La fabrica de permise Argeş s-a anulat un singur permis

Mai ţineţi minte ce mai freamăt, ce mai zbucium, codrul a clocotit de arme când în sfârşit, a fost anihilată caracatiţa permiselor false din rromânia, caracatiţă care îşi avea capul în argeş, unde până şi distinsul domn Piedone îşi făcuse mutaţie, fix cât şi-a luat permisul. Arestări peste arestări, mascaţii duşi cu fanfare prin diverse locuri, circ de circ.

Ei, după tot acest război, ştiţi câţi dintre cei 3500 şi-au pierdut permisele. Fix 1. Adică unu. Un singur om, probabil cel mai fraier din tot grupul şi, mai mult ca sigur, probabil unul din cei ce a luat examenul pe bune. Doar că şi poliţiştii trebuie să aibă rapoarte de activitate, nu?

Zic asta doar aşa, ca un reminder pentru justiţia asta de televizor care se face în rromânia.
În rest, Ion Ion Ţiriac e bine mersi, mulţumesc de întrebare.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

18 comentarii

 1. #1

  nu stiu pe unde am citit zilele trecute ca persoana care si-a pierdut permisul in urma acelei actiuni l-a pierdut doar pentru ca a recunoscut la tribunal ca daduse spaga. in cazul celorlalti 3499 nu au fost destule dovezi. 🙂

  Thumb up 0
 2. deci cum ziceam, suckerul grupului

  Thumb up 0
 3. Şi Vali Vijelie, şi mulţi fotbalişti sunt bine mersi, şi unii din cântăcioşi. Şi nişte preteni de-ai mei. Că şi ei şi-au încercat norocul tot pe la Argeş.

  Thumb up 0
 4. cel care si-a pierdut permisul, de fapt nu vedea bine, era totul intunecat pentru el

  Thumb up 0
 5. Da, e Rromania! Cu doi r, asa e corect!

  Thumb up 0
 6. eu, fiind pitestean, tot in arges mi-am luat permisul. Fara spaga, dar cu mult noroc 😀

  Thumb up 0
 7. no si… sincer amu’…se astepta cineva la altceva?… adica…era clar ca nu o sa se ridice… presa o sa mai faca putin tam-tam pe tema asta…gen: un conducator cu permisu’ luat la Arges a lovit un porumbel in zbor… vicitima se afla in stare grava la spitalul din Galati!

  Thumb up 0
 8. Cât noroc să ai…

  Thumb up 0
 9. E bine ca mai atragi atentia din cand in cand, dar NOI stim ca nu vom vedea nicicand „curve de lux la sapa, Politicienii in parnaine indopati cu paine si apa, Ciori expulzate din Tuareg la loc pe craca”
  asa ca nici macar nu ne mai pasa…

  http://www.trilulilu.ro/MeScorpion/828dc3f1004ffd

  Thumb up 0
 10. #11

  @ Pavel Imi luasi vorba din gura…….Pai sa dai cu piciorul in minge nu tre sa stii carte,,,,Sa canti din toti rarunchi …..OOOOOO Viataaaa meeaaaaa……la fel,,nu tre sa stii carte…….Dar cine nu stie carte…..oups..are pemis….

  Thumb up 0
 11. 3 499 de norocosi 😐

  Thumb up 0
 12. Şi ăla pentru că nu a dat mită în continuare…

  Thumb up 0
 13. Stiti voi care este singura consecinta a acestui mare fas?
  Faptasii sunt liberi si reincadrati in sistem(nu pe aceleasi posturi, e adevarat), permisele celor 3.499 sunt valabile. Dar… s-a marit spaga 🙂

  Thumb up 0
 14. Traiasca rromania ….minunata tara …

  Thumb up 0
 15. Are Piedone toate categoriile ? Le are , mai ii lipeste sa se faca vatman .
  Mie chiar imi este mila de sigurul care si-a pierdut permisul , toata viata o sa fie luat la misto de ceilalti 3499 …cred ca si politistii il iau la misto.

  Thumb up 0
 16. #17

  @Carinus:si tractorist!

  Thumb up 0
 17. Pe ala l-au prins ca era orb. Si nu avea o mana.

  Thumb up 0