Let there be justice for all

All the rest of us, desigur, pentru că domnul Plăcintă junior a cerut instanţei să poată pleca în Italia, unde are şi el ca omul, un job. Desigur, nu e un pericol public, nu?

Oare îi dă voie instanţa domnului fiu al doamnei ministrese Plăcintă, să plece? Cred că nu, doar trăim într-un stat de drept, unde justiţia primează, nu relaţiile politice şi presiunile asupra judecătorilor.

LE: Prima instanţă i-a respins cererea. Stau calm, în rromânia lucrurile se joacă la recursuri, nu în primă instanţă.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

14 comentarii

 1. Da, o tentativa de omor si ultraj este un lucru care nu reprezinta nici un pericol. Sa-l lasam sa plece, cu o singura conditie: sa nu mai revina in tara NICIODATA! :D

 2. „…Acuzatul şi-a continuat deplasarea şi a surprins-o pe aceasta sub autoturism, după care, prin mai multe manevre succesive ale autoturismului în faţă şi în spate a trecut peste partea vătămată, provocându-i mai multe leziuni traumatice…” (mediafax.ro)
  E sau nu sanatate in capul lui? :)

 3. cred ca deja a si plecat :))

 4. #6

  Scapa sigur, asa a scapat si „vestitul” Cocoana in Timisoara dupa ce a omorat un tanar ce se plimba linistit, cu prietena, pe trotuarul unde a zburat dobitocul cu Ferrari. :| Au reusit sa mute cauza la Craiova, unde avea Cocoana pile, la Tribunalul din Timisoara o incasa grav la ce scandal a fost aici.

  • Chiar, ce se mai stie de prietenul nostru Coco? Se pare ca l-au rezolvat, bietul om. iti dai seama ce nenorocire i s-a intamplat? Sa zboare si el linistit cu masina prin oras si sa se trezeasca dintr-o data cu obstacolul in fata. Si cat a suferit zilele alea, fiind atacat de toti prin presa, bietul om plin de compasiune si respect pentru legile din tara asta.

  • Dobitocii de parlamentari, de ce nu interzic prin lege plimbatul cazurilor prin tara?

 5. Da de ce sa nu-i dea don’le voie bietului baiat sa plece in Italia sa munceasca si el cinstit sa isi faca un viitor mai bun? Nu a fost vina lui pt toate nenorocirile care s-au intamplat, pur si simplu este un baiat foarte ghinionist care se nimereste in cele mai proaste imprejurari fara sa vrea si toate oalele se sparg in capul lui!. Gizas, ce oameni rai, n-am vazut asa ceva:)))))))
  P.S. in caz ca exista cineva care nu s-a prins, eram doar usor sarcastic:=))))))))

 6. #10

  Eu cred că a fost paranoia de la legale.

 7. #11

  cred ca am mai zis asta aici, dar mai zic odata. acu citva ani buni, niste oameni cu ceva conditie financiara, dar suparati pe mizeria de tara si pe mizeriile de oameni, au vrut sa organizeze niste misiuni de „interventie” – evident, fara violenta, doar cu apostrofari verbale si anonima la parinti – pina cind un amic binevoitor s-a indurat de ei si i-a soptit unuia: vezi ca noi stim despre ce faceti voi de la primul vostru plan, pt ca prietenul vostru gigel este si prietenul nostru. asa ca la loc comanda sau bagati niste puscarie sa fie acolo.
  ca urmare, sa lasam organele sa-si faca treaba.

 8. #12

  Dar ce, copii de parlamentari n-au imunitate? Nasol. Ar putea, prin noua constitutie, sa o extinda pana la nepoti

 9. #13

  Daca traiam intr-o tara, chiar si din lumea a III-a, baiatul asta canta blues la muzicuta din spatele gratiilor. Din pacate, noi nu traim intr-o tara, ci intr-un trib, unde cel mai puternic face ce vrea, iar cei slabi si prosti, stau si admira.

 10. Asta trebuie batut foaia-fagului, pana ii trece dorul de Italia. Cea mai buna instanta este bataia sora-cu-moartea. :)