16 comentarii

 1. E pur si simplu de-a dreptu’!

 2. La poarta bate un om bun
  Caci uite cainele nu-l musca
  Sa fie oare Mos Craciun
  Este vestitul Stefan Hrusca

  El in Americi sta ascuns
  Si vine acum si ne surprinde
  Caci in anul ce s-a scurs
  A mai compus vreo 8 colinde.
  😆 😆 😆

 3. #5

  A iesit Hrusca din barlog 😯 ? Totusi nu ne-a explicat niciodata ce/cine-i leru’ asta, unde-l gasim, daca e scump/ieftin, nimic 😕 .

 4. Am crezut ca e o alta panarama de colind, pana au inceput baietii cu caterinca

  Radeti voi de Hrusca si dupa aia stati in noaptea de revelion sa-l ascultati, ca de, e simbolul national al colindatorilor

 5. #9

  Asta ar trebui difuzata ca fond sonor in mall-uri, magazine si celelalte locuri publice care nu mai stiu ce colinde sa difuzeze ca sa creasca vanzarile de sarbatori. Oricum nimeni nu asculta versurile de sictireala de leru-i ler si iara ler.

 6. Tot Hruşcă-i fruncea!

 7. Superba colinda celor de al Fara Zahar. Eu anu asta mi-am propus din tot sufletul sa nu dau nici pic de PLAY la piesele lui Hrusca. Nu am nimic cu omu’, are piese ok, darrr … le vom auzi arhisuficient de mult incat sa fac(em) cu nervi si cu sictiritul.

 8. Si totusi leru-i tot ler :))

 9. 🙂 Chiar daca am accentuat „arhisuficient de mult”, parca tot n-am putut reda imensa intensitate cu care vocea lui Hrusca re-behaie in spatiile publice. In Lugoj (sa se stie) deja e cliseu de ani de zile: in fiecare zi, in centru aceleasi piese. Ce sa-i faci: Hrusca pentru noi e Chuck Norris doi! Daca-i racit se amana Craciunul iar cand se culca vine primavara. Hrusca il poate stinge pe Fuego si ne poate stinge si nervii (ca tot am uitat i-ul de data trecuta) ❓ 😯

 10. Cred Arhi ca nu stii colindul asta: