Ludovic Orban, salvarea PNL-ului

Nu râdeți, că e adevărat. Ludovic Orban a fost ales președinte al PNL și cred că va fi salvarea PNL.
Gândiți-vă cine era contracandidatul său. Emaciatul ăla de Bușoi, care nici el nu mai știe câte declarații de avere ascunse are și, alături de celălalt ipochimen, Predoiu, sunt gata să salveze PNL-ul la fiecare 2 ani, la alegeri, formând guverne din umbră și ducând PNL din ce în ce mai jos, spre zona zero a partidelor politice, acolo unde e PNȚ-CD-ul lui Pavelescu și Miluț.

Poate nu mai țineți minte, dar Orban a fost singurul care s-a opus uniunii jenante dintre PNL și PSD, în timp ce toate gunoaiele care au pus partidul pe butuci aplaudau la scenă deschisă. Predoiu, Gorghiu, #vacade Țurcanu, Bușoi, toți simțeau cum vin spre ei banii de la buget și posturi de influență.

Da, ok, Orban are multe bube în cap și e profund șantajabil, probabil. Dar eu nu mă aștept de la Orban să fie Cioloș. Mă aștept să reorganizeze partidul, să le dea afară pe actualele târfe care l-au dus sub nivelul USR-ului la locale și să înceapă să formeze o opoziție viabilă la actualul tăvălug care se numește #ciumaroșiePSD.

Bine, știu, am speranțe mari, pentru oameni mici.
Dar totuși.

21 comentarii

 1. #1

  Trollezi, nu?

  0

  0

  • #2

   Chiar nu, si nici macar nu a amintit de momentul in care jigodia aia de Busoi a incercat sa faca boost in campanie pe spatele tragediei de la Colectiv.

   Un jegos care ar trebui sa fie in inchisoare daca si-ar face treaba angajatii nostri.

   0

   0

 2. #3

  Si PNL-ul in ce stare au ajuns sa alega intre un alcolic si unul cu fata de pedofil.Pana la urma au ales betivul.

  0

  0

  • #4

   Betivul se mai si trezeste.Tot secretul e sa nu fie si prost.Pe de alta parte eu cred ca autodetonarile cu spaga inainte de alegerile la primarie au fost pentru a castiga firea .

   0

   0

 3. #5

  Sa’ti alegi betivu’ intr-o zi cu atit de multa apa … crunt destin liberal …

  0

  0

 4. #6

  PNL-ule, puteai sa ai cei mai buni politicieni facand parte din treaba asta, ai fost o tanara speranta, ca Dodel asa, sau ca Mitea .

  0

  0

 5. #7

  nu stiu nici o tarfa de la pnl, dar as vrea sa cunosc macar una :)

  0

  0

 6. csf, ncsf! Toti e neshte tzarani…

  0

  0

 7. #9

  „In PNL exista mii de Dacieni Ciolos”. Of course, Ludovic. Au stat atat de bine ascunsi ca nici macar unul n-a fost vazut.

  0

  0

  • #10

   Ba să știi că s-ar strânge. Câteva mii tot au mai rămas din ăia douăjdemii de specialiști cederiști. Hă hă

   0

   0

 8. #11

  lideru` PNL se lauda cu ce au facut inaintasii pe la 1800 toamna . au facut tramvai si au inlocuit iluminatul stradal cu gaz care polua cu cel electric pe la sate . probabil are in programul de guvernare aceleasi promisiuni

  0

  0

 9. Sa traim si sa vedem:)

  0

  0

  • nu ai propietatea cuvintelor, mușamalizarea e la nivel oficial, înțelegerea amiabila la nivel civil, daca tot mancam cacat hai sa o facem pana la capăt.

   0

   0

 10. #15

  Tu nu înțelegi totuși că PNL e un PSD mai puțin competent la organizarea și împărțirea furtului? Ce alternativă la PSD, dacă vin ăștia la putere o să fie aproape la fel, doar că șpăgile o să intre în alte buzunare.

  0

  0

 11. #16

  Trebuie sa ne obișnuim cu o treabă: PSD e zilele aștea și la putere și în opoziție. Punct.

  0

  0

 12. #17

  Câteodată am impresia că PNL-ul e plătit să-și de-a cu stângu-n dreptu’
  Refuz sa cred că sunt atât de idioți

  0

  0

 13. @cetin
  daca zici tu…

  0

  0

 14. #19

  Unul din marii Ciolosi din PNL e chiar emblematicul Rares Manescu, a carui performanta „magnus opus” a fost sa faca din Poteraș primar…

  0

  0

 15. #20

  https://m.youtube.com/watch?v=TQvqMpx01ak
  Orban e cântecul de lebădă al PNL-ului. Doar să fie în picaj PSD și/sau usr altfel sunt morți în câțiva ani.

  0

  0

 16. #21

  Cica ar fi baiat de securist notoriu….
  #psdsipnlaceeasimizerie

  0

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]