12 comentarii

 1. n-are sanse nimeni cu spaniolii cred

  0

 2. #2

  in cullo. arzi italianule!

  0

 3. Papusa ca papusa… dar descantecul cred ca e de vina :)

  0

 4. NOI, romanii ne consumam prea multa energie cu sportul-rege autohton, care niciodata nu ne-a adus satisfactii pe plan international, in timp ce alte sporturi care a dus faima Romaniei in lume sunt ignorate. Cu exceptia a catorva jucatori talentati ce evolueaza afara, fotbalul romanesc e… super-vax .

  0

 5. Da, dar cu tot ajutorul tău, n-am reuşit nimic. Poate data viitoare găseşti ceva descântec pentru echipa noastră. Un voodoo pe invers… că cu Piţurcă & Co. nu avem altă şansă!

  0

 6. EU ma gandesc numai la faptul ca puteam sa fim noi acolo acum pentru ca sanse am avut, insa din pacate, la cum am jucat majoritatea meciurilor, chiar meritam sa venim acasa. Italia la fel.

  0

 7. #7

  Suntem romani si nu ne este rusine sa o aratam. Am dat pana si un gol in grupe… Acum, singurul lucru care ne-a ramas de facut, in loc sa ne analizam greselile si sa incercam sa le corectam pe viitor, este sa ne bucuram nespus de mult de ghinionul italienilor. „Da-i in cacat, ei de ce sa mearga mai departe, ca ei sunt de vina ca noi nu am trecut de grupe!” -in nici un caz noi. Sincer mi se cam scade de cine merge mai departe sau cine se intoarce acasa! Toata admiratia pentru echipa Rusiei si echipa Turciei. Aia da extraterestrii…

  0

 8. :)) oricum frumos meciu :)

  0

 9. sa inteleg ca tot o ars papusa aia pana aseara nu? ;), greu mai ard si italienii astia, important e ca au ars, noroc cu Di Natale ca e lingau :)

  0

 10. iar trebe sa ma uit la meci in reluare ca astia au fost draguti sa`mi ia netu`..
  macar stiu sa ma uit doar de la prelungiri incolo

  0

 11. #11

  Lasa Arhi, ca Pitzi are acum parteneri de vara pentru un septica pe echipe sau barbut-viteza (antrenorii din grupa mortii). :D

  0

 12. Grupa mortii subite se potrivea mai bine x-(

  0

Citește și...

Distinsul jurnalist Mircea Badea a făcut astăzi tetanos, sifilis, blenoragie, hemoragie, niște HIV și oleacă de cancer anal la auzul veștii. Suntem alături de el, în greaua încercare. La cât e de nervos, prevăd că iarăși provoacă un motociclist la bătaie.