Leave Prince Radhoo alone!

Eu am impresia că lumea de fapt nu îl detestă pe le roi Mihăiță, ci pe urmașul său la tron, prințul autotintitulat Radu. Sau invers Sau whatevă. Da, știu, legea salică, nu are dreptul, cineva din Hopânțolern. Sunt sigur că găsesc ei o rezolvare să avem regină și prinț consort. Asta dacă nu cumva speră cineva ca Mihai să trăiască cât Matusalem.

Revenind la problemele noastre, de ce îl urâți atât pe principele prinț Radu? E și el un rromân ca toți rromânii, plecat peste hotare să mănânce o pâine albă, care s-a descurcat mai bine decât noi și acum mănâncă pâine princiară.

Dacă vă vine mai ușor, gândiți-vă că tipul a trebuit să o fută mai mult de o dată pe hâda aia de prințesă sexy Margareta sau cum îi zice.
Ăsta da chin și blestem. Nu aș trece prin așa ceva pentru nici un fel de titlu.

Nici măcar de prinț.

28 comentarii

 1. Bine daca e sa vorbim in termenii astia si sotia ta e heroina…

  0

  0

 2. Nu exista femeie urata, numai vodca putina!!!!!

  0

  0

 3. ma dezgusta Duda, nu il urasc! :) e un parvenit, profitor si fatarnic.

  0

  0

 4. Bine ,daca au ras unii de numele tau , Ducu te-a batut aici numele oficial e
  Radu al României Duda )))))))))

  0

  0

 5. #12

  Chiar nu inteleg ce are lumea cu Duda, ca nu el si-a tradat prim-ministrul, ci echivalentul lui Emil Constantinescu al monarhiei. Un rege adevarat trebuie sa se bucure si de beneficiile statutului de rege, dar sa si sufere pentru tara, daca circumstantele o cer. Regele Mihai e ca un taran, care se eschiveaza cand e de sapat via, dar care e prezent cand se bea vinul.

  0

  0

 6. #13

  Eu nu pricep ce tot vor acesti indivizi de la statul roman?! Li s-au retrocedat castele, paduri si imobile. Sa le faca bani si sa se care dracu unde au stat pana acum 20 ani. Nu i-a chemat nimeni aici, nu sunt folositori nimanui. Monarhia in Romania a fost un mare fas. Daca nu ar folosi opozitiei si televiziunilor lui Voiculescu nu i-ar baga nimeni in seama. Atata scremere cu printi si printese si mosi care fenteaza moartea. Sa se duca dracu in Coreea de Nord sa pasca iarba in parc. Eu ma mir cum de mai exista monarhii la ora actuala ca numai babeta aia de de regina a Angliei consuma curent de vreun meleon de lire pe an. La ce dracu folosesc relicvele astea nu inteleg. Doar sa li se dea importanta fara rost.

  0

  0

  • mare fas, dar nu ar fi existat romania. pe langa hohenzollerni, si cuza tot monarh a fost.

   0

   0

  • ai putea sa te duci tu un pic la plimbare cu puma mea?

   0

   0

 7. #16

  Trebuie sa apara si Mircica care sa o faca pe sfertodoctul regalist. Pana mai ieri nu scapa o ocazie sa accentueze cum a fost el peste ocean si ce misto e acolo si totusi o arde la cald pe aici in cocina asta de tara. Hai Mirceo nu te lasa asteptat baiete !!!

  0

  0

  • Mai draga, tu ori esti fiu de „doamna de la APACA” (Iliescuaparesoarelerasare) si de proletar de la IMGB (noi muncimm noi nu gindim), ori esti dintr-un mediu sanatos, de ortac de-al lui Cozma. Taci si sapa! Nu te plateste nimeni pentru ceea ce „gindesti”.

   0

   0

 8. #18

  Daca nu te pricepi nu comenta ;-) Princess Margareta e (ma rog, a fost) MILF. Sunt totusi diverse grade de toleranta privind definitia milf-ului, dar inclin sa cred ca se incadreaza in definitie.

  0

  0

 9. Rromani… urati-l pe principele Radu si iubiti-l pe Basescu :)

  0

  0

 10. #21

  royal pussy just tastes better!

  0

  0

 11. are față de homosexual și mereu lasă impresia că încearcă să te prostească. e cel mai nesuferit om. mai nesuferit ca băse :)

  0

  0

 12. scirba mi-este de fifizonu’ de radu-ti-am zis se face ca nu mai stie romana si obliga copiii dela scoalile vizitate sa-i spuna alteta si sa-i vorbeasca in germana
  sincer mai bine i-as pune-o margaretei decit lui..aia macar se preface ca e modesta

  0

  0

 13. U mean prince R4dhu ?

  0

  0

 14. cand te nasti intr`o asemenea familie este cu totul altceva… dar altfel nu ai cum sa fii ca ei, cu bune sau rele dar nu ai cum pur si simplu; eu nu stiu cum se suporta baiatul asta; sincer cred ca`mi puneam pistolul in gura si`mi zburam creierii… adica bai nene, esti un actoras de mana a 7a, ai futut o hoasca si acum HOP! chiar ai impresia ca esti de vita nobila ?? cum p u l a calului sa te complaci intr`o asemenea situatie, sa fii un impostor chiar toata viata ? iti dai seama ca astia au protocol, nu fac multe chestii pe care politicienii (si ei falsi pe viata) isi permit sa le faca, e odios!

  0

  0

 15. Intrebarea mea e urmatoarea: gagica lu radu a turnat un copil, desi are 60 de ani sau ceva de genul asta. Pai nu era o lege pe undeva care zicea ca de la o anumita varsta ai interzis la fertilizari in vitro?

  0

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]