Să lovim feroce cu spamul

Câteodată, internetul este atât de distractiv încât nu vă imaginați. Fără prea multe cuvinte, discuția de astăzi de pe twitter.

În cazul în care nu ați auzit de criserb și nu pricepeți bancul, e un tip cu blog, care rescrie cu elan posturi de succes și copiază tot ce vede pe la cei mai măricei decât el.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

44 comentarii

 1. Cit de rau esti ma! :))
  Are si omul zilele lui, e adevarat. Dar parca e mai suportabil fata de altii 🙂 #numazic

  Thumb up 0
 2. Distractiv criserb asta… O avea oare si trafic la bloguletul lui ?

  Thumb up 0
  • Tu esti nou pe aici, ca nu imi pari „cunoscut” ?

   Thumb up 0
  • #4

   Nu asta fu’ intentia.. am zis si eu ca omu’ sa-i raspund la comentariu

   Thumb up 0
  • Nu stiu daca el are. Tu ai trafic? Cu cat ti-a crescut traficul de cand spam-ezi pe aici?

   Thumb up 0
 3. @baxt Da sunt nou

  Thumb up 0
 4. #26

  Prin urmarea, si aici, ca si in paralogismul precedent, ramane propozitia formala a aperceptiei.. Propozitie care fara indoiala nu este nicio experienta, ci este forma aperceptiei inerenta oricarei experiente si o precedeaza.

  Thumb up 0
 5. #27

  altii folosesc mana de lucru:
  http://www.curentul.ro/2014/index.php/2014012995995/Actualitate/Cluj-Napoca-Asistatii-social-mobilizati-pentru-deszapezirea-orasului.html

  mie mi s-a parut interesanta ideea. e drept nu ajuta la profitshare 🙂

  Thumb up 0
 6. #28

  cocalarus maximus blogarus – ce ma enerveaza mai mult decat orice la blogul lui e ca si-a pus reclama ascunsa(mai mult sau mai putin) pe fundal si se deschide automat cand vreau sa fac scroll din click&drag

  Thumb up 0
 7. Ce oameni rai mai sunteti. Nu avea cum sa se inspire de la zoso…pentru ca nu-l citeste http://www.criserb.com/blog/citesc-blogurile/

  Thumb up 0
 8. #30

  Nu zic ca nu e ca voi, dar Zoso a publicat articolul, se pare, la 13:07. Pe facebookul lui Criserb e un status cu un link catre freze publicat la 12:30. Poate nu e asa de iesit din comun ca iarna pe cod rosu, galben si tot ce e intre ele, doi oameni din online sa se gandeasca la utilaje domestice de deszapezire, in conditiile in care cam amabele bloguri au articole de genul „ia sa scriu un articol despre la ce ma gandesc acum” .

  Thumb up 0
  • #31

   aici vorbim de discutia de pe twitter, in care eu spuneam ca criserb va publica imediat un articol despre freze. NU, nu publicase cand am scris, am verificat

   Thumb up 0
  • #32

   Arhi, eu zic sa faci o proba
   Vorbeste cu zoso pe twitter despre faptul ca maine e super oferta la Metro Militari, ceva de genul cumperi 1 -primesti 4 (televizoare, laptopuri, etc) si cum sa faceti sa va lipiti de un profit share.
   Apoi daca apare pe blog la baiatul ala, s-a scos, macar cand se intorc oamenii de prin zapezile de acolo

   Thumb up 0
  • #33

   nu mai e nevoie, azi a fost proba:))

   Thumb up 0
 9. #34

  Da, stiu, comentariul meu era mai mult la asta ” e un tip cu blog, care rescrie cu elan posturi de succes și copiază tot ce vede pe la cei mai măricei decât el.”

  Thumb up 0
 10. Mey, toate ca toate dar eu ma gândesc serios sa pun pe indiegogo anunț sa iau vreo 1-2 freze. Cafeaua si semințele le da primăria. Sa vezi ce ară puradeii pe urma prin sectorul 5.
  Mey, una la fiecare bloc dacă ar fi in Bucuresti, si-ar face toți buletin aici.

  Thumb up 0
 11. #39

  Bosuleanu, fa ceva cu tema asta ca pe android mobil nu se adapteaza deloc in spatiu… Tre sa dau eu stanga-dreapta dupa text. Multumesc

  Thumb up 0
  • #40

   Si eu am aceeasi problema. Iti mai ziceam Arhi ca uneori apar in stanga articolele pe o coloana cat jumatate de ecran. Pot sa dau eu refresh cat vreau ca nu se intampla nimic. Eu am rezolvat cu Zoom dar parca nu e chiar asa ok.

   Thumb up 0
 12. Baga-ti-ai css-u-n cur! Androidu are cota de 78%. Sau asta e blog de nisa pentru d-aia cu unitati!?

  Thumb up 0
 13. #44

  Se futu butonu’ :))

  Thumb up 0