Liviu Dragnea condamnat

walking-dead-03

Presedintele executiv al PSD, ministrul Liviu Dragnea, a fost condamnat, vineri dimineata, la un an de inchisoare cu suspendare si un termen de incercare de 3 ani, in dosarul Referendumului din 2012.

Asta e un fel de palmuță peste degete, gen Nana, Liviu, să înveți să nu mai deranjezi morții teleormanului, că și-au câștigat cu greu somnul de veci.

Foto

29 comentarii

 1. #1

  Asta e pentru ca a pierdut referendumul.

  0

  • Rationament : In acest proces cine si-a recunoscut vina si-a luat 1 an cu suspendare. Cine nu si-a recunoscut vina primeste 1 an cu suspendare. Cineva a luat prea mult sau cineva prea putin . Cine ?

   0

 2. #3

  E cu suspendare…

  0

 3. #5

  „Nana, Liviu”… Nana… Calarasi. I see what you did there ♣

  0

 4. O fi cu suspendare dar la urmatoarea condamnare o incurca bine de tot :-)

  0

 5. #7

  cu sau fara suspendare tot fraudare ii zice. si se stie ca tot ce a facut a facut de capul lui, ca PSD sprijina libera initiativa.

  0

 6. Suspendare = atirnare?

  0

 7. #9

  Și ce mai istorie am învățat noi în școală, ce mai conducători avea această țară. Așa am fost dintotdeauna. Ca azi.

  0

 8. #10

  a zis ca isi da demisia din toate functiile daca este acuzat. Il asteptam pe acest nou Crin Antonescu sa se tina de cuvant .

  0

 9. #11

  baga-mi-as…. citisem „incarcerare” in loc de „incercare” si ma gandeam ca poate mai are vreo ‘coada’ dinainte :(

  0

 10. O idee de pe Facebook:

  Acuma, că tot se dădu sentința (chiar și provizorie) în dosarul puciului din iulie 2012, e drept, doar în fațeta manipulării procesului democratic cu scopul răsturnării ordinii constituționale, să vă văd cît de bine îi vedeți implicațiile constituționale.

  Nu vreau răspunsuri ca la școală. Vreau să văd acțiune.

  Acțiunea e simplă: dizolvarea partidelor puciste, conform art. 46 din legea 14/2003 republicată. Simplă, dar cere oarece creativitate.

  Acum să vedem cîți juriști inimoși, cu știință de carte, (mai) sunt în țara aia.

  0

  • #13

   Sa ramana intai sentinta definitiva :)

   0

  • #14

   Acum ca PD s-a dizolvat in PNL, ce facem? Dizolvam jumate de PNL, ii chemam inapoi pe basescu si udrea de la poarta puscariei sa reformeze in continuare cu UDMR si poate cu Hotz Industries ca tot are ceva banutz de cheltuit?

   0

  • #15

   „Liviu Dragnea, secretar general al PSD la data faptelor, a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de folosire a influenţei sau autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite”

   A fost condamnat ca a indemnat lumea sa iasa la vot. E o decizie crancena pentru democratie, cretinule (ala de la FB)

   0

  • #16

   Robintel, idiotel. Decat.

   0

 11. #17

  „Nana, Liviu” vrea să fie „na, na, Liviu”? S-au ie bătaie la NaNa Bă-secsu? Ho, nu săriți! Io știe să scrie mai bine pe rrumânește.

  0

 12. #18

  Eu zic sa fie pedepsit sa numere toate voturile ! Din nou si din nou …

  0

  • #19

   Mai bine sa-i numere ouale lu’ „El insusi”.

   0

 13. #20

  Ioane, nici macar nu stii pentru ce a fost condamnat. Vai de capul vostru.

  0

 14. #21

  „Termen de incercare de 3 ani”- ce inseamna asta?

  0

  • #22

   Timp de 3 ani poate sa mai trimită morții la vot fără sa pățească nimic.

   0

 15. #23

  Nici eu n-am stiut, dar uite ce-am gasit: http://www.avocatnet.ro/content/forum|displayTopicPage/topicID_261354/Termen-de-incercare-ce-inseamna.html.

  0

 16. #24

  Din pacate e doar cu suspendare….

  0

 17. #25

  Dacă nu își rade mustața,degeaba!

  0

  • #26

   Nu si-o rade, ca sa aiba succes unde ajunge dupa recurs. :)

   0

 18. #27

  Cum sunteti posibili?

  0

 19. #28

  Se specifica totusi cate milioane de voturi s-au fraudat? Adica Baselu’ era totusi iubit de popor sau nu? Ca pana la urma asta e intrebarea esentiala.

  0

  • #29

   Adica daca tu intri cu masina intr-un sant si o avariezi putin e totuna cu accidentul lui Huidu, ala cu morti si tot tacamul? Ca tot accident e?
   Daca Dragnea a furat fie si numai 100 de voturi intr-un sat amarat din Teleorman si tot merita puscaria, dar sa se mai si mentioneze ca pentru asta a intrat.
   Altfel e dezinformare tipica: acuzi pe cineva ca a furat 3 milioane de voturi (la inceput se aruncau numere de genul asta) dupa care liniste asurzitoare timp de 2-3 ani si dupa aia pac! il condamni pentru frauda electorala de 1500 de voturi fara sa mai specifici si acest ultim aspect. Populatia si – mai ales – strainatatea ramane cu impresia ca i s-a inscenat nu stiu ce complot lui Baselu ca sa fie debarcat impotriva vointei populare. Orgoliul marinelului e satisfacut iar manipularea e in floare.

   0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]