4 comentarii

 1. #1

  Așa ceva nu exista. Cat de mari să le ai?! Și nici nu s-au pierdut cu firea. Au rămas aia proști. Pardon, erau proști dinainte, au rămas la fel.

  0

 2. #2
  Sevraj

  A facut badea o gluma buna la sfarsit. Haha, ce am mai ras. #Muiemirciulica

  0

 3. #3

  Sper sa se regaseasca pe liste, dar nu se stie niciodata… L-as vota cu patru maini. Cea mai proasta gluma e Antonescu etern candidat – vreau sa cred ca nu! Adica sper ca lumea nu a uitat de USL, inceputul declinului….

  0

 4. #4

  Ciuvica e ala de a zis ca trebuie sa fii bou?… pai mi se pare ca esti bou daca vb. asa la televizor, deci ar putea spune el lucrurile.

  0

Citește și...

Articol scris de Major Tom, care s-a mutat odată pe Jupiter, pentru că i-a plăcut mai mult gravitația de acolo. Tigăile jos, fetelor. Știm că nu sunteți ITste și că aveți o minte genială. Ideea din spatele titlului este alta. N-am cum explica bărbaților computația cuantică fără a explica fizica cuantică. Cum să […]

M-am gândit de multe ori că prin poveștile mele s-ar putea să aduc serioase deservicii bărbaților fiindcă din toate rezultă cum că bărbații ar avea doar 3 nevoi de bază: somnul, mâncarea și sexul. Nu prea am cum să ascund asta pentru că așa e. 24 de ore din 24, bărbații își consumă […]