Link heaven

 • Care vă băgaţi să jucaţi o frunza? Participanţii se strâng aici, iar regulile le aflaţi tot acolo, dacă aveţi 20 de ani şi nu ştiţi ce e aia cărămidă pe asfalt.
 • Urban a rămas spamer, prin decizie judecătorească definitivă şi executorie. Să trăiţi, domnu` senator!
 • Avem un ungur la sefia radioului? De ce nu, doar e cetăţean român.
 • Cum poţi să înnebuneşti de la atâta şoping.
 • iPhone4, ieftin ca braga, neamule!

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

11 comentarii

 1. Saru’mana Arhi :-) Hai copchii … asa … pentru tinereti pierdute :D (frunza e valabila pt. bucuresti)

  0

  0

 2. Handjob? There’s an app for that!

  0

  0

 3. #3

  Frunza…mama, cred ca nu am mai jucat frunza de la 10 ani (deci de vreo 20). Nu stiu daca imi mai amintesc regulile

  0

  0

 4. @Lucifer: le gasesti in linkul ala … si daca te napadeste nostalgia, ofera-te voluntar :D ce poate fi mai frumos decat o adunatura de indivizi de 25-30 de ani care urla „stop culoar!” :))

  0

  0

 5. #5

  din pacate link-urile cu .com nu merg de la birou meu :)
  ultima oara era sa imi scot un dinte da’ macar era de lapte

  0

  0

 6. @Lucifer: am inteles, din pacate nu-mi permit sa dau paste aici, nu de alta dar am aberat mai mult decat trebuia in redactarea lor :D incearca de acasa, caut doritori in continuare :)

  0

  0

 7. #7

  Imi place de canadianul ala cu mall-ul. Foarte funny :)

  0

  0

 8. Un Bozgor la SRR aduce o foarte mare ofensa tarii .

  0

  0

 9. deci „way are you closed? ” sa nu va mai aud ca ziceti de fete :))

  0

  0

 10. #10

  Gata cu xtrempc.In sfarsit au recunoscut oficial

  Dragi prieteni,

  Ca urmare a situaţiei economice nefavorabile şi a scăderii generale a nivelului de consum, echipa XtremPC este nevoită să vă anunţe cu mare regret închiderea temporară a publicaţiei. Astfel, începând cu 1 iulie 2010 vor fi închise pe termen nedeterminat atât ediţia tipărită a revistei, cât şi cea online, inclusiv forumul XtremPC.

  Mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături în cei 12 ani de existenţă: cititori, parteneri, membri forumului, celor care ne-au susţinut şi ne-au încurajat în tot acest timp. Speram ca am reuşit pe parcursul acestor ani să vă convingem de profesionalismul jurnaliştilor noştri şi de valoarea materialelor informative pe care le-aţi putut gasi în paginile revistei şi online. Am încercat să prezentăm subiecte cât mai diverse din domeniul IT, care să acopere interesele tuturor cititorilor, fie ca a fost vorba de recenzii, articole despre hardware, software utilitar sau jocuri.

  Vă promitem că vom reveni imediat ce situaţia economică ne va permite acest lucru.

  Cu prietenie,
  Redacţia XtremPC

  RIP
  inca o parte din copilarie a disparut

  0

  0

Citește și...

Adrian Papahagi: Cea mai bună lecție de educație sexuală rămâne tot ora de religie, unde se învață cuviința, responsabilitatea, respectul pentru sine, pentru celălalt și pentru Viață zicea un creștinopat, prea mult băgat în seamă, la un moment dat. Iată, se pare că avea dreptate. Cum poți lăsa însărcinată o minoră, mai sfânt […]

Desigur ca, din motive de bună gospodărire pesedistă, bugetul a ajuns la fund, iar CNAS dă din colț în colț, lună de lună, pentru că, evident, nu are bani. Problema care apare este că, de fiecare dată, apar articole în media, la fel de reale ca acelea cumpărate de Iqos, tot în media, […]

Ca să începem cu începutul. De ce am mers în Thasos, deși acum 2 ani am înjurat de toți sfinții. În primul rând, insula e de vis, oamenii, grecii, sunt incredibili și știu să facă turism la un nivel la care noi nu vom ajunge niciodată. Ca idee, singura acritură scârbă din […]