I kickass like a boss

Astăzi, după ani, luni și zile, am reușit să mă mobilizez și să îmi modez consola wii, să o fac să joace de pe HDD.
Prin urmare, iată primul joc descărcat și jucat.

Pentru neinițiați, în tinerețe, când consolele nintendo cu casete rulau fin, am jucat 4 zile și 4 nopți acest joc. Până a crăpat televizorul cu tub catodic pe care îl foloseam, un Schneider de 72 cm, mândria lui taică-miu, care cred că a plâns de durere.

Dar și eu…

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

33 comentarii

 1. #1

  azi taticu s-a cacat pe calea ferata…

 2. #4

  putin, putin

 3. Ce joc este? Mario… și mai cum?

 4. #8

  Mario-singurul joc la care nu am reusit sa-l termin cand eram mic. Era si al naibii de greu la vremea aceea. In ziua de azi putine jocuri mai sunt la care trebuie sa te chinui serios sa le termini!
  P.S. Aveam consola Terminator; nu stiam de existenta lui Playstation 1 atunci!

 5. #9

  Iti recomand Red Steel 2 cu Wii MotionPlus, e cel mai tare joc jucat de mine pe o consola.
  Alt joc interesant este Link’s Crossbow Training.

 6. #10

  total off topic: arhi cum ai reusit sa o modezi? am citit in articolul precedent de chestia Y/N (homebrew) dar mie pur si simplu nu imi citeste niciun „hack” de pe card-ul de memorie :(

  incep sa cred ca se ia dupa fața utilizatorului..

  • http://modmii.zzl.org/home.html
   dupa cetermini utilitarul de inceput, pui pe SD ce e in Copy_to_SD si pe HDD ce e in copy_to_usb, bagi sd-ul si hdd-ul in wii si urmaresti PAS CU PAS ce scrie in pagina care ti se va deschide, cu ghidul de instalare. pagina se deschide automat, deci nu ai de ce sa o cauti.
   nu uita, HDD-ul merge doar in USB-ul de jos

  • #12

   multumesc mult !

 7. #13

  ete pula!
  n’aș vrea să devin o pastișă a lui Freigedank, dar ăla care n’a jucat niciodată chuckie pe spectrum/hc nu a simțit niciodată preamărirea și decăderea divină!
  să ajungi la nivelul 23 și să pierzi din cauza unui contact imperfect al tastei „săgeată stângă” reprezintă căderea în cel mai adândc iad, cel încercuit cu 7 cercuri de foc, iadul celor mai păcătoși dintre păcătoși…
  pentru jucătorii wanabee de azi: nu puteai salva nimic! ori îl terminai dintr’o singură încercare, ori erai teminat și blestemat la eterna reîncercare!

  • #14

   +1000!

  • #15

   Dar eu am ajuns la 32, nu stiu daca se putea trece de el, era groaznic.

   http://www.zxspectrum.net/ ;)

  • #16

   Mi-ai starnit amintiri placute. Am trecut prin toate computerele incepand de la ZX Sinclair (taticul dupa care s-au facut si HC-urile), HC85, HC90, HC2000, Junior XT si apoi era AT-urilor.

  • primul a fost un TimS, care avea tastatura cu bule:)) dupa aia HC85, HC 90, dupa care am trecut la pentium 1, upgradat dintr-un 486

  • #18

   Chuckie egg, FTW :D

  • #19

   Cumparam casete pentru HC de la fantana de la Universitate….ODIOS, era facut pentru cei cu nervii tari!!!

  • #20

   Io am avut CIP2, fără Basic preinstalat, trebuia întâi să-l încarc şi mai apoi urmau jocurile :-s Foloseam magnetofonul lu tata. Încăpeau toate jocurile pe vreo 2 benzi. :D

 8. #21

  Cauta in magazinele de specialitate ”Super Mario Bros.” sau ”NES Emulator + Games”. Este o arhiva de maxim 2 mega ce contine un emulator si toate jocurile de pe consolele Nintendo.

 9. #22

  asa o intrebare.De ce ai ales nintendo in detrimentul unui xbox sau ps ca tot apar acum modele noi?Intreb pentru ca mie nintendo mi se par ca au jocuri care se joaca pana la 14 ani.Sau l-ai luat pentru copii?

  • #23

   Poate pentru ca are copii mici si se joaca cu ei?

  • #24

   Ia vezi un No More Heroes sau Red Steel pe Wii si mai vorbim de pana la 14 ani. :)

   N-am inteles niciodata asocierea Nintendo – copii. Poate din cauza personajelor colorate. Ma rog, pe mine ma depaseste oricum ideea de graphics over gameplay, prefer un Heroes 2 sau 3 la orice ora, F@#k Crysis.

  • #25

   @tresspasser

   nush man intrebam doar.nu-s in tema cu consolele.de obicei eu asociez nintendo cu supermario,donkey kong,zelda etc.Plus ca ii cam urasc de cand au interzis videorile „lets play” pe youtube.oh well.tot pc ramane baza.

 10. #26

  Dupa cat timp de la trecerea in nefiinta a tv-ului ai putut sa stai din nou pe fund?

 11. #28

  Pune mana si pe Donkey Kong Returns, ele 2 Mario Galaxy si Mario Kart.

  Nevasta-mea a bagat aseara o sesiune online de 2 ore cu Mario Kart … a fost epic, am ras de m-au durut coastele. :))

  • azi ma duc sa iau volane si inca un joystick si bagam in 3

  • #30

   Distractie placuta :)

   Mai sus am vrut sa spun „Donkey Kong Country Returns”.

  • #31

   cate nopti pierdute am cu mario kart 64. vreo 4 insi injurand si trantind joystik-urile dupa ce pierdeam cursa in fata liniei de sosire. si acu am ciuda pe yoshi.

 12. Da…mie mi-a aruncat jocul Terminator cand am busit primul Freedom, apoi mi-a luat PC ca „Stica-ti tu ecranul, nu televizorul meu ” :))

 13. #33

  Doamne, ce vremuri.