11 comentarii

 1. Abia astept sa il ascult :)) :P

  0

  0

 2. Nu stiu de ce traiesc cu impresia ca o sa fie interpretat de tine…in ultima vreme vad ca esti tot mai implicat in productii gen „Sergiu Nicolaescu”
  :))

  0

  0

 3. @PAH stam p’aproape da’ se da si mici cu bere si mustar cu chifla? dansatoare, pom-pom girls, strpteuze si mimeuze aduci?

  0

  0

 4. Asta a lu` Arhi…cand esti la radiolynx?

  0

  0

 5. Ne cânţi tu 8| ?

  0

  0

 6. Rabdare. Putintica rabdare. mai este putin de lucru pentru a nu se prinde Elena Udrea ca imnul turistic pe care vrea sa-l lanseze pe 1 Mai a fost deja furat din studioul lui Moga.

  0

  0

 7. Suna interesant><

  0

  0

 8. Hai cu imnu’!!!!!!!!

  0

  0

 9. eh, nu-i problema cu furatul de la Moga… stie si el cum e sa furi si nu cred ca se supara :))

  0

  0

 10. @ dragos, scuze, era o varianta gresita

  0

  0

Citește și...

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, la „Marius Tucă Show”, că ar candida la alegerile prezidențiale dacă ar fi considerată o soluție optimă de către colegii din PSD, de către partenerul de coaliție ALDE, condus de Tăriceanu, dar și de către foștii colegi de la Pro România. Chestionată dacă va candida […]

Veorika a cerut ca idiotul antenist care a declarat că lumea oricum moare, cu sau fără card de sănătate, să fie dat afară, alături de șeful său. Asta aia caldă. Aia rece e că Curtea Constituțională a PSD a decis că prima de la întrebare e neconstituțională. Întrebarea aia despre care au fost […]