Justiția pe care o apărăm: coincidențele

Vă spun, sunt convins complet și din suflet că e o simplă coincidență faptul că, în fiecare an, în jurul datei de 20 decembrie, procurorii români, atât de independenți și nebiasați, anunță câte o mare șmecherie legată de dosarul revoluției.

Știu, ați zice că asemenea coincidențe sunt imposibile, dar nu e așa, vă asigur că se poate și că oamenii chiar au muncit pe brânci ca să poată face acest anunț.

Prin ordonanţa din 18.12.2018, procurorii din cadrul Secției parchetelor militare a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în dosarul penal intitulat generic „Revoluţia Română din decembrie 1989”, au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii Ion Iliescu (membru și președinte al C.F.S.N.), Gelu Voican Voiculescu (membru C.F.S.N. și fost vice prim-ministru al Guvernului României), Iosif Rus (fost comandant al Aviației Militare) și Emil (Cico) Dumitrescu (fost membru CFSN), sub aspectul săvârșirii infracțiunilor contra umanităţii prev. de art. 439 lit. a, g, i şi k C.p.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

10 comentarii

 1. #1

  Circ pentru creduli, că pâinea o țin pentru ei.

 2. #3
  George M

  M-as bucura sa prind ziua aia incare il baga pe iliescu la zdup, sper sa n-o mierleasca si sa moara in puscarie.

 3. daca se face acum un sondaj si intreaba poporul de pana in 30 de ani cine sunt astia o sa zica ca sunt jucatori de fotbal in liga a treia.
  intr-un fel le doresc tot raul din lume si lent, ca sa il simta, la cat rau au facut tarii incepand din decembrie 89. pe de alta parte mi-ar placea sa crape ficatul in ei si sa inceapa sa toarne toate cacaturile pe care le-au facut. dar banuiesc ca sunt la fel de sensibili si empatici ca visinescu sau ficior.

 4. #6

  Prea era toată lumea călare pe OUG-urile alea. Trebuia ceva ca să mai abată atenția. Sunt atât de previzibile aceste manevre de manual… Până și șuții de pe linia lu’ 32 au evoluat și nu mai folosesc asta cu „uită-te la mâna stângă cât te buzunăresc eu cu dreapta”.

 5. Si uite asa cum el mai traieste un an.. noi comentam.. pensia platim.. totul e bine.

 6. #8

  Nu știu despre ceilalți, însă nea Nelu are șanse mari sa prindă bulaul înainte sa crape :-)

  • #9

   Mai mari sanse sunt sa crape bulaul inainte sa-l vada pe taica Ilici. Vorbim dupa finalizarea dosarului. Cu finalizare…

  • #10
   George

   Nu se va intampla nimic.

Citește și...

Long story short, mie ;i nevesti-mii ne place să tragem cu arcul și, incidental, chiar suntem buni la chestia asta. Ne-ar plăcea să făsim un poligon în zona asta de București, spre Pantelimonezia, unde să mergem să ne satisfacem plăcerile de acest gen. Știm parcul de la COmana, pe cel de la Brașov […]

Câns s-a dat legea antipungi, situația era drastică în românia. Toate marginile satelor și orașelor erau tapetate de pungi de hypermarket, pentru că erau gratuite și multe. Râdeam uitându-mă la pensionari cum iau teancuri întregi de la casele de marcat, să fie acolo, că nu ai de unde să știi când ai nevoie […]

M-am uitat, de curiozitate, la Eurovizionul de oameni mari, nu acela cu calificări, unde ne-am făcut noi de râs, pentru că niște snowflakeși imbecili din românia au decis că, la un concurs de muzică, nu trimitem cea mai bună piesă și cea mai bună voce, pentru că nu cadrează cu opiniile PC, prin […]