Lumea în care trăim este o bătaie de joc

arabia saudita

Comunitatea internaţionalǎ încearcǎ sǎ obţinǎ de la Arabia Sauditǎ graţierea unui tînǎr de 21 de ani condamnat la decapitare şi la crucificarea corpului întrucît a participat la o manifestaţie împotriva regimului cu trei ani în urmǎ.

În altă ordine de idei

Left: Faisal Trad, Saudi Arabia’s ambassador in Geneva, has been elected Chair of the UN Human Rights Council panel that appoints independent experts.

faisal-trad-saudi-arabias-ambassador-in-geneva

Pentru cine nu înțelege, rahatul ăla în cearceaf, ambasadorul Arabiei Saudite la Geneva, a fost ales șeful consiliului ONU pentru drepturile omului.

The end.

39 comentarii

 1. În poza e Dani Corban?

  0

  0

 2. #9

  Fraieri, democraticul Kim Jong Un accepta postul dacă l-ar fi invitat.
  ( sau pe ăsta l-or propune la premiul nobel pt. pace ? )

  0

  0

 3. Petrolul nu mai e bun, este? S-a ieftin, nu? Asa ca ciocu mic la voi :D

  0

  0

 4. Orice fiinta bipeda vazuta de la departare pare om, mai ales daca esti orbit de ….asa si Casper asta cu mustata.

  0

  0

 5. Pai la sauditi ai dreptul sa iti pierzi capu… e si asta un drept al omului.

  0

  0

 6. #13

  Ali Mohammed al-Nimr, care avea 17 ani la ora arestǎrii sale, aparţine de fapt minoritǎţii şiite din Arabia Sauditǎ

  He’s fucked.

  0

  0

  • deocamdata da ca au si sunnitii nevoile lor. dar dupa ce ii taie capul si tup pe cruce treaba devine cu adevarat murdara. btw, cum dracu ii taie capul si dupa aia pe cruce ? nu cumva au gresit scriptul ?

   0

   0

  • #15

   @ender : succesiunea aia face rating mai mare :)). daca il crucifica intai si moare, nu mai e nicio scofala sa decapiteze un cadavru. in lumea musulmana treburile astea sunt cool. ca sporturile extreme de pe la noi

   0

   0

 7. #16

  Boss, multi vad in ONU Federatia din Star Trek. Nu e asa, e o masa de discutii intre aia doi care daca si-ar pune mintea ar rade tot.

  Nu e nimic echitabil in ce face ONU, si nimic din ce face ONU, in afara consiliului de securitate, nu are caracter executiv.

  In alta ordine de idei, feast your eyes on this: https://www1.umn.edu/humanrts/research/ratification-USA.html. Cate din zecile de „conventii” pe drepturile omului sunt ratificate de land of the free.

  0

  0

  • Nu-nțeleg ce vrei să zici cu asta. Da, sunt țări care au ratificat o tonă (https://www1.umn.edu/humanrts/research/ratification-burkinofaso.html) dar cu toate astea am mult mai multă încredere într-un stat precum US decât în Burkina Faso în ceea ce privește respectarea drepturilor omului.

   În altă ordine de idei, de dragul drepturilor omului, UK nu l-a extrădat în US pe un dement numit Abu Hamza timp de 8 ani.

   0

   0

 8. #18

  Ala e puradeul unui demnitar de aia se face atata gargara, daca tac-so nu era cineva important nu stia lumea de el.

  0

  0

 9. sa iti amintesc discutiile din Germania in care aia din parlamentul lor (oricare e structura si mi-e lene de google) ii certau pe cei de la Bayern ca au jucat in Arabia Saudita, care nu respecta drepturile omului?
  Intre timp nemtia vinde tancuri

  0

  0

  • bundestag, cuaie

  • Afacerile sunt afaceri, poti sa critici AS in timp ce-i vinzi tancuri pe petrol. Dar sa numesti in functia aia pe cineva de acolo e sfidare si bataie de joc.

   0

   0

  • adica parlamentu :D

   Radu: adica e ok ca eu sa fac afaceri cu AS (adica sa vand tancuri) da nu e ok ca tu sa faci afaceri(adica sa joci un cacat de fotbal)?
   tare logica

   0

   0

 10. A citit cineva „Omega” de Robert Sheckley? Nu? Pai va descriu eu o scena: personajul este vanat de niste baieti pentru ca asa era obiceiul locului; da buzna intr-o „Asociatie pentru protectia victimelor” si cere sa fie protejat, pentru ca o victima. Presedintele asociatiei ii zice ca el de fapt nu e o victima pentru ca drepturile lui nu au fost incalcate – este obiceiul planetei ca atunci cand aterizeaza o nava cu detinuti ei sa fie vanati de localnici („Ziua Aterizarii”), deci totul e ok – nimeni nu incalca niciun drept. „Da, dar voi fi omorat!”; „Da, dar e dreptul lor sa te omoare. Deci cum ar fi… tu le incalci lor drepturile”.

  0

  0

 11. #24

  ONU e o gluma.

  0

  0

 12. Să admitem că tinerelul era fără minte şi l-a înjurat de toţi Allahii pe domnul Padişah de la vîrf. Dacă legea zice că e caz de pedeapsă cu moartea, aia e. Că şi în China te mai execută pe stadion dacă n-ai plătit tva-ul.
  Cred că era mai potrivit să pui deasupra o poză cu un grup de femei de la el de acasă. Era acelaşi lucru pentru concluzia absolut firească.

  0

  0

  • well, da, daca asa e legea, practic drepturile fundamentale ale omului, cele din carta drepturilor omului, nu sunt incalcate. ca asa zice legea.

  • Ai dreptate. Dar sunt legi şi legiuţe. Că şi pînă la D-zeu, care are 10 legi mari şi late, dai de ăia mici cu amendamentele lor.
   Iar ca metodă de rezolvare, avea dom primar de la sectoru 3 o vorbă: „Nu-ţi place cum te fur? Mută-te în alt sector!”
   Mă rog, vedem că unii deja au trecut la fapte…

   0

   0

  • #29

   Mitul urban cu împușcatul pe stadioane în China moare greu. Asta îmi place mie la români, rezolvă orice chestie stranieră din trei-patru stereotipuri mari și late.

   0

   0

  • #30

   @Maithun: maoist, domnu’?

   0

   0

  • ai scris gresit grupul de litere AO :))))))))))))

  • #32

   @arhi: cum era aia?… Ah: „honi soit qui….”
   Urit, domnu’ urit…. Doar il intrebam despre orientarea politica. Cealalta…. (era sa zic ca sa si-o bage in …, dar se pare ca remarca mea e usor caduca).

   0

   0

  • da bre, sa imi fie rusine:)))))

  • #34

   Ce urât vorbiţi despre o doamnă.

   0

   0

  • #35

   Nu știu, să vă iau pe rând, să vă iau la grămadă…:) Nu-s fan Mao, dar avea șarmul lui. Gen când își scria răvășele cu Dalai Lama prin anii cincizeci, punând în plic și flori presate. În altă (ACEA) ordine de idei, nu am primit multe plângeri, deci pot să scot demn capul în lume.

   0

   0

 13. #36

  Acum cateva postari militai pentru alti rahati care si-au abandonat cearceafurile.

  0

  0

 14. Ai dreptate, trăim într-o lume de rahat. După ce o căzut comunismul am tot sperat că măcar vom fi liberi chiar dacă nu vom fi bogaţi.
  Dar nu este dreptate decât puterea banilor. Nu de mult m-am apucat să caut componenţa după nacionalitate a grupării ISIS .
  Cei mai mulţi sunt din Arabia Saudită. Sursa: https://www.middleeastmonitor.com/news/middle-east/14758-saudis-most-likely-to-join-isis-10-of-groups-fighters-are-women
  Păi ei sunt cu legile din evul mediu.

  0

  0

Citește și...

E posibil să fi crezut că, din cauza căldurii excesive, prietenii de la GoodOffer24 v-au abandonat în arșița verii, cu sete de windows, office și altele. Dar iată, nu, cântecul de sirenă al Windowsului sună în zare și vă cheamă, poate aveți nevoie de o cheie sau să o faceți cadou. (

Nu am avut tată pescar. Primul, constănțeanul, era pescar cu barcă, ieșea la 8 km în larg după guvizi de ăia uriași, dar nu era prezent în viața mea. Al doilea nu era, nu îi plăcea pescuitul și nu fusese în viața lui la pește. Primul contact, dealtfel și singurul, din copilărie, a […]

Din nefericire, aseara am avut groaznica idee de a vedea Hellboy. Eu, fan, gen, al celor 2 filme cu Ron Pearlman. Va spun cu mana pe inima, e cel mai prost film vazut de mine vreodata, si am vazit ceva filme la viata mea. Proaste. Micuta Vera si Cannibal Holocaust sunt capodopere angelice […]