LIDL: Live pentru 1 000 000 de fani

LIDL este primul brand de companie / brand commercial / brand non-media care ajunge la 1 milion de fani pe Facebook. LIDL organizeaza anul acesta o serie de concerte pop, prin toata tara, sub numele Mix Music Evo. Pe 11 august, cand LIDL implineste 1.000.000 de fani, evenimentul ajunge la Cluj.

Multi fani de pe Facebook isi doresc sa vada un concert Mix Music Evo in orasul lor. Desi LIDL si-ar dori sa poata ajunge peste tot, ii este imposibil sa o faca. Dar asta nu inseamna ca nu exista o alta modalitate de a oferi fanilor din toata tara experienta unui show. A unui show special, pe masura ocaziei pe care o celebreaza.

Pentru a sarbatori 1.000.000 de fani, alaturi de toti cei 1.000.000 de fani, LIDL face imposibilul posibil: Atunci cand nu poate aduce concertul in orasul tau, te aduce pe tine la concert.

Aplauzele si prezenta de spirit a multimii construiesc o atmosfera speciala, la care si cei de acasa pot sa participe.
LIDL a creat o aplicație de facebook, care permite utilizatorilor cu un webcam deschis să ajungă în mijlocul mulțimii de oameni din Cluj, pe ecranul din dreapta scenei.

Aplicatia le permite sa aplaude, sa fluiere sau sa ridice o pancarta, iar mesajul lor ajunge sa fie vazut si auzit de toti cei care urmaresc evenimentul.

Aplicatia va fi activa duminica dupa-amiaza, pe perioada concertului.

10 comentarii

 1. #1

  Ce misto treaba. Chiar ca imi place.

  0

 2. #2

  Și nu vor apărea glumeți cu pancarta cu ”Sugi pla!” sau să arate curu’?

  0

 3. #4

  Oui, monsieur, vous avez raison, pas-que, n’est pas, les ardelenes sont un peuple et imbeciles. En mode particulier, les clujans sont le plus dobitoque peuple dans cette pais.

  0

 4. #5

  Stai ca imi fac cont fals de facebook si cand pune camera pe mine MA BAS! :))) Ca io pot trage basini la comanda

  0

 5. #6

  Gata, am cont fals,pe numele MARIN OCOCEA din Vaslui. :))) La cat de prosti sunt ardelenii astia, am timp sa le arat si curu si sa

  0

 6. #7

  Gata, am cont fals,pe numele ION OCOCEA din Calimanesti-Caciulata. :))) La cat de prosti sunt ardelenii astia, am timp sa le arat si curu si sa ma si bas :)))

  0

 7. #8

  Vai, ce te-ai autopenetrat cu dublul comentariu.

  0

 8. #9

  ALO, LIDL !!! FAC CEVA PE FANII tai de pe facebuciiiiiiiii.

  vreau KAISER PIKOK, de ce puma mamei voastre ati scos acest sortiment?????????????

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Pentru că vă tot întrebați unde umblu și vai, cum îmi permit să nu scriu chestii, pentru entertainul maselor, uite umblu prin lume. Iar decembrie e luna mea liberă, în care scriu ce vreau eu, când vreau eu, dacă vreau eu.

Daca v-a trecut prin cap ca, de Craciun, sa faceti cadou celor dragi un PC sau un laptop, inseamna ca vreti sa il oferiti si cu o cheie de Windows originala. Asa ca prietenii nostri de la goodoffer24 au pregatit acea oferta speciala pe care o astepta toata lumea inainte de finalul […]