Mi-am luat, ÎN SFÂRȘIT, tac de biliard

Am fost, ÎN SFÂRȘIT, la tat biliard, luat Peradonul din imagine, plus un tac de 122 pentru fiica, în sfârșit, liniștit și mulțumit. Deși sunt ușor nelămurit, când mi l-au vândut, mi-au zis că e de 21oz, acasă am văzut că e de 19. Vedem. E de 21, am fost și mi l-a cântărit în față. Declar oficial că îmi plac doamnele de acolo. Și fiului îi plac, btw.

Abia aștept să îl testez.

26 comentarii

 1. #1

  Pacat ca doamna va ramanr castigatoarea all time. Daca vrei, ma ofer eu, ca sparring partner. Sa mai bati, la randul tau, pe cineva.

  0

 2. #2

  Te-au furat la cantar. Daca nu ai verificat la cantarul pietei …

  0

 3. #3

  In locul tau imi luam BMW.

  0

 4. #5

  21 e cu TVA inclus, 19 e fără.

  0

 5. Am un prieten care cara dupa el o bila de bowling. Tu cu coada aia de matura…

  0

  • #7

   Unde o sa ajunga omenirea…

   Eu trebuie sa car zilnic geanta de la laptop.

   0

  • #8

   Nene, eu joc vajthat, sunt obligata sa car coada de matura la teren ca altfel nu avem pe ce sa jucam.

   0

 6. Sfat.. schimba-i vârful din prima pt că cele cu care vin sunt execrabile! Știu din experienta..

  0

 7. De ce ai luat din asta, sunt mult mai bune cele pe care ti le vor recomanda astia mai jos…

  0

 8. #11

  *pff, 200 de lei un tac???
  un tac de calitate incepe de la 1000 de euro(vorbim aici de calitatea lemnului, greutate distribuita egal, etc.), nu inteleg de ce arunci banii pe prostii; parca mai ieri te plangeai ca esti scump la tarâte si ieftin la malai.

  0

 9. #13

  pentru a prelungi durata de viață a tacului,folosește pentru spart bilele,tacul oferit de sală sau poți achiziționa un tac de spart.

  0

  • #14

   Fiskars

   0

  • #15

   Pt spart bilele, cel mai eficient e sa dai cu tesla.

   0

  • #16

   Pentru a iesi mai ieftin cu spartu bilelor mai bine iti inseli nevasta cu sora-sa si ii trimiti filmuletu…merita economia…cred…

   0

 10. O să-ți ajute jocul nu pentru că e cine știe ce de capul lui, un fel de coadă de mop așa, dar o să fie coada ta de mop, care trage tot timpul la fel și asta contează enorm în consistența loviturii.

  Cu secole în urmă mi-am luat un artemis gold, o praștie de tac cu o deflexie de-o palmă – după ce m-am obișnuit cu el, mergea șnur jocul. Zilele astea joc c-un băț custom, unicat, handmade de J Baxter, organic, miezu de la biliard… vai și-amar ce bătaie aș lua de la mine cu craca aia de artemis.

  PS. Am simțit că au trecut prea mulți ani de la ultimul meu comentariu, de-am ajuns să fiu confundat de tine în IDM cu Krossfire, care pe pariu că habar nu are să joace :))). Nu am avut vreme, din cauza adversarilor de mare calibru ce mă omorau la masă, să-ți urmăresc jocul dar m-a impresionat grația cu care făceai bilele.

  0

  • #18
   Arhi

   iartă un bătrân atat de simplu…

  • Lasă, când m-o mai aduce vântul prin capitală, poate dăm în bile pe aceeai masă… așa cred că-s mai multe șanse să mă ții minte :).

   0

 11. Au sunat anii ’90, isi vor tacu’ inapoi!

  0

 12. #22

  Superbă tichia de mărgăritare!

  0

 13. #23

  Bun venit in aristocratia biliardului;)

  0

 14. #24

  Pai ? Am auzit ca este un magazin de bricolaj la Brașov … nu ți ar fi plăcut mai mult unul creat de însuși Zoso pentru tine ?

  0

 15. Tac pentru acasă. Da. Acum să vedem și masa.

  0

 16. #26

  Mi-am achizitionat maceta Fiskars. Ce pot face cu ea prin gradina?

  0

Citește și...

Știu că abia așteptați articolul cu fizica (not), dar cum ieri am avut creierul praștie, a rămas pe weekend toată munca, deci fizica stă la coadă după viața fizică de data asta. Poate mâine… Acum povestiți-mi voi ceva. Care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-ați făcut din dragoste? V-ați pierdut […]

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]