Lectii de internet

Si daca tot va invatam aici cum sa iti cumperi domeniu si hosting, sa va destainui un mic secret. Daca la inregistrare, introduceti Coupon code „jury”, fara ghilimele, desigur, in prima luna platiti doar un cent hostingul. Adica va asigura o reducere de 9.94 USD.
Si da, linkul de acolo e cu refferal, asta in cazul in care vrea cineva inteligent sa imi atraga atentia ca ar trebui sa ascund asta.
Eu nu va mint.

5 comentarii

 1. Arhi unde e mai bun sa ai un domeniu? pe .com, net sau ro?

  0

 2. #2

  saliery, dot com ruleaza intotdeauna. este cel mai cautat. dot ro nu te sfatuiesc, este scump, merge greu, oamenii care au grija de el sunt stupizi. vezi ca hostgator iti da optiune de reducere la domeniu, daca iei hosting. cu codul "JURY"

  0

 3. Cap sa ai sa atragi vizitatori ca poti sa ai si un subdomeniu gratis.

  0

 4. nu conteaza extensia domeniului, atat timp cat ai continut :)

  Ce pot sa va sfatuiesc insa, e sa nu apelati la hosturile din RO

  0

 5. #5

  total offtopik:
  benuta, sa stii ca m-am folosit de numele tau cand mi-am ridicat banii de le google:))) si m-a ajutat, ca grasa aia din doraly nu voia sa mi-i dea:))

  0

Citește și...

Masă un #amin dacă ți-era dor de mine și voiai să știi ce mai fac, cum mai arăt, cât de sexy sunt și restul. Și da, puteți să o faceți și voi, ăia 500 care ați comentat pentru prima dată în 13 ani :))

Am avut azi, de dimineață, unul din momentele alea când a trebuit să merg cu altceva decât mașina proprie și am mers cu un Uber, pentru că, la Clever, după ce am băgat cardul în aplicație, brusc, nu a mai fost nicio mașină prin zonă, de niciun fel. Și eram pe fucking splaiul […]

Dânsa este doamna Ramona Ioana Bruynseels, candidatul partidului umanist la președinția româniei. Doamna Ramona Ioana Bruynseels are în CV, drept cea mai mare realizare a vieții, căsătoria cu un bancher simpatic, care, până de curând, a fost șef la banca aia cu nume american, venită curând în românia. Serios, asta a făcut în […]