Lipsa de activitate pe internet naște monștri

lifeless

Mă gândeam, cât de lipsit de viață, prietenă și sex să fii încât să ai răbdare să introduci un de telefon de 20 de ori, doar ca să poți să îmi trimiți triumfător, un asemenea mesaj? Și de fapt a introdus 22 de telefoane, nu 20.

Mă gândesc cu tristețe când văd lucruri de genul. Oameni care își pierd aiurea tinereațea, fiind extrem de clar fără ocupație, probabil trăind din banii părinților, când măcar ar putea ieși în parc, ar putea cunoaște o fată, ar putea ajunge să facă sex și cu altceva decât cu mâna proprie. În schimb, aleg să își piardă vremea pe internet, total fără scop.

Asta îmi aduce aminte că mă uitam azi la chioșcul de bingo din Cora, cum o tanti completa, de mână, câteva zeci de bilete de alea, acolo, pe colțul chioșcului. Mi se pare inimaginabil de mult timpul acela petrecut inutil, scriindu-ți numele pe petice de hârtie de la care îți aștepți îmbogățirea.

Vă dați seama cât ar fi putut munci femeia aia, dacă ar fi muncit undeva, în tot acest timp? Câți bani ar fi putut câștiga? Well, cam asta e toată populația majoritară a româniei.

Tragem mâța de coadă în așteptarea unui premiu la teleeurobingo.
ZI-LE, DOMNU’ GEO!

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

15 comentarii

 1. Treaba era cu adevarat interesanta daca acolo aparea IP-ul tau

  • toata lumea are fiberlink azi, cui ii pasa? si cand or intra ipv6…

  • #3

   Ce se va intampla cand va intra ipv6, nu va mai exista ip dinamic?

  • nu, nu va mai conta daca iti vede cineva ip-ul

 2. cred ca se refera la faptul ca ai lasat campul de quantity visibil.. like who cares.. si da.. vorba ta.. tre sa te plictisesti tare

 3. #6

  Oamenii își pierd aiurea timpul citind aici la tine si la vali si te plângi de unu’ care a băgat de 22 de ori un anunț ? :))))

  • nu ti-e rusine, ma?:)))) dupa ce ca poluezi aici de 1000 de comentarii, te mai si plangi:))

 4. #8

  A murit Paula Iacob.

 5. Hei… asta s-a luat de telefonul meu?

 6. #15

  Asa e cand te plictisesti intre doua emisiuni…