Lapsus sau scleroza

Observ de la o vreme ca am lapsusuri din ce in ce mai des. Uit nume uzuale, pe care le folosesc frecvent, denumiri, actiuni, plm, zici ca am 180 de ani si ma asteapta dupa colt tanti cu coasa.
Oare e cazul sa incep sa imi pregatesc cele crestinesti?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

14 comentarii

 1. #1

  Nah; esti sanatos. Duci insa o viata stresanta. Chestia asta mi se intampla si mie. La capitolul asta sunt un fel de Stan patitul. :D Nu te mai ingrijora degeaba.

 2. nu esti musulman?:))

 3. Până aici ţi-a fost …:)

 4. mai asteapta putin

 5. #5

  si eu patesc frecvent chestia asta. dar si mai nasol e sa uiti fete (fetze, nu fete), sa te intalnesti cu cineva pe strada, pe care nu l-ai mai vazut de…sa zicem, un an-doi…si sa nu stii de unde sa-l iei:)

  btw, despre ce vorbeam noi aici?:P

 6. Cred ca-i normal. Mi se intampla si mie sa uit chiar cuvinte uzuale, sau cum se scriu, sau sa amestec literele intre ele … nebunie totala. ;))

  In orice caz, despre cei care creaza se spune c-au memoria slaba. Dar creaza. :D

 7. dak ti se pare ca …ce ziceam? pai atunci tre sa pui gura pe un wisky ceva si sa vezi cum incepi sa-ti vina idei prea multe atunci si iti aduci aminte ce faceai si innainte de suzeta

 8. Deci nu e cazul sa ma ingrijorez?

 9. Mai degraba lecitina decat cele crestinesti… :D

 10. ehe, de la o varsta … :)) nu te mai stresa atat.

 11. :)):)):)) Ehe… Nu tin minte numele oamenilor de nicio culoare! :)):)):)) Daca am ajuns sa fac cunostintza cu d-soara X, Y sau Z si sa-mi notez (in palma sau u de apuc…) :)):)):))
  Ce zice Murphy de chestia asta: „Ca sa ai constiinta curata tre sa ai memoria scurta!” :):)):))

 12. E cazul să iei lecitină; pentru mai multe şanse de reuşită este recomandată şi iarba.

 13. Mie imi place sa-i zic fenomenului asta ‘Memorie Selectiva”, nu Lapsus sau Scleroza… E mai suportabil. Sau cel putin asa zice psihologul meu.. :)))

 14. da, si mie imi place sa ma ascund asa….