Dacă lucrați în panificație, acum e momentul

Cel mai drag prieten de-ai mei, cumva și un fel de rudă cu mine, termină studiile doctorale și are nevoie de răspunsuri la un chestionar foarte specific, pe teme de panificație, pentru oamenii care lucrează în domeniu.

Răspunsurile sunt confidențiale, nu ajung nicăieri ci doar îl ajută pentru cercetarea pe care o face.
Mulțumesc.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

7 comentarii

  1. #1

    Nu lucrez in panificatie, dar vreau sa spun ca am fost baiat de treaba si n-am completat ala d-ampulea cum fac de obicei. Nu fiti tarani.

    Thumb up 21
    • #2

      Tocmai ai confirmat că ești 99% țăran.

      Thumb up 1
    • #3

      nu ne mai jigniți pe noi țăranii
      voi sunteți niște mocofani

      Thumb up 1
  2. #4

    Hai sa fiu eu primu’ comentator adevarat de Arhiblog la postul asta:

    „Stiu c-ai zis panificatie, da’ am vazut eu un chestionar la ecler cu cafea, de numa’-numa’. Era scris cu rosu, cu aldine, cu alea-alea, nici macar 800€ dumicatu’ de prajitura, acolo ar trebui sa completati”.

    ps, ca sa fiu adevarat: Braila nu-i Moldova!

    Thumb up 5
    • #5

      adevăr ai grăit!
      brăila e rromânia

      Thumb up 0
  3. #6

    Trei ani ca brutar la activ, dar întrebările alea sunt formulate pentru patron, nu pentru angajat. Deci nu ţi-am putut ajuta prietenul.

    Thumb up 9
    • #7

      Am scris trei? Voiam sa zic doi ani. My bad.

      Thumb up 0