LetsVote la Webstock

Când am făcut proiectul Lets Vote, împreună cu Andrei, am evitat cu multă grijă să spun cuiva că îmi aparține. Pentru simplul motiv că altfel s-ar fi interpretat în diverse moduri, complet aiurea și s-ar fi pierdut de fapt ideea din spatele sitului.

Chiar și când am trimis mailuri celor ce au contribuit la site (și cărora le mulțumim din suflet, rândurile lor chiar au schimbat idei și decizii) nu am spus decât că este situl unui prieten. Tocmai pentru ca cei ce voiau să contribuie, să contribuie din suflet, nu penru că E situl lui Arhi.

Același lucru l-a făcut și după ce situl a fost înscris în competiția de la Webstock. De fapt, până în ziua Webstock, organizatorii nu au știut că și eu fac parte din proiect. Nici măcar pe cetin.ro nu a mai apărut, pentru a nu influența pe nimeni cu idei gen A, e a lui Arhi, o să își trimită hoardele din comunitate să voteze/influenteze etc. Nu am urcat pe scenă, să primesc premiul, am preferat să mă bucur din sală.

În final, fără a avea vreo susținere publică din partea mea, spre bucuria noastră FOARTE MARE, lets vote a câștigat locul 3 la categoria Utility. Ceea ce denotă că am făcut bine ce am făcut și că oamenii au nevoie de inițiative sociale care să încerce să schimbe mentalități.

Și mai demonstrează ceva.
Că grupul de oameni cu care m-am înconjurat, adică Andrei, Marian, Răzvan și Vali este, în acest moment, cel mai bun grup din online-ul românesc. Ceea ce nu e puțin lucru.

Nu uitați, lupta de abia acum începe. Dacă aveți cuvinte de publicat pe letsvote pe tema votului, mailul meu este deschis, trimiteți cu încredere, nu mă interesează experiența în scris, ci cuvintele. Dacă vreți să se schimbe ceva, faceți măcar un pas mic.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/zearhi/videos/vb.302372799880650/1070028729781716/” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”1″]
link direct

6 comentarii

 1. #1

  Am vazut bannerul de ceva vreme la tine si gaseam interesant proiectul Lets vote.
  Dar webstock tot laba in cerc ramane…

  0

  0

 2. #2

  Felicitări, băieți! :)

  0

  0

 3. Felicitari si la mai mare!
  BTW live-ul de la webstock a mers ca un cur (o sa repet de fiecare data cand o sa am ocazia sa spun ceva despre asta). Sper sa nu se mai asocieze (data viitoare) cu aceeasi firma, care a transmis de data asta si le urez faliment placut. Sau cel putin sa-l dea afara pe cel care a filmat numai fetzele, fara planse.
  Banuiesc ca nici netul (probabil acoperit de Vodafone, conform reclamelor) nu a fost de ajuns, dar aici sunt deja patit cu Vodafone, care se lauda cu niste lucruri si in teren constati altceva, deci nu era o surpriza. Spre sfarsit au „dat drumul la teava” si s-a vazut binisor.

  0

  0

 4. #4

  Felicitari! Abia astept sa vad ce rezultate inregistrati. Webstok incepe sa fie o dezamagire?

  0

  0

  • dude, te rog eu, nu mai spama aiurea cu siturile astea. e un sfat dezinteresat pe care ti-l dau. peste 1 an o sa vii sa ma rogi sa iti sterg comentariile, ca iti dauneaza in google. pe bune, daca esti firma de SEO, il faci prost, daca esti angajatul companiei si te-ai ganditu tu ca asa se face, te-ai gandit prost.

 5. Este un proiect misto, eu stiam de mult de el tot de la tine de pe site.

  0

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]