L-am pozat pe dumnezeu

Astăzi, venind de la grătar, prin comuna Pantelimon, l-am întâlnit pe Dumnezeu. Pe Dumnezeul scuteriştilor.
Probabil cel mai idiot scuterist/motociclist văzut de mine vreodată, cel mai sigur mod din cauză că e un ţăran împuţit.

Povestea? Noi în Hyundai, el pe scuter, maxim 50 la oră, deşi nu cred că aveam atât, ne depăşeşte hotărât prin dreapta şi începe să facă exact aşa cum vedeţi. În pauze se întindea pe ghidon şi o călca până la maxim 60/h. Noi ne ţineam în spatele lui, pozându-l, iar el se simţea viteaz.

Ăştia cu motoretele, care faceţi scandal pe toate forumurile că nu sunteţi la fel şi alte alea, cum se face că în fiecare zi întâlnesc câte un idiot dintre voi?


Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

23 comentarii

 1. #1

  ;-) „Jmeker” nu ai ce zice.

 2. Un idiot@(

 3. Arhi, orice padure are uscaturi. idioti gasesti si pe doua si pe patru roti. prostia nu are lagatura cu ce vehicol conduce. daca e bou, se sparge in figuri si cu roaba ;-)

 4. Mie imi place sa vad dar din aia adevarati cu motor de 1000 cmc nu labari din astia cu scuterul care numa te incurca in trafic.http://www.cetin.ro/wp-content/plugins/ym_smilies/images/zapp_angry.gif

 5. #5

  Arhi, ai lasat curat unde ai facut gratarul? :))

 6. #6

  da, a fost si politia [-(

 7. E cul ma. Asta pand cand fata-i intalneste asfaltul.

 8. Ah, ce i-as bate eu pe astia…

 9. #9

  Arhi, ce sa-ti fac tata. Daca rulai intr-un Mertzan bine ales. o lasa balta si-l vedeati cu cushma in mina trecand pe langa el.
  Chiar istoric vorbind, si Gerula l-o lasat pe Traian in fata, ca ala avea cu ce.

 10. Ăsta a fost dat afară din lacul lebedelor, cred că nu-l mai suportau păsările de încrezut ce era.

 11. Săracu` prost…putea să moară şi dacă cădea poate îl mai călcai şi tu…te simţeai vinovat toată viaţa că l-ai morât pe tâmpit :!!

 12. idioti sunt peste tot … in toate categoriile sociale. ai tu noroc la ai` mai mari reprezentanti .

 13. :)) Mie îmi place ce cască de protecţie are, conform regulamentului.:)) Probabil băuse ceva şi se credea pe Harley…:))

 14. #14

  dupa cate vad eu, vi-a dat fum.
  motociclist – arhi, 1-0…

 15. #15

  clar ne-a dat fum….

 16. Eu il bagam dracu` in sant. :))

 17. #17

  Bai, eu am crezut ca Zburatorul de care scria Dono e ceva la misto, inventie literara si alea, da’ vaz ca realitatea bate de departe.

 18. #18

  ce faci ba, faci spam cu dono la mine? ai intrat in categoria pizdulicilor cu „ce faaaaaaaaaaaaci?? bunaaa dimineataaaaaaaaaaaaaaaaaa! primaaaaaaaaaaaaaaaa”

 19. #19

  Nu bre, nu e spam, doar ca m-a uimit aparitia unei noi categorii rromanesti, cum zici tu, pe drumurile patriei. Si nu te mai urzica atata, are si Dono nevoie de trafic, nu?

 20. #20

  si eu sunt mecena sa i-l trimit??
  :P :P

 21. #21

  stai linistit, ca astia o mierlesc repede.

 22. #22

  viitor donator de organe

 23. #23

  In fiecare categorie/hobby/etc exista tot felul de cretini de genul aluia nu? Ia zi, cati bloggeri la fel de idioti ca si cretinul ala de pe scooter cunosti? Nu-i asa ca mai mult de unul? ;-)

Citește și...

M-am uitat, de curiozitate, l Eurovizionul de oameni mari, nu acela cu calificări, unde ne-am făcut noi de râs, pentru că niște snowflakeși imbecili din românia au decis că, la un concurs de muzică, nu trimitem cea mai bună piesă și cea mai bună voce, pentru că nu cadrează cu opiniile PC, prin […]

Routerul fain este acesta, adică Ubiquiti Amplifi. L-am primit de la colegul claudiu, pentru test, dar cred că o să îl păstrez pe mai departe. Arată excelent, se setează din 3 clickuri, și asta nu e o exagerare, este o încântare pentru folosirea într-o casă normală, de către cineva care nu vrea […]

Au fost niste baieti de la PLUS sa imparta pliante prin cartier la mine. Si cum cutia postala e ceva demodat, au pus materialele pe parbrizele masinilor. Dupa care a si plouat putin, asa ca unii au trebuit sa si le razuiasca. In alta ordine de idei, astia care agata rahaturi de clantele […]