Linkul e spamm

Ma abordeaza un domn pe messenger, extrem de ultragiat, ca nu i-a aparut comentariul. SI ca sunt o jigodie. SI ca sunt o javra. Ca m-am ajuns si ca imi bat joc de useri. Ca e dreptul lui sa puna comentarii la mine pe blog. Ca e o tara libera si ca internetul e la dispozitia tuturor. Si ca, in principiu, sunt un cacat.
Eu intre timp spusesem doar buna ziua.
Draga domnule, ACUM nu va mai aprob comentariul pentru ca sunteti un nesimtit cu educatia la fara frecventa, in curtea bordelului unde lucra mamicuta dumneavoastra. Daca m-ati fi atentionat, asa cum o fac multi de aici, ca nu va apare comentariul, vi l-as fi aprobat fara discutie.
Cat despre motivarea intrarii sale la spamm, e simpla. In clipa in care faceti un post cu 2 propozitii, din care una e link catre blogul propriu, akismet il considera spamm.
Asa ca, pe viitor, nu mai puneti linkuri. Sau daca puneti, anuntati-ma frumos. Pe messenger, ca adresa o stiti.
Intre timp, IA DE-AICI!

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

4 comentarii

 1. esti un dictator, un fascist, un hitler 2, ceausescu`le, nu dai dreptul la libera exprimare la lume, ce daca e siteul tau tinut pe banii tai, lumea are voie sa comenteze si sa faca spam, ca`i democratie, ce crezi ca faci?! ia aproba commentu la om, ce mama naibii

  0

  0

 2. sunt n nenorocit, si recunosc asta. imi e jena ca respir acelasi aer cu respectivul domn. as putea sa imi fac seppuku`n cada, va rog?

  0

  0

 3. Sau daca vrei, done o sabie pentru hara kiri! :)

  0

  0

 4. Ha ha ha Calaule :)) Ai inceput sa asasinezi intelectual tinere talente in devenire ? Sa iti fie rusine Arhi ca nu ai permis comentarii de genu:”Misto ce ai spus in post da viziteaza si gigi.com.ro.net (etc)”

  0

  0

Citește și...

Vești bune! Clever are de acum mai multe mașini pentru tine. Guvernul României a votat astăzi, 25 iunie, reglementarea serviciului de ridesharing pentru ca tu să poți beneficia în continuare de aplicația noastră și ca toți șoferii CleverGo să poată funcționa fără frica amenzilor. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul […]