Lilica Turoiu e din nou în atenția publicului

O mai țineți minte pe Lilica Țuroiu, șefa ICR care scoate din fotografiile oficiale artiștii români, pe care ar fi obligată să îi promoveze, ca să rămână mutra ei divină împreună cu personalități străine?

Lilica Țuroiu revine în prim plan. De data asta, cu o ilegalitate. Din postura de șef al ICR, s-a băgat în concediu, a numit un înlocuitor, care înlocuitor a propus-o pentru postul de șef al ICR la Bruxelles.

Liluca este din acelașigrup infracțional teleormanezx care guvernează românia

Liliana Țuroiu este originară din Teleorman, fieful lui Liviu Dragnea, fostul lider al PSD. S-a născut la Videle și este de profesie creatoare de modă. Ea a fost propusă de PSD la conducerea ICR în aprilie 2017. Presa a scris, la acea vreme, că Țuroiu ar fi fina sau chiar verișoara lui Adriean Videanu, fost ministru al Economiei. Soțul Lilianei Țuroiu, Florin Ionel, a ocupat funcția de secretar general adjunct în Ministerul Economiei, în perioada în care acest minister era condus de Adriean Videanu.

Prin urmare, chiar dacă e o ilegalitate cât casa, a primit undă verde de la parlament să se ducă să conducă destinele culturii românești și în belgia, la fel de bine cum le-a condus în românia.

Vă întrebați, poate, de ce insistă Liliana Turoiu să meargă la Bruxelles?
Soțul ei e la Bruxelles și nu se face să cheltui banii publici pe deplasări în halul ăsta. În plus, cu un buget pentru străinătățuri, altfel jonglezi, altfel costă biletele de avion și, în general, nu ești sub lupa nimănui.

Cât bine ne-a oferit teleormanul ăsta, vă spun. De la o croitoreasă împuțită la șefă de cultură, da?

5 comentarii

 1. #1

  n-are nevoie sa ceva sie frumos,pompos ,semnul intrebariiéexclamarii

  0

  0

 2. #2

  Evident a scos tot ce se putea scoate din poza pardon postul asta. E timpul sa-si impartaseasca cunostintele in photoshop si peste hotare.

  0

  0

 3. #3

  E un barbat frumos doamna Țuroiu.

  0

  0

 4. #4

  Se spune „barbat bine”.

  0

  0

 5. Nici podcastul numai e ce a fost …

  0

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

E posibil să fi crezut că, din cauza căldurii excesive, prietenii de la GoodOffer24 v-au abandonat în arșița verii, cu sete de windows, office și altele. Dar iată, nu, cântecul de sirenă al Windowsului sună în zare și vă cheamă, poate aveți nevoie de o cheie sau să o faceți cadou. (