Liviu merge mai departe

liviu alexa

De asta îmi place mie de Alexa. Pentru că nu se lasă dărâmat. A pierdut, s-a ridicat, merge mai departe. Bravo, tati, congrats.
Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat astăzi, în ședință publică, transferul licenței de televiziune Someș TV în proprietatea unei societăți comerciale controlată de jurnalistul Liviu Alexa, precum și schimbarea numelui din “Someș TV” în „NCN”

Cel mai îmbucurător lucru e faptul că postul este activ, că nu plecăm de la zero, el fiind deja distribuit pe rețelele RDS-RCS, fiind deja prezent în aproximativ 300.000 de case. Postul acoperă municipiile Cluj-Napoca, Dej, Gherla, Turda, Cîmpia Turzii, orașul Huedin, precum și toate comunele județului Cluj. Săptămâna viitoare, vom face joncțiunea cu UPC pentru încă 150 mii de gospodării, astfel încât NCN va fi prezent în 450.000 de locuințe. Acest post de televiziune, emblematic pentru clujeni, va trăi o nouă viață. Este o oportunitate de business excelentă, deoarece Clujul nu a avut până acum o televiziune locală. NCN va fi “Televiziunea națională a clujenilor”, unde vor fi dezbătute toate problemele județului, cu transmisiuni live de la toate evenimentele. În premieră, vom difuza, în direct, toate ședințele Consiliului local Cluj-Napoca și Consiliului județean Cluj, iar într-un plan mai îndepărtat cu șase luni, vom transmite toate conferințele de presă ale celor mai importante instituții din județ. Această televiziune îi va ajuta pe clujen să-și spună părerea despre tot ce se întâmplă în orașele și județul lor, în cadrul unei emisiuni de 2 ore, difuzate de la ora 22 la ora 24, de tip “Midnight Caller”. De data aceasta, însă, emisiunea nu va mai fi cu un Emil Boc primind întrebări servite, ci va fi o dezbatere liberă în care actorii principali vor fi cetățenii. Un focus deosebit vom pune pe reflectarea activității primarilor din județ, oameni foarte interesanți, care nu au prilejul să se exprime și să-și facă cunoscută activitatea. În plus, în fiecare seară, cei mai buni jurnaliști ai Clujului de la publicațiile locale, vor modera propria lor emisiune așa cum cred ei de cuviință, fără impuneri editoriale. NCN va fi o tribună a perspectivelor

And thats how is done!

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

27 comentarii

 1. #1

  Devine mogul de Cluj?

 2. #2

  Plm, nu mai știu niciun banc cu zer, nu am ce să comentez :(

  • #3

   Ai putea sa te legi de cateii din poza….

  • #4

   Sau să zici ceva de Huedin. Hai, că ai imaginație.

 3. #5

  Există doua tipuri de televiziuni care au numele un acronim. Un tip ar fi televiziunile bune, gen TCM, MGM, HBO, chiar AXN. Dar un alt tip ar fi mult mai celebrele OTV, DDD, într-o măsură și RTV. Oare nu era mai bine să găsească un nume pentru televiziunea aia, în loc de o prescurtare?

 4. #6

  O sa difuzeze si ceva zeriale?

  • #7

   buna, buna de tot:)))

  • Garibaldi, ia notiţe :))))

  • #9

   yes, 2day we have a new king

  • #10

   Bag sama ca pa baiatu’ asta il mai loveste si inspiratia, nu numa’ norocu’ la concursurile de pe Arhiblog.

  • #11

   Cu inspiratia n-ajungi departe. Uite, Alexa, pe langa inspiratie, intotdeauna a tratat lucrurile cu zeriozitate.

  • #12

 5. #13

  asta mai lipsea, un antena 3 de Cluj. Nu e destul că faceţi mişto de noi ardelenii.

 6. Oare o să fie sunați abonații de la Gimi și întrebați dacă se uită la postul ăsta?

 7. Asa ii facea si Bidibucea.. .cate 5-6 deodata :))))))))))

 8. #18

  Das ist zer gut

 9. Ca sa inteleaga si badea Gheo’ ar trebui sa completeze numele emisiunii: Midnight caller-ul de la ora ZERo…

 10. #22

  And that’s how it’s done! … e corect si logic, dar poate ca am asteptari prea mari …

 11. #23

  Eu n-am inteles care e faza cu maidanezii tinuti in brate. E o subliminala ca „bah, daca m-ati fi votat i-as fi strans eu pe toti?” Sau „lasati votantii sa vina la mine”?

 12. #24

  Este stirea cea mai buna din acest an,da !,avem nevoie de o televiziune si o presa neaservita politic care aduce in prim plan problemele,nemultumirile,frustrarile acelor ” CLUJENI ALTFEL ” printre caare ma numar si eu .

 13. #25

  din pacata toata presa este zervita politic

  • #26

   Ș))))))))))))))))))))))))))

 14. #27

  Dupa rezultatul localelor din Cluj,realizez ca orasul are o consistenta populatie azera.

Citește și...

Au fost niste baieti de la PLUS sa imparta pliante prin cartier la mine. Si cum cutia postala e ceva demodat, au pus materialele pe parbrizele masinilor. Dupa care a si plouat putin, asa ca unii au trebuit sa si le razuiasca. In alta ordine de idei, astia care agata rahaturi de clantele […]

Având în vedere că cel de pe locul 4 nu s-a deranjat să îmi trimită adresa, locurile au fost decalate accordingly, iar pentru locul 15, i-am selectat pe următorii doi, în ordinea în care au comentat. Primul care trimite adresa și numărul de telefon, câștigă. GDPR Daddy Alex