Lăcomia mare a unora a dus la lipsa de mijloace materiale şi de bani a altora

Ca să înțelegeți exact esența bătăii de joc și a bășcăliei promovate de daniel, șeful bisericii rromânești.

Noi înţelegem că la ora actuală majoritatea ţărilor din zona aceasta a Europei se confruntă cu o criză economico-financiară, dar considerăm că mai grea decât criza economico-financiară este criza spirituală. De altfel, rădăcina acestei crize economico-financiare este de ordin spiritual şi moral. Lăcomia mare a unora a dus la lipsa de mijloace materiale şi de bani a altora’, a declarat patriarhul BOR

Ați înțeles? Lăcomia e de vină, iar noi trebuie să ieșim întăriți spiritual, la luptă.

Între timp, BOR are profit anual de 7 milioane euro și asta doar din veniturile declarate, care probabil sunt ca transpirația într-un tampon always nealbăstrit, are sute și mii de procese prin țară, cerând practic toate pădurile rromâniei, jde mii de hectare de terenuri, clădiri, case simple, dă afară elevii din licee, pentru că învață în case care, mă-nțelegi, i-au aparținut și tot așa.

Dar da, lăcomia oamenilor e de vină

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

17 comentarii

 1. #1

  Da , bineînţeles „gura pacatosului adevăr grăieşte „….la el nu se uită…
  Profita de faptul că-s mulţi cretini care-i Da credit…..iar asta-i Da putere şi tupeu…
  Lăcomia lui e majoră , mult peste a altora…şi Cum toţi ,în special guvernul …sunt cretini, şi îl aprobă (din cauza fricii de Domnul ) lui Daniel îi e mult mai uşor faţă de alţii care lăcomia îi împinge la extreme
  Daniel lacomeste legal….

  Thumb up 0
  • Te-ai supi pe acorduri? Parcă-i comment de pe gsp, doar că nu e despre Steaua, e despre urmaşul urmăritorilor de stele.

   Thumb up 0
  • #3

   Aşa a ieşit ….am dat-o pe acorduri….ceva gen „senzaţional” pare comment de gsp şi articol de prosport……căci la ei articolele sunt la nivelul comment-urilor de pe gsp….
   Şi-uite-aşa am dat-o-n altele…..

   Thumb up 0
  • Nu-i bai, mai râdem şi noi. :))

   Thumb up 0
 2. #5

  Sunt de acord cu Patriarhul Daniel.

  PS. Aveţi să-mi daţi şi mie o ţigară?

  Thumb up 0
  • plm, freigedank, l-ai facut si pe Ion a lu Goatza ortodox ca si tine? :-))

   Thumb up 0
 3. #7

  rromanii sunt fricosi, le e frica ca-i ia dracu, le e frica de dumnezeu, le e frica daca nu pupa crucea, daca nu lasa banutzi la popa, le e frica ca nu au platit impozitele, le e frica de umbra lor, bisericii nu ii e frica, nu ii e frica de stat, nu ii e frica de oameni, nu ii e frica de dumnezeu, si daca nu iti este frica de nimic atunci esti liber, esti liber sa faci bani, sa faci ce vrei, sa calci pe capetele oamenilor … simplu si fara frica

  Thumb up 0
 4. Păi nu lăcomia oamenilor e de vină? Și ăia care conduc BOR, care revendică păduri, școli și casele oamenilor, dpdv anatomic nu tot oameni sunt? Spiritual, bineînțeles că nu sunt, sunt mult mai sus decât oamenii, asta din cauza muștelor care zboară deasupra lor și le răspândesc microbii de excremente în putrefacție ce sunt!

  Thumb up 0
  • Ei, superioritatea spirituală au învățat-o la seminarul teologic, între orele de „contabilitate primară dublă” și „bazele legislației retrocedării pădurilor”…

   Thumb up 0
 5. Aici e cam asa, rade ciob de oala sparta sau hai sa vedem aschia din ochiul vecinului dar barna din ochiul propriu nu. Lacomia BOR e mult mai mare decat orice alta lacomie de prin tara noastra. Ei sunt scutiti de taxe la stat de aia se si imbogatesc peste noapte!

  Thumb up 0
 6. …zise preafericirea sa Daniel, privind la cersetorul murdar ce batea slab in geamul Mercedesului patriarhiei.

  Thumb up 0
 7. ba, da’ canalie e romanu’ cind e vorba de taxele altora. daca stam sa numaram citi romani isi platesc taxele sau cit de mare e evaziunea, ar trebui sa fie al dracului de putini astia care ar avea dreptul sa arate cu degetul la aia care nu-si platesc taxele, in schimb e plin de puritani ai moralitatii fiscale.

  Thumb up 0
  • PCH » majoritatea romanilor isi platesc taxele, fiindca sunt angajati, platind cattre stat 110% taxe, impreuna cu angajatorul. da, au dreptul sa intrebe de ce unii care sunt miliardari nu platesc nici un fel de taxa.

   Thumb up 0
  • pai aia nu platesc pentru ca pot sa nu plateasca. si oricare ar face exact la fel. tu, daca ai putea sa ai niste chestii pe gratis, te-ai incapatina sa le platesti?

   Thumb up 0
 8. E vorba aia a romanului „fa ce zice popa nu ce face popa”. Intr-adevar… din cauza lacomiei omului am intrat intr-o criza financiara…. dar lacomia e bazata pe nevoile altor oameni fara de putere financiara…. (criza mondial e datorata in principiu acordarii unor credite unor persoane incapabile de a le plati)…

  Ca el se duce acasa in milostenia Sa si se roaga oleaca pentru sufletul omului lacom in timp ce isi numara banii, asta e o alta poveste… eu sunt credincios, doar ca nu consider ca in actuala conducere BOR mai exista credinta in Dumnezeu. Indiferent BOR a devenit o industrie si drept urmare ar trebui tratata ca atare.

  Thumb up 0