, tu vrei să-i scapi și de ăia 3 ani maxim pe care o să-i facă efectiv?
   Spune-mi și tu acum serios vorbind, ce om care ucide cu orice alt motiv în afară de autoapărare e întreg la mansardă?

   0

  • #7

   @TD: Ii vreau pe viata la spitalul de nebuni cu dusuri reci si clisme.
   Integritatea mansardei e o chestiune relativa, dar sa omori un om doar ca sa te plimbi o ora cu masina lui e un motiv foarte ciudat.

   0

 3. #8

  S-a uitat cineva la varsta celordoi atunci cand au comis fapta?
  Minori, discernamint, sanatate mintala etc.; astea nu sunt de luat in calcul?

  0

 4. #11

  Minorilor nu li se poate aplica pedeapsa inchisorii, ci doar o masura educativa privativa ori neprivativa de libertate.
  Astora li s a aplicat masura educativa privativa de libertate a internarii intr un centru de detentie.

  Conform art 125 alin 2 Cod penal, internarea se dispune pe o perioadă cuprinsă între 2 şi 5 ani, afară de cazul în care pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea săvârşită este închisoarea de 20 de ani sau mai mare ori detenţiunea pe viaţă, când internarea se ia pe o perioadă cuprinsă între 5 şi 15 ani.

  Asadar vor fi privati de libertate pe o perioada de 9, respectiv 10 ani, dintr un maxim posibil de 15.(evident cu posibilitatea liberarii conditionate)
  E posibil sa se fi ajuns „doar la 9 ani” si urmare a recunoasterii faptei, situatie cand instanta e obligata sa coboare limitele de pedeapsa cu o treime.

  Daca erau majori, limitele erau inchisoare pe viata sau 15-25 de ani.

  0

Citește și...

Băieții ăștia care întorc de pe banda 1 ar trebui să aibă permisul anulat, simplu, fără discuții și fără drept de a-l mai luat minim câțiva ani. Accidentul e din Constanța, unde s-au strâns incompentenții volanului, alături de Călărași și Argeș.

Articol scris de Major Tom, care s-a mutat odată pe Jupiter, pentru că i-a plăcut mai mult gravitația de acolo. Tigăile jos, fetelor. Știm că nu sunteți ITste și că aveți o minte genială. Ideea din spatele titlului este alta. N-am cum explica bărbaților computația cuantică fără a explica fizica cuantică. Cum să […]