Kanald reprezintă practic gura de canal a jurnalismului

Obaie de la paginademedia a publicat zilele trecute o listă a companiilor care au avut publicitate în emisiunea wowbiz de la kanald, unde s-a prezentat o mizerie despre ceara din urechi a nuștiucărei tipe din Strehaia. Practic oamenii recidivând, după chiloții fiicei Andei Călugăreanu.

DERAPAJ. Ceara din urechi varianta Wow Biz cu Anca de la Strehaia. Emisiunea plină de reclame. Lista clienților

Știți ce face Kanald? În loc să își ceară scuze umile pentru jegul pe care îl promovează, îi trimit lui Obaie notificare oficială că va fi dat în judecată dacă nu scoate materialul de pe site. pentru că, cităm

Considerăm că întreg articolul publicat mai sus depășește cu mult limitele unui demers jurnalistic desfășurat într-un cadru legal și normal.

Înțelegeți? Gunoierii ăștia prezentau emisiuni jurnalistice despre ceara din urechi a unei femei, dar prezentarea companiilor care au desfășurat publicitate în emisiunea lor este secret și depășeste limitele jurnalismului. Cât de grosier să înjuri ca să poți să scapi de nevoia de a-i scuipa în față, ca niște lepre ce sunt?

Asta legat de apelul la decență al amuzantului de la IAA care, bănuiesc, are și el o agenție despre care am fi cu toții curioși câți din clienți i-a avut în lista de mai sus?

Apel la decență my ass. Sunteți niște șobolani care v-ați vinde mamele pentru un leu în plus. La fel și Obaie, nu vă lăsați amăgiți.

Am atașat și print screenurile paginilor, pentru că nu am nici cea mai mică încredere în verticalitatea lui petrișor Obaie.

36 comentarii

 1. Il cheama Obae, nu Obaie. Dar asta nu schimba nimic.

  0

 2. #7

  Dar Audispray nu e in listă. Mergea ca uns 🙂

  0

 3. #10

  discutie literalmente despre ceara din urechi a uneia?… la TV?

  0

  • #11

   Nu era discutie.Era exemplificare.I-a scos ceara din urechi, in direct.Nu, nu am vazut emisiunea, nu ma uit la porcarii de genul asta, am citit articole pe net despre jegul de emisiune.

   0

  • #12

   hai ca prinde valvataie si aici, asa, indirect 🙂

   0

 4. #13

  E o prostie să încerci să tai sursa de finanțare a unui show doar pentru că ție (indiferent cine ești) nu îți convine ce se prezintă acolo. Atât timp cât nu contravine legislației, nu văd unde e problema. Dacă te uiți în timp ce nu îți place, problema nu e la show. Nu îți convine, nu te uita. Pricep demersurile astea până în punctul în care tind spre absurd. Și nu mă refer aici la emisiunea aia, că nu mă uit, ci la cazuri cum a fost cel al lui Bill Burr, când niște băieți și fete s-au gândit că ce face/ce zice el nu e bun, e defăimător, e discriminatoriu și că ar fi bine ca acele corporații care îl sponsorizează să nu mai continue colaborarea cu el. Chiar dacă evenimentele s-au petrecut în cadrul unui show de comedie.
  Până la urmă coarda trebuie întinsă, nu contează în ce direcție. Trebuie să fii idiot să încerci să cenzurezi sau să blochezi un show doar pentru că nu e pe placul tău, pe sistemul „sursa ta de distracție se termină acolo unde consider eu că se întrece măsura”.

  0

  • #14

   nu mai e prostie atunci cand faci pe lupul moralist la conferinte si ceri sa pastram decenta and shit, iar pe partea cealalta, bagi tone de bani in cacaturi ca cel de mai sus

  • #15

   Zic numai că băiatul care a scris articolul e un butt-hurt fix cum sunt cei care râd la toate glumele mai puțin la cele care fac referire la ceva cu care ei se pot identifica. Adică „atât timp cât nu am retardați în familie, râd la orice glumă pe subiectul ăsta, dar să nu spui ceva despre moldoveni, că m-am născut la Botoșani”. La fel și aici, ceea ce lui nu-i place trebuie scos de pe TV.

   0

  • #16

   bineinteles ca obaie e butthurt.

  • #17

   Din ce a scris el acolo am dedus că l-a deranjat ceva prim-plan afișat în emisiunea aia, de unde se poate deduce că omul suferă de nefutism. E o boală rară, n-are rost să intrăm în detalii. Fiindcă dacă nu suferea, trecea mai departe și își vedea de ale lui. Altfel, hai să ne cramponăm de o chestie din al cărei target nici nu facem parte.

   0

  • #18

   Ia terminați frate cu „să tai sursa de finanțare”, că nu i-a tăiat nimeni sursa lui Kanal D. E normal să nu-mi placă ceva și e normal să văd cine a sponsorizat o mizerie ca să știu ce atitudine să am data viitoare când mi se cere să fiu decent.
   E ca atunci când vezi pă Feizbuc că un amic de-al tău dă laic la o idioțenie de-a lui poptamas, zbang: unfriend. Nici unul nici altul n-au făcut ceva ilegal. Sunt chestiuni de gusturi. Doar că unii gustă ceară. Din urechi. La TV. La Kanal D. Iar alții îi plătesc.

   0

  • #19

   @Nea Ilie de la Sculărie
   Tocmai. Nu te interesează, nu te uiți. Nu te uiți => audiență – 1. Că așa vine un pocăit care va spune că ce îți place ție e degradant și că ar trebui să dispară. Apoi vine un musulman care va spune că ce îi place pocăitului trebuie să dispară. Nici n-ar trebui să te intereseze ce se difuzează acolo. Dar așa e majoritatea – e interesată să boicoteze orice doar pentru că poate. Acuma hai să vedem câți au bocoitat pe cei care fură conținut, o abatere care chiar trebuie sancționată. Nu suntem interesați când cineva își clădește audiența pe furt, dar ne dăm loviți când subiectele nu sunt pe gustul nostru. De ce mai au ăia de la Zu emisiune, din moment ce au ciordit la greu în mod repetat? Că nu i-a întrebat nimeni de sănătate. În RO tolerăm furtul de material dar ne oripilăm la orice căcat care n-ar trebui să ne intereseze de la bun început. Nici nu e vb de gusturi aici, ci de cenzură dusă la extrem fiindcă cineva se gândește că subiectele emisiunilor TV trebuie să găsească un numitor comun cu care să se identifice toată populația, ceea ce e o cretinătate.

   0

  • #20

   Nea Sandu, lasă-mă cu democrația asta a majorității, mă fut pe ea de democrație, eu nu cred în ea! Eu cred în lege. Deși nici în aia prea mult.
   Majoritatea înghite căcaturi pentru că NU ARE alternativă. Și tu mă iei pe mine cu furturi. Adicătelea punând pe astea două în comparație mă pui să aleg răul cel mai mic, nu?
   Nu, tată. Nu.
   Ce e rău e rău. Punct.
   Tu nu te uiți la ăia care fură.
   Eu nu mă uit la ăștia cu ceară în urechi.
   Și mai e ceva: pentru FURT există lege. Facem reclamații, aducem pe nenea polițaiu, vine autorul, dă în judecată, etc.
   Problema e că pentru jeguri de-astea cu căcat în urechi nu există lege. Ăsta e păcatul strămoșilor noștri: n-au băgat și bunul simț în lege. Atunci singura mea armă rămâne să îmi exprim dezacordul față de ei și de cei care (involuntar poate) își asociază numele cu ei prin finanțare în speranța că unele din firmele alea vor reacționa și vor tăia cârnatul. Și astfel vor înțelege și ei.
   Tu vezi cu ce mă lupt eu aici? cu o speranță-n buzunarul stâng. Și tu mă iei pe mine cu Zu? Ai dovezi că fură? Reclamă-i dă-i în gâții mă-sii. Se ocupă legea de ei. De Kanal D cine plua mea se ocupă?

   0

  • #21

   i-a reclamat, sefu. procurorul a decis ca acest caz nu intruneste conditiile constitutive pentru deschiderea unui dosar sau pentru timitere in judecata. s-a facut plangere impotriva deciziei. se asteapta.

  • #22

   @Nea Ilie de la Sculărie
   Este în regulă să nu fii de acord cu mine, dar încearcă să vezi și perspectiva obiectivă. Nu îți interzice nimeni să îți exprimi punctul de vedere, sau să boicotezi, sau să scrii articole despre firmele care fac reclamă acolo, dar demersul e futil din moment ce nu te privește pe tine ce se difuzează acolo. Aici ar trebui să se termine discuția pe tema asta.

   Dacă pui în aceeași oală furtul și emisiunile edgy, n-avem ce discuta. La Fear Factor niște fete au băut spermă de măgar. M-am uitat când s-a difuzat? Nu. M-am dat cu curul de pământ? Nu. Mă interesează? Nu. M-am uitat la un moment dat și am trecut mai departe.

   Dacă audiența va crește pe material edgy, înseamnă că există cineva interesat de materialul respectiv și eu (ăla neinteresat) nu am nicio problemă cu asta. Aș înțelege demersurile astea când plătești serviciul ăla direct. Dar chiar și atunci ai opțiunea să nu mai plătești.

   Când materialul e furat, atunci creatorul original e îndreptățit să beneficieze de audiența respectivă. Fiindcă audiența hoțului nu este de fapt a lui, ci a creatorului original. Normal că te interesează ca cineva să nu câștige din furt. Cum sa nu vezi diferența dintre una și cealaltă? Carlos Mencia nu mai există tocmai din acest motiv. Există în continuare cei care fac glume despre sexul anal, cum e Jim Norton? Există. A umplut Patrice Oneal săli întregi? A umplut. Ce problemă ai tu cu asta? Nu-ți convine că cineva câștigă din material edgy, sau cum? Dacă pe articolele scrise aici ai fi primit sponsorizare și venea un retărdel să explice sponsorului că articolele trebuiesc date jos din cauza conținutului, ți-ar fi convenit?

   0

  • #23

   gata, nea Sandule, m-ai convins…
   Succes cu agenția aia de publicitate!

   0

  • #24

   Aberezi. E o opinie pe care mi-am format-o în perioada în care am locuit în Arabia Saudită. Mă bucur de toate libertățile din RO mai mult decât majoritatea, tocmai pentru că știu ce înseamnă să nu le ai. Când aud că se difuzează căcaturi la TV, mă bucur că trăiesc într-o țară în care e permisă chestia asta. Noi luăm de-a gata dreptul la liberă exprimare și încercăm să îl suprimăm din motive închipuite. Uităm repede că RO a fost cândva un stat autocrat, dar asta e altă discuție. Prefer să aleg la ce să mă uit decât să nu mai am opțiunea de a alege.

   0

  • #25

   Îmi pare bine că te-ai înțeles și tu!
   Eu n-o să fiu niciodată fericit că sunt cu puțin mai bogat decât cel mai amărât din sat. Pe mine mă animă superlativul, nu pot sta jos, nu pot dormi când alții împut aerul. Sunt fericit că sunt liber să aleg dar când mi se servesc doi căcați, permite-mi să-i refuz pe-amândoi. Asta nu e întoarcere în trecut și nici nerecunoștință față de cei care-au luptat pentru libertatea mea de a fi servit cu căcat. Eu însă nu voi sta locului până nu voi fi servit cu caviar. Eu nu vreau să mă sacrific pentru copiii mei sau alte generații viitoare. Eu vreau TOTUL pentru mine. Acum. În viața asta! Eu vreau ca cleiul din urechea ăleia de la Clejani să nu apară la TV. Și nu pentru că nu-mi place mie ci pentru că încurajează manifestările de gen și se vor propaga. Regret enorm că n-am reacționat la primul chix, la prima casetă cu Naste din Berceni, la primul concert Frații Pește, la prima emisiune OTV. Regret. Și ele s-au înmulțit. De-aia, nea Sandule, de-aia eu nu tac. De-aia eu mă revolt și vreau ca firmele care-mi pretind mie decență să nu sponsorizeze manifestări de-astea. Pentru că ele sunt benigne. Pentru că indirect mutilează cultura acestui colț de lume în care încă mai cred ca nătângul. Pentru că aș fi bou ca tata dacă aș pleca umil capul și ar trece 50 de ani de manelism așa cum au trecut și cei 50 de comunism. Eu nu sunt fericit, nea Sandule, nu sunt fericit că am opțiuni, pentru că opțiunile astea sunt radioactive. Îmi ard ochii. Îmi ard sufletul.

   0

 5. #26

  A mai ramas careva care nu si-a facut reclama in jegul ala de emisiune/post tv?!

  0

  • #27

   durex. ca aia nu sprijina multiplicarea specimenelor producatoare de wax tv

   0

 6. #28

  Ptiu, mi-a stat inima când am văzut la Advertiser – Terapia. Şi de două ori.

  0

 7. #30

  Din ciclu’ „Verticalitatea lu’ Olaie”, in episoadele urmatoare va vom prezenta „Virginitatea doamnei Woodrea” si „Modestia lu’ George”.

  0

 8. Niste prosti.
  Emisiuni cu ceara scoasa din urechi sa faca la radio.
  La tv sa daca emisiuni cu puchini, rupte de la ochi.

  0

 9. #32

  Nu erau „chiloții fiicei Andei Călugăreanu” , era tot ceara din urechi !

  Ce naiba, putina cultura generala ! 🙂

  0

 10. Fara sa caut pe Google chiar nu stiu cine-i tipa, ce realizari are sau pe unde activeaza, parca imi e dor de momentele in care erau testate pseudovedetele cu intrebari de cultura generala.

  0

 11. #35

  mizerabilii cu adevarat sunt cei ce urmaresc cacaturi de genul asta.

  0

 12. Dacă ăștia reprezinta gura de canal, atunci antena 3 reprezinta ce? gaura de la wc-ul turcesc?

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Un fierăstrău care nu ar trebui să lipsească din nicio casă. Înainte aveam un Einhell de care nu eram extraordinar de mulțumit. Acum, sunt, e foarte mișto, tăietura e dreaptă și nu ies așchii la margini, indiferent ce ai tăia. Super bună, din cu totul altă clasă decât ce aveam eu. Plus, putere […]

Am o problemă masivă cu abordările care se vehiculează acum în presa de calitate din românia plus facebook. Despre amenințarea stihiilor care vor veni odată cu ajungerea la guvernarea a Veorikăi. Despre cum va arde totul, cum va curge lavă pe străzile orașelor, iar oamenii vor geme sub jugul împilării. Dar stai Dupa […]

Acum mulți ani, una din șmecheriile din comerț era să îți cântărească hârtia care ți-o puneau pe cântar, la mezeluri sau unde te duceai. Primeai un ditamai cartonul gros, de puteai izola de bombe irakul, care cântărea 200 de grame, după care mâncarea și, uite-așa, primeai hârtie la preț de salam de Sibiu, […]

Cât am stat cu nevastă-mea pe la Polizu, am căutat chestii de mâncare pe la tarabele alea de pe Buzești, supranumite stretfood, cu mâncare minunată, gătită de oameni deosebiți. Băbăeț, vă spun sincer, mai multe bășini decât la pastramagiii ăia care își câștigau pâinea vânzând chifle oamenilor nu am văzut de multă vreme. […]