Liviu Mihaiu, guvernatorul

Zilele trecute, tovarășul Liviu Mihaiu, fostul om al lui SOV, pus în funcție de către Călin Popescu Tăriceanu, ștergea pe jos cu Augustin Lazăr, pe motiv de iată, torționarul comunist unde era. Aplauze furtunoase, iată, spiritul bișnițarilor de la Cațavencu se păstrează. Oare ce-o mai face Sorin Marin? Aaaanyway.

Surpriză, ieri l-a avut invitat, la emisiunea ce o deține la radioul ăla care a dat țeapă tuturor, după care s-a băgat în faliment și pe care l-a redeschis tot Mihaiu, cu același nume, curat și spălat, fără nicio datorie, că aia era pe radioul vechi, nu pe radioul ăsta nou, curat și plin de oameni de nădejde, cum ar fi Dobro, pe maimuțică de la ALDE, fostul său șef direct, Călin Popescu Tăriceanu. Sunt informat că a fost un interviu extrem de dur, în care Mihaiu nu l-a lins în fund pe Călin, ci doar i-a înfipt, ușor, vârful limbii, până în amigdale.

Practic, eu doar voiam să pun poza asta, doar că, fără să vreau, m-am uitat pe contul de facebook ce aparține guvernatorului și am găsit această postare. Deci da? Iată, abuzurile NATO contra sârbilor, vom fi iarăși ce am fost și mai mult decât atât, respect tuturor. Citiți și comentariile, să îl vedeți pe tovarășul Mihaiu ce opinii servește muritorilor ce îl ascultă, pentru că are opiniile alea mișto și muzica aia bună.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

9 comentarii

 1. #1

  In curand daddy la guerilla de dimineata si tudorel la „analizele” lui sorinel

  0

  0

 2. #2

  eu încă mai aștept site-urile de conținut guerrilla https://www.zoso.ro/dobro-continut/

  0

  0

 3. #3

  Si un clickbait infect de la stirileprotv: https://imgur.com/a/VPpLZQ3

  0

  0

 4. #5

  Am rezistat doar cateva minute ieri sa ascult emisiunea cu pricina.
  Liviu punea intrebari, Tariceanu raspundea in stilul bolsevic caracteristic, Liviu aproba tot. In unele momente chiar aveam impresia ca liviut i-o si sugea lui Tariceanu in direct ca doar mormaia fara sa mai zica nimic.
  Asta a fost interviul pe scurt.

  0

  0

 5. #6

  sorinel faur probabil s-a udat cand a primit kovesi controlul judiciar. domnul tariceanu are consultanti din israel, probabil din cei pe care nu i-a intalnit niciodata si nu stie cine sunt. cam de cand guerrilla a revenit mister dobro tine sus steagul cu trump e cel mai tare si isreal rulezz. ba da omul zici ca e platit ( hahaha!!!) sa zica toate alea, e dedicat si super agresiv daca cineva nu e de acord.
  asa ca avand in vedere pozitia pe care o au de ceva timp incoace, o intalnire mihaiu cu tariceanu e pur si simplu una de tipul rares bogdan cu „consultantul politic” cosmin gusa.

  0

  0

 6. Dupa 13 ani de ascultat zi de zi Guerrilla (CHIAR SI PESTE 8 ORE/ZI), ieri, dupa emisiunea lui Mihaiu, am spus stop. Nu mi-e usor sa fac trecerea asta spre alt radiou, dar asta e. Am scris la mine mai multe si ce m-a indemnat sa fac asta:
  https://tmblog.ro/adio-radio-guerrilla/
  PS. Arhi, nu e musai sa aprobi link-ul, dar ca sa intelegi ca eu chiar am fost fan inrait Guerrilla.

  0

  0

Citește și...

Ca să începem cu începutul. De ce am mers în Thasos, deși acum 2 ani am înjurat de toți sfinții. În primul rând, insula e de vis, oamenii, grecii, sunt incredibili și știu să facă turism la un nivel la care noi nu vom ajunge niciodată. Ca idee, singura acritură scârbă din […]