Lilica Turoiu e din nou în atenția publicului

O mai țineți minte pe Lilica Țuroiu, șefa ICR care scoate din fotografiile oficiale artiștii români, pe care ar fi obligată să îi promoveze, ca să rămână mutra ei divină împreună cu personalități străine?

Lilica Țuroiu revine în prim plan. De data asta, cu o ilegalitate. Din postura de șef al ICR, s-a băgat în concediu, a numit un înlocuitor, care înlocuitor a propus-o pentru postul de șef al ICR la Bruxelles.

Liluca este din acelașigrup infracțional teleormanezx care guvernează românia

Liliana Țuroiu este originară din Teleorman, fieful lui Liviu Dragnea, fostul lider al PSD. S-a născut la Videle și este de profesie creatoare de modă. Ea a fost propusă de PSD la conducerea ICR în aprilie 2017. Presa a scris, la acea vreme, că Țuroiu ar fi fina sau chiar verișoara lui Adriean Videanu, fost ministru al Economiei. Soțul Lilianei Țuroiu, Florin Ionel, a ocupat funcția de secretar general adjunct în Ministerul Economiei, în perioada în care acest minister era condus de Adriean Videanu.

Prin urmare, chiar dacă e o ilegalitate cât casa, a primit undă verde de la parlament să se ducă să conducă destinele culturii românești și în belgia, la fel de bine cum le-a condus în românia.

Vă întrebați, poate, de ce insistă Liliana Turoiu să meargă la Bruxelles?
Soțul ei e la Bruxelles și nu se face să cheltui banii publici pe deplasări în halul ăsta. În plus, cu un buget pentru străinătățuri, altfel jonglezi, altfel costă biletele de avion și, în general, nu ești sub lupa nimănui.

Cât bine ne-a oferit teleormanul ăsta, vă spun. De la o croitoreasă împuțită la șefă de cultură, da?

5 comentarii

 1. #1

  n-are nevoie sa ceva sie frumos,pompos ,semnul intrebariiéexclamarii

  0

 2. #2

  Evident a scos tot ce se putea scoate din poza pardon postul asta. E timpul sa-si impartaseasca cunostintele in photoshop si peste hotare.

  0

 3. #3

  E un barbat frumos doamna Țuroiu.

  0

 4. #4

  Se spune „barbat bine”.

  0

 5. Nici podcastul numai e ce a fost …

  0

Citește și...

Persoanele care cauzează statului prejudicii prin nereținerea sau neîncasarea, reținerea și neplata, respectiv încasarea și neplata în cel mult 30 de zile de la termenul scadent a unor impozite și contribuții vor fi pedepsite cu închisoare de la 1 la 6 ani, prevede un proiect de lege introdus acum în Parlament, ca senator, […]

Președintele SNPPC, Dumitru Coarnă, a declarat, sâmbătă, la Digi24, că nu s-a schimbat nimic după tragedia din Caracal, astfel că dacă Alexandra Măceșanu ar suna din nou la 112, situația s-ar repeta, la două luni de când nu a fost salvată. „Nu s-a schimbat nimic. Nu contează cât e tura, că e de […]