Linkuri de vineri

 1. Un plugin antispam, făcut de iamntz, extrem de reuşit. Îl am de pe 2 martie şi nu mi-a mai intrat nici un spam. Şi nu îţi cere să numeri 3+2/6*8. Trebuie doar să îl instalezi.
 2. MB Dragan a lansat vanzari20.ro, care vrea să ducă magazinele clasice de pe offline pe online. Mă îndoiesc că va reuşi, fiind noi în rromânia, dar, cine ştie?
 3. Nevasta a scris din nou, după 30 de zile. Cred că e un nou record. Faţă de cât scrie, are un trafic cât casa, total inexplicabil 😆
 4. Daniil Pravoslavnic loveşte. Din nou. Şi încă o dată.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

19 comentarii

 1. Lumina Sfanta e bestiala!

  Thumb up 0
 2. Arhi, NEVASTA are trafic pentru ca are women stuffs pe blog , reţete culinare , shopping , etc etc şi o alta nevastă când cauta o reţetă culinară , sau shopping se documentează de pe nevasta.net . Are chestii utile care le caută multe femei pe net.

  vanzari20.ro are câteva şanse dar puţine. Majoritatea românilor nu au incredere să facă shopping de pe net , preferă să mearga in piaţă. Românu tot român e.

  Thumb up 0
 3. vanzari20.ro – un proiect de succes!!! sunt sigur 🙂

  stiu ca de 10 ani tot asta se spune, dar este chiar adevarat: viitorul apartine online-ului, iar cine nu tine pasul, ramane in urma

  succes 🙂

  Thumb up 0
 4. Am intrat pe vanzari20.ro. Sincer nu mi se pare sa imi spuna ceva nou decat vechiul „uite ce chestie misto iti dau, cauta-ma”. Nu comentez mai mult.

  Thumb up 0
 5. :)) N-am priceput cât este punctajul pentru convertit lesbiene hindu… :))

  Thumb up 0
 6. @robintel-net inferior cel pentru lesbiene evreice, clar
  ingenios postul lui daniil, interesant antispamul sper sa functioneze bine si la mine ca m-am saturat de scrisori cretine din nigeria cu donatii de milioane de dolari

  Thumb up 0
 7. #7

  karma, eu nu mai am spam de 5 zile deloc. deci, functioneaza

  Thumb up 0
 8. @karmapolice

  Totuşi, cred că maximul de scor poate fi obţinut prin convertirea unui necrofil transsexual homosexual musulman sau evreu… :)) Aia cred că e cu scorul de 5000. :))

  Chestia cu antispamul e ingenioasă. 😀 Îmi place.

  Thumb up 0
 9. imi place realizarea site`ului vanzari20.

  Thumb up 0
 10. #10

  draganii sunt meseriasi. plus ca o au si pe nelersa, care e cam ca tine de frumoasa:))) desi am impresia ca e mai mica de statura

  Thumb up 0
 11. Nu cred ca ar mai trebui promovat prin link-uri de astea „desteptul” ala de Daniil. E de prost gust ceea ce face.

  Thumb up 0
 12. @Florin: asa cum am raspuns si cuiva la mine, prost gust (ca sa nu spun nemernicie sau act criminal) este sa sustii ca rugaciunile si postul te vindeca de cancer si ca este mai bine sa nu iti dai copiii la scoala. Iti stau la dispozitie cu linkuri.

  @ ceilalti: ma bucur ca va amuza.

  Thumb up 0
 13. #13

  Florin, chestie de gust. Mie imi place si rezoneaza cu dispretul meu fata de biserica. Chiar ca, ia sa il bagam noi in blogroll:))

  Thumb up 0
 14. @Daniil Daca nu ai vazut nu ai dreptul sa judeci. Nu te lua de experienta altora. Crestinii adevarati nu sustin ca nu e bine sa iti dai copilul la scoala. Daca tot vrei sa faci caterinca, fa de acei fanatici idioti care sustin tot felul de absurditati. Nu jigni oamenii in masa doar pentru ca esti tu revoltat.

  @Arhi Fiecare promoveaza ce vrea! 😉

  Thumb up 0
 15. @Florin: asa este, daca nu ai vazut nu ai dreptul sa judeci. Probabil de aceea http://www.flacaracredintei.ro/content/view/174/151/lang,ru/ (cea cu vindecarea de cancer prin post si rugaciune) a „disparut” de pe siteul in cauza, dupa ce am scris ieri despre ea. Asa va invata Cel de Sus, sa stergeti urmele? Misto sa fii crestin ortodox si sa minti cu atata nesimtire.

  @Arhi: multumesc. Te superi daca te trec in Drumul spre Iad?

  Rectific, la o reincarcare, pagina este acolo. Deci cum e cu vazutul si judecatul, Florinele?

  Thumb up 0
 16. #16

  eu cand e vb de popi, sunt musulman, deci predestinat iadului ca idee

  Thumb up 0
 17. Te-am dat dracu’:)

  Thumb up 0
 18. @Daniil Eu in primul rand nu sunt ortodox. 😉 Fanatismul e daunator in orice domeniu. Important e sa nu jignesti credinta oamenilor. Nu se face!

  Thumb up 0