Lumea în care trăim este o bătaie de joc

arabia saudita

Comunitatea internaţionalǎ încearcǎ sǎ obţinǎ de la Arabia Sauditǎ graţierea unui tînǎr de 21 de ani condamnat la decapitare şi la crucificarea corpului întrucît a participat la o manifestaţie împotriva regimului cu trei ani în urmǎ.

În altă ordine de idei

Left: Faisal Trad, Saudi Arabia’s ambassador in Geneva, has been elected Chair of the UN Human Rights Council panel that appoints independent experts.

faisal-trad-saudi-arabias-ambassador-in-geneva

Pentru cine nu înțelege, rahatul ăla în cearceaf, ambasadorul Arabiei Saudite la Geneva, a fost ales șeful consiliului ONU pentru drepturile omului.

The end.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

39 comentarii

 1. În poza e Dani Corban?

  Thumb up 0
 2. #9

  Fraieri, democraticul Kim Jong Un accepta postul dacă l-ar fi invitat.
  ( sau pe ăsta l-or propune la premiul nobel pt. pace ? )

  Thumb up 0
 3. Petrolul nu mai e bun, este? S-a ieftin, nu? Asa ca ciocu mic la voi 😀 …

  Thumb up 0
 4. Orice fiinta bipeda vazuta de la departare pare om, mai ales daca esti orbit de ….asa si Casper asta cu mustata.

  Thumb up 0
 5. Pai la sauditi ai dreptul sa iti pierzi capu… e si asta un drept al omului.

  Thumb up 0
 6. #13

  Ali Mohammed al-Nimr, care avea 17 ani la ora arestǎrii sale, aparţine de fapt minoritǎţii şiite din Arabia Sauditǎ

  He’s fucked.

  Thumb up 0
  • deocamdata da ca au si sunnitii nevoile lor. dar dupa ce ii taie capul si tup pe cruce treaba devine cu adevarat murdara. btw, cum dracu ii taie capul si dupa aia pe cruce ? nu cumva au gresit scriptul ?

   Thumb up 0
  • #15

   @ender : succesiunea aia face rating mai mare :)). daca il crucifica intai si moare, nu mai e nicio scofala sa decapiteze un cadavru. in lumea musulmana treburile astea sunt cool. ca sporturile extreme de pe la noi

   Thumb up 0
 7. #16

  Boss, multi vad in ONU Federatia din Star Trek. Nu e asa, e o masa de discutii intre aia doi care daca si-ar pune mintea ar rade tot.

  Nu e nimic echitabil in ce face ONU, si nimic din ce face ONU, in afara consiliului de securitate, nu are caracter executiv.

  In alta ordine de idei, feast your eyes on this: https://www1.umn.edu/humanrts/research/ratification-USA.html. Cate din zecile de „conventii” pe drepturile omului sunt ratificate de land of the free.

  Thumb up 0
  • Nu-nțeleg ce vrei să zici cu asta. Da, sunt țări care au ratificat o tonă (https://www1.umn.edu/humanrts/research/ratification-burkinofaso.html) dar cu toate astea am mult mai multă încredere într-un stat precum US decât în Burkina Faso în ceea ce privește respectarea drepturilor omului.

   În altă ordine de idei, de dragul drepturilor omului, UK nu l-a extrădat în US pe un dement numit Abu Hamza timp de 8 ani.

   Thumb up 0
 8. #18

  Ala e puradeul unui demnitar de aia se face atata gargara, daca tac-so nu era cineva important nu stia lumea de el.

  Thumb up 0
 9. sa iti amintesc discutiile din Germania in care aia din parlamentul lor (oricare e structura si mi-e lene de google) ii certau pe cei de la Bayern ca au jucat in Arabia Saudita, care nu respecta drepturile omului?
  Intre timp nemtia vinde tancuri

  Thumb up 0
  • bundestag, cuaie

   Thumb up 0
  • Afacerile sunt afaceri, poti sa critici AS in timp ce-i vinzi tancuri pe petrol. Dar sa numesti in functia aia pe cineva de acolo e sfidare si bataie de joc.

   Thumb up 0
  • adica parlamentu 😀

   Radu: adica e ok ca eu sa fac afaceri cu AS (adica sa vand tancuri) da nu e ok ca tu sa faci afaceri(adica sa joci un cacat de fotbal)?
   tare logica

   Thumb up 0
 10. A citit cineva „Omega” de Robert Sheckley? Nu? Pai va descriu eu o scena: personajul este vanat de niste baieti pentru ca asa era obiceiul locului; da buzna intr-o „Asociatie pentru protectia victimelor” si cere sa fie protejat, pentru ca o victima. Presedintele asociatiei ii zice ca el de fapt nu e o victima pentru ca drepturile lui nu au fost incalcate – este obiceiul planetei ca atunci cand aterizeaza o nava cu detinuti ei sa fie vanati de localnici („Ziua Aterizarii”), deci totul e ok – nimeni nu incalca niciun drept. „Da, dar voi fi omorat!”; „Da, dar e dreptul lor sa te omoare. Deci cum ar fi… tu le incalci lor drepturile”.

  Thumb up 0
 11. #24

  ONU e o gluma.

  Thumb up 0
 12. Să admitem că tinerelul era fără minte şi l-a înjurat de toţi Allahii pe domnul Padişah de la vîrf. Dacă legea zice că e caz de pedeapsă cu moartea, aia e. Că şi în China te mai execută pe stadion dacă n-ai plătit tva-ul.
  Cred că era mai potrivit să pui deasupra o poză cu un grup de femei de la el de acasă. Era acelaşi lucru pentru concluzia absolut firească.

  Thumb up 0
  • well, da, daca asa e legea, practic drepturile fundamentale ale omului, cele din carta drepturilor omului, nu sunt incalcate. ca asa zice legea.

   Thumb up 0
  • Ai dreptate. Dar sunt legi şi legiuţe. Că şi pînă la D-zeu, care are 10 legi mari şi late, dai de ăia mici cu amendamentele lor.
   Iar ca metodă de rezolvare, avea dom primar de la sectoru 3 o vorbă: „Nu-ţi place cum te fur? Mută-te în alt sector!”
   Mă rog, vedem că unii deja au trecut la fapte…

   Thumb up 0
  • #29

   Mitul urban cu împușcatul pe stadioane în China moare greu. Asta îmi place mie la români, rezolvă orice chestie stranieră din trei-patru stereotipuri mari și late.

   Thumb up 0
  • #30

   @Maithun: maoist, domnu’?

   Thumb up 0
  • ai scris gresit grupul de litere AO :))))))))))))

   Thumb up 0
  • #32

   @arhi: cum era aia?… Ah: „honi soit qui….”
   Urit, domnu’ urit…. Doar il intrebam despre orientarea politica. Cealalta…. (era sa zic ca sa si-o bage in …, dar se pare ca remarca mea e usor caduca).

   Thumb up 0
  • da bre, sa imi fie rusine:)))))

   Thumb up 0
  • #34

   Ce urât vorbiţi despre o doamnă.

   Thumb up 0
  • #35

   Nu știu, să vă iau pe rând, să vă iau la grămadă…:) Nu-s fan Mao, dar avea șarmul lui. Gen când își scria răvășele cu Dalai Lama prin anii cincizeci, punând în plic și flori presate. În altă (ACEA) ordine de idei, nu am primit multe plângeri, deci pot să scot demn capul în lume.

   Thumb up 0
 13. #36

  Acum cateva postari militai pentru alti rahati care si-au abandonat cearceafurile.

  Thumb up 0
 14. Ai dreptate, trăim într-o lume de rahat. După ce o căzut comunismul am tot sperat că măcar vom fi liberi chiar dacă nu vom fi bogaţi.
  Dar nu este dreptate decât puterea banilor. Nu de mult m-am apucat să caut componenţa după nacionalitate a grupării ISIS .
  Cei mai mulţi sunt din Arabia Saudită. Sursa: https://www.middleeastmonitor.com/news/middle-east/14758-saudis-most-likely-to-join-isis-10-of-groups-fighters-are-women
  Păi ei sunt cu legile din evul mediu.

  Thumb up 0