Poate ați observat și prin comentarii pe aici, poate și aiurea pe facebook, câte unii care încep să bănănăie despre cum ei nu au încredere în nimeni, nu au încredere în procesul de votare, Cioloș i-a dezamăgit, nu ai cu cine să votezi etc.

Cînd dați peste un gunoi ca acesta din poză, nu pierdeți vremea aiurea, cum a pierdut-o Tudor, comentând și încercând să îi explicați chestii. Omul este la muncă, are un job și nu îl interesează argumente. Munca lui este să împrăștie deznădejde și neîncredere, ca oamenii să nu se ducă la vot.

Pentru că PSD doar astfel poate câștiga, prin neprezentarea noastră, a celorlalți. Gândiți-vă, jegoasa de la primăria bucureștiului e primărizdă cu….exact, da, Gabriela Firea a câştigat Bucureştiul cu 246.553 de voturi. Asta dintru număr de 1.805.296 cetățeni cu drept de vot. Femeia căreia Pandele i-a reclamat o sârmă #ânkur distruge bucureștiul, furându-l bordură cu bordură, fiind votată de puțin peste 10% din populația orașului.

Nu vă lăsați înșelați. Nu încercați să fiți docenți și decenți. Să nu credeți nicio secundă că, dacă le acceptați comentariile doar pentru a le contrazice cu tot felul de argumente sofisticate, câștigați. Pentru că numărul idioților care au nevoie de conspirații este mult mai mare decât numărul celor care sunt în stare să deosebească o prostituată de un primar. Nehotărâții sunt o țintă și absenteismul este ce se dorește a se obține.

Block, delete, ban sau orice altă modalitate de a-l scoate din joc. Dacă încă mai sunteți pe mizeria aia de facebook, blocați-le accesul de oriunde și, unde îi vedeți, raportați-le comentariile pentru hate speech și politică.