Lipsa de sex naște monștri

Din păcate, în corespondeța recentă cu diverși, mi-am scăpat numărul de telefon în semnătura de la mail. În general, nu fac greșeala asta când discut cu oameni pe care nu îi cunosc personal, dar, din neatenție, se mai întâmplă.

Unul din diverșii respectivi s-a gândit că ar fi o glumă bună să mă sune cu număr ascuns și să stea la telefon, chicotind.
Eu nu prea răspund la telefoane cu număr ascuns. Mi se pare lipsă crasă de respect să faci așa ceva și nu am ce discuta cu tine, fără discuție. În ultimul timp, mă suna cineva dintr-o corporație cu ieșire generală pe număr ascuns și de asta am apăsat verde la vederea Private Number.

Ok, nu e mare brânză, mi-am pus să blocheze androidul orice număr ascuns și aia a fost, no biggie.
Partea amuzantă e alta.
Deși nu răspund, pentru că practic nu am cum, app-ul de android dă reject înainte de a avea eu acces, omul insistă. Zilnic, sunt zeci de apeluri în interval de câteva minute în logul softului.

Mă întreb, câtă lipsă de ocupație poate avea cineva? Adică, dacă ar munci în intervalul ăla sau dacă ar avea aceeași determinare în aplecarea către o muncă utilă societății, omul ar avea chiar succes în viață…

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

27 comentarii

 1. #1

  Uite sa va mai spun unu tot asa,am zis sa spun ca-l fac de ras. Oricum e inregistrat si pus pe youtube. Dani Corban. Despre el e vorba. Ca sa stiti si voi cine e acest individ. Mi-a aflat nr de mobil si in fiecare seara dupa 12 noaptea,ma suna cu nr ascuns si se scalamba ca prostu. El zice ca astea-s glume dupa mintea lui. Suna si ragaie,face din gura ca se bese,rade ca prostu. N-ai ce sa-i ceri

 2. #3

  offtopic – ti-au pus astia poza pe 9gag :)) http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/av0gLMX_460s_v1.jpg

 3. #5

  Vezi că poţi suna la operator, dai datele şi ceri detalii. Zici că eşti hărţuit. Şi am impresia că pot afla de unde te sună. Îi faci o bucurie, rapid

  • #6

   Nu face nimic operatorul. Am avut problema asta si am fost trimis la politie. Doar politia poate cere operatorului sa faca ceva in aceasta privinta.
   In alta ordine de idei poti afla numarul ascuns folosind un Asterisk dar deja ne complicam.

  • #7

   Sau redirectionand apelurile catre un telefon ip (intr-o vreme ma jucam cu telefonip.ro care-ti arata si numerele „ascunse”).

 4. #8

  Sigur este o femeie care a facut o pasiune devastatoare pentru tine.
  Probabil ca la inceput ti-a citit blogul, apoi ti-a cautat poza pe net, apoi a inceput sa fantazeze cu imaginea ta in minte.
  Nu m-ar mira ca deja sa te considere al ei si numai al ei si asta in diverse pozitii chinuitoare pentru tine.
  Chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau :(

  • #9

   Te roooooog pune buton de like, cel putin pentru Jerome :)))

  • e fosta iubita a lui pitici gratis, aia, medicinista.

  • #11

   w

   Daca ai dreptate, Arhi chiar ca pus-o si nu in sensul fericit al expresiei.

 5. #12

  doar vroiam sa zic ca nu-s io :)

 6. #13

  Niciun operator nu-ți pune la dispoziție apelurile care intră, doar cele care ies de pe numărul tău și în baza căruia ești facturat. Celelalte, doar procuratura le poate primi în baza vreunui mandat, unei hotărâri judecătorești, ceva…

  • #14

   „Celelalte, doar procuratura le poate primi în baza vreunui mandat, unei hotărâri judecătorești, ceva…”
   Hahaha :)))))) Mda, mi-am primit portia de ras. Pot sa ma apuc de treaba.

 7. #15

  Pe mine ma suna tot asa ceva tembel, injuraturi etc, Orange nu a facut nimic asa ca i-am raspuns si i-am zis ca am facut plangere la politie, ca am aflat numarul de la Orange etc, imediat s-a linistit. Daca ar fi continuat chiar as fi facut.

 8. #16

  Cineva te ”iubeste”! I wonder who it is!

 9. #17

  Nu va mai chinuiti cu operatorii pentru ca la fazele de genul asta sunt niste lepre, am pe cineva cu problema asta si o tot suna de anul trecut doar dupa 23;00, din pacate are iphone si nu exista aplicatie de blocat numarul doar prin JB, a fost la politie si a dat declaratie, ca sa mergi mai departe cu declaratia asta trebuia se ajunga la un judecator si sa obtina aprobarea pentru urmarirea numarului de catre operator, de abia atunci primesti de la operatori tot ce doresti. Dar ca sa primesti numar de telefon si sa pui politia pe ala trebuie sa te ameninte la telefon, daca isi bate joc de tine si nu vorbeste nu ai ce sa-i faci. Operatorii mi-au recomandat sa fac JB la telefon ca sa pun Blacklist, hal de operatori.

  • #18

   pai cu ce sunt de vina operatorii daca aia e legea?
   Crezi ca o fac din rautate? Ei nu au voie sa dea aiurea numere care si la cine suna.

   De exemplu, in call-center o sa iti zica ca ei nu au cum sa vada cine te-a sunat. Si au dreptate, ei nu au acces la informatia aia.
   Analistii de data mining au acces, dar nu iti dau informatia nicidaca esti mama lor.
   Orice accesare a tabelelor respective se inregistreaza cu userul ora si data si in caz de ceva ai zburat.

 10. #19

  incearca „whooming”..simplu de folosit si iti afla toate numerele ascunse. Din pacate nu stiu daca functioneaza si in Rromania.

 11. #20

  Am trecut la 10 g de piracetam pe zi, 10 capsule din alea cat coropisnita de 1000 mg una, pe care le iau zilnic.vreau sa retin totul, vreau sa invat totul….idolu meu in viata e iorga…sunt un pic nervos si iritat, am impresia ca toata lumea ma vorbeste pe la spate

 12. #22

  Cred ca te suna zoso.

 13. #23

  Anu’ trecut am f*tut o data. Anu’ asta cre’ca o mai raresc.

 14. #26

  Poate face asta automat, printr-o aplicatie :D

 15. #27

  Exista si solutii mai complicate care sa-l linisteasca bine pe un astfel de individ.