Stăteam azi în aglomerație, venind de la medic și cugetam.
Incredibil cât de multă aroganță și lipsă de respect au pesediștii care au căpușat capitala. Incredibil. Toată, toată capitala e blocată, la propriu, de distrugeri, ca să se pună borduri, trotuare de alea din pietre și stâlpișori. Toată, toată capitala.

Sunt niște străzi pe lângă Emilia Irza unde, cu chiu cu vai, sunt 2 benzi. Străzi între blocuri, fără nicio relevanță pentru nimeni. Au distrus totul, au făcut trotuare înalte, din borduri și căcaturi de alea de dale, au înfipt stâlpișori și aia a fost. Ia și mai parchează pe strada ta, țărane din ai cărui bani se fac toate mizeriile astea. Nu există nicio variantă oferită locuitorilor, nicio parcare mare prin apropiere, nimic, doar stâlpi, borduri și dale.

Și asta este peste tot, în toată capitala. Șmenarii care spală bani cu primăria și vând mizeriile alea l-au depășit și pe Dragnea la avere, cu siguranță, nu ai cum să tapetezi o capitală întreagă cu borduri și dale, supraînălțate inclusiv pe 3 rânduri de borduri și să nu fii miliardar deja.

Râdem de firea, dar femeia, chiar dacă va pleca de la primărie, ceea ce mă îndoiesc, va pleca bogată bine de tot. Și va trăi bine mersi, până la adânci bătrânețe, creând o mică dinastie de țărani de voluntari, toți cu sârme-n cur, dar de data asta de platină, că sunt bani suficienți.

Și știți ce e trist?
Că, la alegeri, tot psdiștii o să iasă. Știu oameni sănătoși la cap, anti PSD, anti Dragnea, care votează cu Negoiță de la S3, tatăl tuturor șmenurilor posibile, omul care scoate bani și din piatră seacă. Pentru că o fi furat, dar a și făcut, suntem foarte mulțumiți. Iar ceilalți nu se vor duce la vot, pentru că nu se merită, coaie, nu vezi că nu am cu cine, ăia de la USR sunt de căcat, toți sunt la fel, mă duc la mare.

Și ultima parte se va înfrunta deontologic, explicând de ce e bine că vor fi mulți candidați, de ce e bine să fie voiculescu și nicu sordan, de ce al lor e mai bun decât al celorlalți. Securistul Paleologu, ca de obicei, trimis de securistul Băsescu, e iarăși la înaintare, la scos voturi de la cei ce deranjează PSD. Nu se mai aude nimic de votul în 2 tururi de scrutin. Totul e bine, mai stăm oleacă, că doar 4 miliarde fușerite de pesediști în 4 ani nu sunt suficiente. Mai e nevoie.