Prima oară când l-am cunoscut pe Alexa, mi-a venit să îi fut una în nas, direct la el acasă. Plus că m-a lăsat nemâncat, cu un rateu uriaș al lui Andrei Crivăț, una din cele mai nasoale fripturi mâncate de mine vreodată. Plus că eram sub influența unuia din cei mai malefici oameni cunoscuți de mine vreodată (nu, nu e Valentin, deși și el era acolo și mai e și malefic ).

Timpul a trecut, ne-am maturizat, ne-am îndrăgostit unul de celălalt (you faggots, 2 men can love each other), acum suntem prieteni. Mai de la distanță, ne vedem foarte rar, pentru că el stă la țară :mrgreen:

Nu, nu vreau să comentez incidentul de la Gimmy. E treaba lui cum își derulează afacerea. Poate greșește, poate nu. Vreau doar să comentez câți lachei s-au repezit fuguța să îl muște de cur, prin toate rețelele sociale, cu ideea clasică de rromân, taci că simțim noi că e la pământ, hai să îl călcăm pe cap.

Ba mai mult, m-am trezit adăugat în liste pe twitter numite prietenii țeparului alexa. Mă-nțelegi, justițiarii curului, social media care a luat atitudine, au început să sape, să afle relațiile dintre moguli. Niciunul dintre retarzii mai sus menționați nu au dat sfară-nțară când Alexa dădea bani pentru a ajuta un amărât să își consolideze casa. Sau când dădea bani ca un copil bolnav de cancer să poată să se opereze. Sau. Sau. Sau. Aș putea spune mai multe, dar nu am libertatea de a spune, pentru că întotdeauna a dorit să le facă în mod anonim.

Nu, în schimb, dumnezeule, nu și-a pus afacerea la picioarele unui client.
Da, merită împușcat, bă.

PS: Realitatea.net și-a schimbat ieri de 4 ori sensul unui articol. Cred că e un record. De prostie.