La rece, despre TIFF

Acum, dacă tot sunt acasă şi îmi cad mâinile de la ultimul antrenament (trebuie să îmi scot din sistem fasolea cu cârnaţi făcută de Crivăţ sau varza caramelizată cu coaste de porc a lui Hădean), hai să recapitulez pe puncte cam ce a fost la TIFF.

 • Din punctul nostru de vedere, adică al bloggerilor, până la final, organizarea a fost ireproşabilă. Nu mai vorbesc că am avut locuri la gala de premiere fix în primul rând. Dă-o naibii, dacă am ajuns să mă uit sub fusta Claudiei Cardinale…

 • Plus de asta, mulţumită celor de la Ursus am putut să ne luăm şi fetele cu noi, deci am avut movie and ă şou

 • Florin Piersic chiar am vaga impresie că a ciupit-o de fund pe Claudia Cardinale. Desigur, i s-a spus să fie scurt, aşa că nu a vorbit decât 26 de minute, pe ceasul nostru. Iar la final s-a întors şi i-a întrebat pe organizatori de ce nu dau premii în bani şi pentru artiştii care iau premii de excelenţă

 • Mircea Albulescu a reuşit să îi facă să plângă pe mulţi din sală, iar eu am reuşit să îmi înroşesc palmele de la atâtea aplauze. Pot să mă mândresc că la final am avut imensa onoare de a-l fotografia şi de a-i strânge mâna. Credeţi-mă, senzaţia e divină, să îi strângi mâna unui om căruia i-ai savurat toate filmele încă de când erai de-o şchioapă.

  Zoso în schimb s-a simţit dator să îi ridice fusta Mariei Dinulescu. Bănuiesc că şi el a fost emoţionat până la lacrimi.

 • Cam asta a fost despre festival. Păcat că unele din filme nu s-au ridicat la nivelul unui festival de asemenea anvergură.
  La revedere TIFF 2009. Ne vedem la Ediţia 2010.

Pozele sunt de la Sebastian Bargau si Vali Petcu, pentru că synco binevoieste să nu îmi dea net de lunea trecută, drept petru care nu am avut cum să îmi urc pozele pe net.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

17 comentarii

 1. #1

  Arhi, de ce au fost invitatii bloggerii la un festival de film? Nu prea vad legatura intre ce faceti voi si industria cinematografica.

  Thumb up 0
 2. da’ de mancat ce ai baut la nemernicii aia doi de crivat si hadean? 😀

  Thumb up 0
 3. Ba da Bargau ala si-a facut poze cu toata lumea.. Ce atarnator ordinar 🙂

  Thumb up 0
 4. chinezu, numai mancare proasta!!!

  Thumb up 0
 5. Arhi, au revenit cretinii la tine pe blog? Frustratii astia anonimi nu mai pot manca rahat la mine si au venit sa se desfasoare la tine? 🙂

  Thumb up 0
 6. poate nu le place de la tine si arhi il face mai moale si mai maroniu 🙂

  Thumb up 0
 7. Văzând pozele mă apucase filozofia şi m-am gândit că între bloggeri şi avcoti nu este, ca funcţie socială, o deosebire prea mare. Pentru că ei sunt acolo pentru public. 😉 Bine, eu dacă aş fi actor aş fi un figurant d-ăla care moare în secunda doi din film, mâncat de vreun zombie.:))

  Thumb up 0
 8. #8

  Frumoasa si bestia =))

  Thumb up 0
 9. apoi domnule dragă, să vă fie de bine. pupaţi pe doamna şi din partea noastră 🙂

  Thumb up 0
  • #10

   domnu hadean, din cate am vazut posedati o doamna cel putin la fel de frumoasa, asa ca mai usor cu pupaturile, ok?? :)))

   Thumb up 0
 10. Si dupa cum te-am intrebat si la tiff, sper ca te-ai invatat minte si nu mai mananci de la Tip Top.

  Thumb up 0
 11. #12

  Ala care este, crede-ma, my e-penis is bigger de cand te-am intalnit, pentru ca am avut si martori ca ma intreaba lumea de sanatate pe strada
  :)) :)) :)) :)) :))

  Thumb up 0
 12. #14

  uite io am vazut Nunta Muta. e un film bine facut si atipic pt cinematografia romaneasca. multe metafore si elemente de teatru, merita sa-l vezi.

  Thumb up 0
 13. #15

  cat sunt eu de fata si de hetero, la naiba, maria dinulescu e superba. atat am avut de zis. 😀

  Thumb up 0
 14. Vad ca ti-a placut, ma gandesc serios sa ma duc si eu la anul.

  Thumb up 0
 15. pupăturile vin şi de la doamnă-mi, că, deşi sunt măricel, nu vorbesc despre mine la plural :-))(ioi, greu mi-i)

  Thumb up 0