Justiția liberă și independentă

Zic doar atât.
Gheorghe Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Neţoiu, Cristian Borcea.

Hai să vedem câți ani cu suspendare și nevinovăție iau acești cinsitiți și onorabili businessmani. Ca idee și cu cifre inexacte, e acel dosar în care un fotbalist era vândut în acte cu 10 000 de euro impozabili, iar impresarul primea comision de vânzare 10 000 000 de euro, neimpozabili, în offsohre din Cayman. Victor Becali știe exact că de fapt e o manipulare grosieră.

Azi se dă verdictul în dosarul transferurilor.

Se dă din buze. Verdictul, pe 4 martie, probabil nu s-a strâns suma.

25 comentarii

 1. N-o sa li se-ntample nimic. Ceva cu suspendare pe-acolo.

  0

  • #2

   he, noul cod penal mai are o varianta soft de pedepsire a marilor infractori: munca in folosul comunitatii!

   0

 2. Inca o amanare.

  0

 3. Eu abia astept sa ii bage la rece. Chiar vreau sa vad cum 9 barbati in ‘toata firea’ se imbolnavesc in acelasi timp toti sau cum o sa-si aminteasca vreounu ca are de faacut o operatie la coloana etc.

  0

  • Sau cum sunt toti diagnosticati bolnavi de inima de catre niste ginecologi…

   0

 4. #6

  memeul e oricum scapat, i s.a prescris fapta, cu noul cod penal.. fratii becali, borcea si copos or sa primeasca cu executare.

  0

 5. Pai ba, eu din cate stiu MM e scapat deja. Cica s-a presecris. Omul stii ca e foarte demn si decat „o viata in genunchi mai bine mor in picioare” .

  0

 6. #8

  Macar de Jean Padureanu sa-si faca mila si sa-l condamne cu executare, ca tot se plangea sarmanul zilele trecut ca moare de foame, asa ar avea asigurate un pat si niste mese zilnice.

  0

  • da da, am citit si eu, asa o mila mi s-a facut, cum traieste el din pensia amarata de 2000 de lei…

 7. #10

  Domnu’ Calafat e prin tara? Ca la cate preinfarcturi, avc-uri si crize acute de hemoroizi vor aparea subit e nevoie de un coordonator valabil :D

  0

 8. Acum un an sau doi credeam ca o sa primeasca cativa ani cu suspendare. Dar in ultima perioada se dau sentinte cu executare pentru oameni puternici din politica sau afaceri. Si vreau sa il vad pe Ioan Becali daca dupa gratii isi va tine promisiunea.
  A zis ca nu va cere eliberare inainte de termen de la nimeni si ca o sa faca puscarie ca un barbat adevarat.

  0

 9. Ori ei ori Mariana Campeanu.

  0

 10. 2 ani cu suspendare, de fiecare sau per total, irelevant.
  Si sotto vor face contestație, cum adică? sa le păteze cineva numele cu asemenea acuzații?

  0

 11. #20

  Eu ma multumesc si cu fratii Becali. Astfel, institutia puscariei ar fi becalizata pe deplin :D

  0

 12. Regret sa zic, dar.. told you :(
  Mai discutam in martie

  0

Citește și...

Masă un #amin dacă ți-era dor de mine și voiai să știi ce mai fac, cum mai arăt, cât de sexy sunt și restul. Și da, puteți să o faceți și voi, ăia 500 care ați comentat pentru prima dată în 13 ani :))

Am avut azi, de dimineață, unul din momentele alea când a trebuit să merg cu altceva decât mașina proprie și am mers cu un Uber, pentru că, la Clever, după ce am băgat cardul în aplicație, brusc, nu a mai fost nicio mașină prin zonă, de niciun fel. Și eram pe fucking splaiul […]

Dânsa este doamna Ramona Ioana Bruynseels, candidatul partidului umanist la președinția româniei. Doamna Ramona Ioana Bruynseels are în CV, drept cea mai mare realizare a vieții, căsătoria cu un bancher simpatic, care, până de curând, a fost șef la banca aia cu nume american, venită curând în românia. Serios, asta a făcut în […]