Astăzi UEFA a deschis o procedură disciplinară impotriva Stelei. Pentru că a fost Berbecali condamnat in făcătura de caz bla,bla, ca să fii tu fericită. Stiti povestea. Cel mai probabil, Steaua nu va participa in cupele europene, pentru că ue-fantastico-judecatorii vor lua de bună decizia dată de pseudo-justita românească. Ca să fii tu fericită.
Departe de mine dorinta de a-i căra lui Berbecali pe brate trandafiri umeziti in lacrimi. Singura intrebare ce mă roade e :

La ce fotbal românesc să mă mai uit ?

Războinicii prazului din târgul Jiului vor pleca acasă după primul tur preliminar de UCL.  Sunt atât de slabi, că le e jenă să participe. Petrolul si Astra vor juca o turcă penibilă, cel mult două tururi prin preliminariile Europa League. Iar la natională… Ne-am convins din primăvară. Gicutu cel Grozav a iesit din forma de două etape ce l-a propulsat in primul 11. Arată destul de rău:  prea putin rimel si cam mult balsam de buze. Tamas, fundas central de meserie, nu dă randament pe flancul drept. Si treaz sa il prinzi, tot n-o păleste până-n careu. Si dacă nimereste una din zece, acolo asteaptă Torje la cap. Pisicul are bunul simt sa stea de-o parte “Nu stiu, nu mă bag”. Jucatorii Stelei sar automat din schemă, pentru că dispare Steaua si ajung pe urmele baciului Goe; adică in divizia a doua din Italia. Apropo de Goe, oare un stabilopod din Costinesti, hrănit bine cu spumă de caca de guvide, sare mai repede si mai sus ?