Leebeedeenose

Daca am fost un adolescent rebel, un tanar pervers, un adult pervers, asta inseamna ca o sa ajung un batran libidinos?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

10 comentarii

 1. Peste vreo 30 de ani o sa ai raspunsul sigur la intrebarea asta… pana atunci nu iti pierde timpul cu intrebari de genul asta… viata e prea scurta pentru ele iar raspunsurile vin cand nu te astepti :)

 2. Sigur. Arnold ce legatura are? :)))

 3. baghy, uite la el ce tanar in putere era, si ce libidinos a ajuns

 4. Acum e guvernatorul Californiei. A schimbat domeniul de activitate. Steroizii isi spun cuvantul

 5. Desks tend to do that…

 6. baghy, nu au treaba steroizii. este totusi varsta

 7. #7

  Steroidu’ neamule! Ia steroidu’! :))

 8. Definitie libidinos – care se lasa stapanit de pofta placerilor senzuale, carnale
  Arnold ce treaba are? Daca i s-a inmuiat, nu inseamna ca-i libidinos. Decat daca cu ea inmuiata ar umbla dupa gagici, ceea ce nu-i cazul la el.

 9. de unde stii?

 10. Cel mai bun prieten al meu… Google.com …a afistat primul raspuns la un search ptr libidinos ca fiind http://libidinos.vocabular.ro/wordSearch.php?view=views/wordSearch.xsl& :) … stash probabil o luat din dex :)

Citește și...

Știți, atunci când sfârșitul e aproape, șobolanii sunt primii care părăsesc locația. Inundații, incendii, vapoare scufundate, primii care pleacă sunt șobolanii. Se pare că domnia PSD e aproape, pentru că cel mai căcăcios șobolan din barca securistă, domnul jurnalist Mircea Badea, a cotit barca brusc: Ușor diferit față de limba zemoasă de aici, […]

Vă spun, am râs cu hohote la chestia asta, este incredibil câtă muncă au depus cei de la Joe pentru clipul acesta. Incredibil de bine făcut, excelența la un nivel dumnezeiesc. Rar mă entuziasmez așa de mult la un clip, mai ales că nu sunt un fan al clipurilor video pe net. […]