4 comentarii

 1. #1

  Așa ceva nu exista. Cat de mari să le ai?! Și nici nu s-au pierdut cu firea. Au rămas aia proști. Pardon, erau proști dinainte, au rămas la fel.

  0

  0

 2. #2
  Sevraj

  A facut badea o gluma buna la sfarsit. Haha, ce am mai ras. #Muiemirciulica

  0

  0

 3. Sper sa se regaseasca pe liste, dar nu se stie niciodata… L-as vota cu patru maini. Cea mai proasta gluma e Antonescu etern candidat – vreau sa cred ca nu! Adica sper ca lumea nu a uitat de USL, inceputul declinului….

  0

  0

 4. #4

  Ciuvica e ala de a zis ca trebuie sa fii bou?… pai mi se pare ca esti bou daca vb. asa la televizor, deci ar putea spune el lucrurile.

  0

  0

Citește și...

Din păcate, va fi un sezon greu. Cel ce administrează balta Nana s-a dovedit a fi un jeg uman, la Solacolu prinzi loc din an în paște…Greu, o să fie greu, până găsim o băltoacă mai aproape, cu umbră, pontoane foișor, grătar, poate și piscină, cine știe. Oricum, declar deschis sezonul de pescuit […]

Adrian Papahagi: Cea mai bună lecție de educație sexuală rămâne tot ora de religie, unde se învață cuviința, responsabilitatea, respectul pentru sine, pentru celălalt și pentru Viață zicea un creștinopat, prea mult băgat în seamă, la un moment dat. Iată, se pare că avea dreptate. Cum poți lăsa însărcinată o minoră, mai sfânt […]