Lipton ii cauta pereche lui Hugh Jackman

Hugh Jackman e tatăl lor, după umila mea părere. Când o să fiu mare şi slab, o să vreau să fiu Hugh Jackman. Dar să nu divaghez.
Hugh Jackman joacă într-o reclamă la Lipton Ice Tea, reclamă în care dansează (foarte mişto) printr-un hol de hotel.

În următoarea reclamă Lipton, Hugh Jackman va apărea alături de un coechipier, care coechipier poţi fi chiar TU.

Tot ce trebuie să faci este să faci un clip în care să demonstrezi de ce ai fi potrivit/potrivită pentru a fi partenerul lui Hugh în reclamă şi să îl urci pe (scrie undeva mare în dreapta, Marea Preselecţie), iar după aceea, nu îţi trebuie decât răbdare, sau, dacă nu ai răbdare, să intri pe site şi să vezi cine s-a mai înscris.

PS: Nu te lăsa influenţat de faptul că e un concurs la nivel global. Dimpotrivă, asta ar trebui să te mobilizeze şi mai tare. Iar dacă ajungi la Hollywood, să ştii că sunt un minunat asistent personal.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

10 comentarii

 1. drăguţ site 😀 şi mişto idee

 2. #2

  Deci eu nu pot scapa de imaginea de ipocrizie a acestui brand.
  Lipton ice tea cu ceai verde cu antioxidanti care sunt sanatosi etc. etc etc.
  Insa: continut ceai verde 0.1 %, restul de 99,9 % chimicale.
  Mi s-a intiparit tampenia asta in minte.Sorry 🙂
  Nu imi place sa fiu gica contra dar mi se pare un brand..ipocrit.

 3. Ah, face in fine si Lipton ceea ce au facut Magnum (producatorii de inghetata), au lansat un casting pentru cine sa joace impreuna cu Benicio del Toro intr-o reclama. Si rezultatul a fost ok, parerea mea! 🙂 (Dar ideea e ca s-a facut deja, nu in Romania insa).

 4. Meeeee, me, me, meee….pick meeeee! Cam asa se aude la ora asta prin Iasi :))

 5. pai tu de ce nu participi ?

 6. #7

  Normal ca e brand ipocrit. Daca vrei ceai sanatos, iti cumperi niste ceaiuri de la plafar, si fierbi singur in ibric. Daca vrei sa fie si rece, il bagi la frigider :).
  In rest Lipton nu se deosebeste cu nimic de Coca-Cola, Cappy, Prigat sau alte sucuri in privinta procentului de chimicale pe care il contine.

 7. #8

  Știm cu toții că Mircea Badea este cea mai potrivită pereche pentru Hugh Jackman. Doar au apărut împreună în acel minunat top al bărbaților cu care femeile s-ar culca.

 8. Dar tu Arhi ? De ce nu trimiti un dans de ala cum numai tu poti ? Nu cred ca ti-ar displace sa ajungi vedeta la Hollywood si sa ajungi iti traduci blogul in engleza 😀

 9. @ andrei, arhi nu participă pentru că are muşchi berieri dar nu liptonieni, e antireclamă 😉