4 comentarii

 1. #1

  Așa ceva nu exista. Cat de mari să le ai?! Și nici nu s-au pierdut cu firea. Au rămas aia proști. Pardon, erau proști dinainte, au rămas la fel.

  0

 2. #2
  Sevraj

  A facut badea o gluma buna la sfarsit. Haha, ce am mai ras. #Muiemirciulica

  0

 3. Sper sa se regaseasca pe liste, dar nu se stie niciodata… L-as vota cu patru maini. Cea mai proasta gluma e Antonescu etern candidat – vreau sa cred ca nu! Adica sper ca lumea nu a uitat de USL, inceputul declinului….

  0

 4. #4

  Ciuvica e ala de a zis ca trebuie sa fii bou?… pai mi se pare ca esti bou daca vb. asa la televizor, deci ar putea spune el lucrurile.

  0

Citește și...

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]

Am văzut pe net poze de la lansarea în românia. O festivitate de pișcotari micuți, care nu ar putea să vândă un telefon de 6000 de lei nici în visele lor umede, darămite să își permită să cumpere. Un băiat cu chiflă în cap. Și cam atât. Cred că s-a cam atins limita […]