Lectii de internet

Si daca tot va invatam aici cum sa iti cumperi domeniu si hosting, sa va destainui un mic secret. Daca la inregistrare, introduceti Coupon code „jury”, fara ghilimele, desigur, in prima luna platiti doar un cent hostingul. Adica va asigura o reducere de 9.94 USD.
Si da, linkul de acolo e cu refferal, asta in cazul in care vrea cineva inteligent sa imi atraga atentia ca ar trebui sa ascund asta.
Eu nu va mint.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

5 comentarii

 1. Arhi unde e mai bun sa ai un domeniu? pe .com, net sau ro?

 2. #2

  saliery, dot com ruleaza intotdeauna. este cel mai cautat. dot ro nu te sfatuiesc, este scump, merge greu, oamenii care au grija de el sunt stupizi. vezi ca hostgator iti da optiune de reducere la domeniu, daca iei hosting. cu codul "JURY"

 3. Cap sa ai sa atragi vizitatori ca poti sa ai si un subdomeniu gratis.

 4. nu conteaza extensia domeniului, atat timp cat ai continut :)

  Ce pot sa va sfatuiesc insa, e sa nu apelati la hosturile din RO

 5. #5

  total offtopik:
  benuta, sa stii ca m-am folosit de numele tau cand mi-am ridicat banii de le google:))) si m-a ajutat, ca grasa aia din doraly nu voia sa mi-i dea:))

Citește și...

În imaginile de mai jos, filmate de colega Iulia la Munchen, sunt excepții, da? MAE, adică securistul de Meleșcanu, a decis că votul s-a desfășurat bine și normal peste tot, cu mici excepții care, în principal, se datorează votanților. Asta deși erau cozi kilometrice la toate secțiile de votare iar angajații, SALARIAȚI […]

După fiecare moment de alegeri din ultimii ani, caut antena 3 ca să pot savura lacrimile și zvârcolelile tututor gunoierilor din platou. Astăzi am savurat fața de mort al lui Tăriceanu, complet distrus de tot ce s-a întâmplat și ușor abulic. Bine, probabil va intra în parlament, ora la care scriu asta e […]