3 comentarii

 1. Nu mai merge treaba cu santaj cu scrisorele de amor ca pe vremuri, acum e cu poze, declaratii de avere , CV cu facultati fantoma.
  Acum e bine sa detii ceva presa ca sa faci un ban cinstit…inainte de alegeri.
  Apropo a mai castigat prima femeie a tarii cateva puncte in sondaje… Deci primul barbat poate sa intoarca si celalalt obraz … pe perna…

  7

 2. #2

  Păcat că nu există vreo casă de pariuri care să se ocupe de prezidenţiale. Sau dacă ştiţi vreuna, faceţi un pustiu de bine şi luminaţi un amărît. E 27 septembrie, şi deja cred că se pregăteşte terenul ca la meciul din noiembrie să cîştige outsiderul. Nici nu ştiu dacă e de admirat (prima şi probabil ultima femeie preşedinte a României!), de rîs (parcă şi Abramburica ar fi arătat mai bine în funcţia supremă) sau de plîns, că după 30 de ani de democraţie, în care am scăpat de Năstase, Geoană, Ponta, ajungem s-o vedem la Cotroceni pe tanti de la Videle. Baftă celor care se duc la vot, şi nu uitaţi, „Be careful what you wish for, you just might get it.”

  3

 3. Am vazut multi nenorociti in politica asta a noastra, dar parca Cumpanasu asta ii depaseste pe toti. Orban e o epava politica, asadar fac echipa buna! Pronosticul meu: Johanes mandatul number tuu!

  3

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.