S-a lansat noul echipament și logo al echipei naționale de fotbal

Vineri am fost la Stejarii Country Club și mi-am ascuns, cu rușine, Volvo-ul prin marea de SUV-uri Porsche și Mercedes, ca să văd lansarea organizată de Federația Română de Fotbal a noului echipament al tricolorilor români.

Am dat mâna cu Stoichiță, cu Contra, cu Mutu, Burleanu. Beat that, mă mai duc.
În altă ordine de idei, echipamentul este foarte frumos, îmi place. Despre Logo, o să vă dați voi cu părerea, am auzit că sunteți foarte specialiști.

Manifesto

De azi, Echipa Națională de fotbal a României are o nouă identitate, un blazon sub care intrăm cu toții pe teren. #LuptamImpreuna➡ bit.ly/2Afo6ho

Posted by Echipa națională de fotbal a României on 3 Noiembrie 2017

35 comentarii

 1. #1

  Hmm…parca lipseste frunza sau mai nou oaia din logo.

  0

 2. #2

  Plangem impreuna.Suferim impreuna. Murim impreuna.

  0

 3. Fotbalul cui? Hahaha…..

  0

 4. #4

  Data viitoare te duci cu basculanta.

  0

 5. #5

  Asta este tichia de mărgăritar a lui Burleanu !
  De acum rupem tot ca avem logo …

  0

 6. #6

  Tot dijiaba daca nu i-ai strans-o lu Becali

  0

 7. Ce-s cu pokemonii aia pe logo?

  0

  • #8

   Digimoni

   0

  • Logo-ul asta e lipsit de substanta. Logo-ul nu e facut pentru suporterii romani, e facut sa reprezinte nationala. Pune in fata unui strain logo-ul si vezi daca isi da seama despre ce e vorba. Sunt curios de suma platita pe el, sper ca nu e vorba de zeci de mii. E doar stema Romaniei simplificata extrem de mult.

   0

 8. #10

  Echipamentul chiar imi place mult, logo-ul mi se pare ieftin la aspect, si nu mi se parea nimic in neregula cu logo-ul simplu si clasic pe care l-am avut .

  0

 9. #11

  mi se pare că noul logo seamănă cu emblema de la porsche.
  Tricoul nou arată frumos, i-am dat deja comandă lui Moș Nicolae 🙂

  0

 10. #12

  o tot dam inainte ca romania in sus si in jos dar cand vine vorba de un simbol, steag, ceva, tot cu cele 3 4 5 13 provincii, judete, catune o dam.pentru a le inchide gura tutror o data pentru totdeauna nu ar fi mai frumos sa avem un simbol (unul singur) al romaniei/romanilor in loc de unul pentru moldoveni, unul pentru olteni, etc… adunate la un loc intr-o mare varza, prilej de mistouri si scandaluri cu tente mai mult sau mai putin nationalist-regionaliste si/sau pseudo-secesioniste (stiti voi, banatu-i fruncea, clujul capitala, bucurestenii traiesc pe banii moldovenilor, etc.)?

  0

 11. #13

  Pentagonul ala negru din mijloc este Ţinutul Secuiesc?

  0

 12. #14

  „Eu sunt mafiot prin modul meu de a ma comporta, parchez masina, dau un milion spaga, nu vorbesc cu oricine, nu bag in seama pe oricine. Eu sunt milionarul, şmecherul, mafiotul, cum să bag pe oricine în seamă, cum să n-am prestanţa mea când cobor dintr-o limuzina? Cum să glumesc cu voi, ha-ha-ha, cine mai sunt eu dacă stau la dispoziţia voastră.” – un mafiot clasic cunoscut pe plaiurile mioritice *

  Nota: – textul (NU) este un pamflet…

  0

 13. In sfarsit, avem treling cu trei dungi ca echipament national 🙂

  0

 14. #18

  Lipseşte o şaormă cu o aureolă din logo. Plus că dacă n-a fost sfințint de B.O.R. doesn’t count.

  0

 15. #19

  Nu mă pricep, dar nu ar trebui să fie o virgulă între „hai” și „România”?

  0

 16. #20

  Pe pagina lor de Facebook scrie „luptăm împreună.” Nu ma pricep, dar nu ar trebui un semn de exclamare în loc de punct?

  0

 17. Logo-ul arata aiurea ,cu toate stemele provinciilor ciopârțite si cu Poligonul ala negru din mijloc ! Sau poate imi lipsește mie simtul estetic!

  0

  • #22
   Arhi

   poligonul ala vine de la mingea de fotbal

  • Instrucțiuni pentru realizarea logo-ului: se iau foto cu stemele provinciilor istorice , se decupeaza frumos , si se lipesc pentru a forma logo -ul , apoi in centru trebuie pus ceva care sa amintească de fotbal , eventual, Pentagonul negru de pe minge!

   Subtil!!

   0

  • #24

   e pentagon ala!

   0

 18. #25

  mi se rupe complet de echipament, problema mai mare e ca jucatorii care-l poarta nu stiu sa joace fotbal

  0

 19. #26

  ai pus mana pe briliant?
  on topic: e fix singurul lucru la care ne pricepem. sa lansam, sa inauguram. in practica, esec dupa esec.
  foarte frumos echipamentul cel nou. si cam la asta se reduce performanta promovata de burleanu si restul cretinilor nenorociti care sunt oglinda politicienilor nostri. niste baieti care sunt platiti foarte bine pentru nimic.

  0

 20. #27

  In poza 14, cu pulovar albastru deschis, e cumva domnul Nicu Gheara?

  0

 21. #28

  Eu am dat mâna cu Stolojan, Blaga, Adrian Cioroianu, George Păunescu, Copos, Radu Paraschivescu, Cristian Tudor Popescu şi Ilie Dumitrescu. Asta de-a lungul vieţii, nu vinerea trecută.

  0

  • #29
   Arhi

   eu l-am inmormantat pe copos

  • #30

   era sa cad de pe scaun la faza cu copos :)))))))))))

   0

  • #31

   Eu am dat mîna și am stat 10 minute la taclale cu Mălăiele, spart de beat, care încerca să se convingă dacă l-am văzut conducînd.

   0

 22. După ce echipa națională a câștigat vreo trei campionate mondiale și vreo cinci europene a venit timpul sa fie schimbat si logo-ul . E foarte tare acest logo dar nu inteleg de ce s-au chinuit sa puna 4 steme in cinci pozitii … sau asta era doar ca sa le iasa si pentagonul ?

  0

 23. #33

  Văz ceva Grffindor, parca si Ravenclaw…casa aia cu ”bour” pentru care e?

  0

 24. #34

  Pt logo iti trebe brandul, 1st.
  Sau e short for logoree ?
  Ah… stai ca cheama astia iarasi.
  Iarasi joaca fotbal cu pantalonii

  0

 25. #35

  N-au mai avut bani de pixeli pt stemele alea :))
  E ok, macar la logo daca nu si la fotbal.

  0

Citește și...

Alaltăieri a fost ceva circus cu OPC, care a găsit bacterii coliforme (rahat, mai exact) în gheața din niște magazine, magazinele fac gheață cu apă de la robinet, bag mâna în foc că apa de la robinet e de vină, anyway, distracție pentru cei de acolo. Problema mea e alta. Vă rog […]

Scris de Joyanna Am citeva prietene, cam cite degete la o mina, cistigate ca beneficiu o data cu venirea plodului . Sintem diferite, virste si gusturi diverse dar ne intilnim la cafea, dimineata, dupa ce lasam copiii la scoala. Ne incarcam una pe alta cu energie pozitiva, prin simpla povestire a experientelor noastre. […]